doshy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα θεματάκι με το messenger. Πολλές φορες όταν ανοίγω το messenger να στείλω μνμ κλείνει μονο του. Άλλες παλλη όταν μου έρχεται μνμ, παταω, ανοιγει το μνμ και όταν πατάω στο παράθυρο να γράψω μνμ πάλλη κλείνει. Δοκίμασα να κάνω επανεκκίνηση το κινητό, να σβήσω το πρόγραμμα και να το εγκαταστήσω πάλλη αλλα κανει συνεχεια το ίδιο. Ως και αναβάθιση το κινητό σε άλλη έκδοση έχω κάνει. Το έχει λύσει κανένας αυτό το θέμα? 1
saruman123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Σε αλλη εφαρμογη το κανει? Δοκιμασε επισης στην εφαρμογη που εχεις καθαρισμα data και cache.
doshy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μονο σε αυτην το κανει. Αν το εκανε και σε αλλες εφαρμογες θα ελεγα το λειτουργικο κατι θα ηταν, αλλα το εκανα και update μπας και... Πριν απο λιγο τα καθαριασα τα data αλλα κανει το ιδιο.. Εχει περιπου 2 εβδομαδες το κανει αυτο. Καποιες φορες μπορει να λειτουργισει σωστα.
saruman123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εε οποτε αν το κανει μονο σε αυτην θα υπαρχει καποια δυσλειτουργια στην εφαρμογη. Αλλαξε την και τελος.
doshy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 με ποια αλλη εφαρμογη μπορω να την αντικαταστήσω. μονο αυτή δεν είναι για το fb? δεν ξέρω καμια άλλη
saruman123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αν θες για fb μπαινεις μεσω του Google και ξεφορτωνεσαι την εφαρμογη. Οτι καλυτερω μιας και η εφαρμογη του fb ειναι μια απο της χειροτερες. Αν θες για sms μπες στο Play store και βρες μια που σου αρεσει. Και για το λογο του αληθες διαβασε εδω http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow
blueangel3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αν δοκιμάσει να κατεβάσει το messenger από κάπου αλλού κανονικα ? Ας πούμε από εδώ http://facebook-messenger.en.uptodown.com/android
Belisarius Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ναι, βασικά αν μπορέσεις να βρεις μια παλαιότερη έκδοση του messenger ίσως να λυνόταν το πρόβλημα. Εντύπωση μου κάνει πάντως, έχουν κι άλλα M9 παρόμοιο πρόβλημα; Γιατί πρόβλημα της εφαρμογής γενικότερα δεν είναι, λειτουργεί άψογα στις περισσότερες συσκευές.
doshy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 2 εβδομαδες πριν κιολας ηταν οκ.. Τι να κανω. Θα το ψαξω και οτι βγει. Δεν θα χαλαστω κιολας για μια βλακια.. Ευχαριστω παιδες
blueangel3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 2 εβδομαδες πριν κιολας ηταν οκ.. Τι να κανω. Θα το ψαξω και οτι βγει. Δεν θα χαλαστω κιολας για μια βλακια.. Ευχαριστω παιδες Δοκίμασες να κάνεις αυτό που πρότεινα παραπάνω ?
Kourkounatos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Λογικα εχει προβλημα η εφαρμογη του Messenger (Περιεργο ).Εχω το G2 και τις τελευταιες βδομαδες τρωει κατι σκαλωματα και κολλαει χωρις λογο και κλεινει μονο του....
doshy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Να πω την αληθια. Οχι. Αυτο δεν το εκανα. Το δοκιμαζω και αυτο και οτι γινει..
blueangel3 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Να πω την αληθια. Οχι. Αυτο δεν το εκανα. Το δοκιμαζω και αυτο και οτι γινει.. Το δοκίμασες ? Εντάξει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα