Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω στον υπολογιστη μου 6gb ram και στις ιδιοτητες του υπολογιστη λεει 9 (5,75 για χρηση) γιατι λεει 9?? εχω 64bit windows 7 απανω!! και στο bios 6 διαβαζει!

Δημοσ.

καρτελα memmory - dram frequency γραφει στα ποσα τρεχουν οι μνημες σου, δεν μπορουν να τρεχουν σε διαφορετικα hz

τωρα τι να σου πω πρωτη φορα το ακουω, και στο internet δεν βλεπω κατι. αν ολα λειτουργουν ρολοι λεω να το αγνοήσεις. καποιο bug θα ειναι, ετσι και αλλιως το usable το βλεπει σωστα.

ισως να θελει κανα bios update η μητρική σου. εφόσον λειτουργεί σωστα και απλα λεει πως βλεπει παραπάνω μνημη αστο ως εχει.

Δημοσ.

αυτην την συχνότητα εχει επιλεξει η μητρικη σου για να λειτουργει, (υποψην ειναι x2 εμενα πχ λεει 667 αλλα στην πραγματηκοτητα ειναι 1333) εσενα τρεχουν καπου στα 1066mhz λογο του οτι εβαλες διαφορετικης συχνότητας μνημες.

το προβλημα που βλεπω ειναι οτι θα επρεπε να τρεχουν ολες στα 1333 (667) αλλα τρεχουν στα 1066 (538)

εχεις μια στα 1600mhz και δυο στα 1333mhz οποτε θα επρεπε να ριξει την μεγαλη μια σκαλα, αντι για αυτο τις έριξε ολες μια σκαλα κατω.

γιατι; δεν ξερω. αυτο θελει πείραγμα και πειραματισμό στο bios, κατι που εαν δεν γνωρίζεις θα σου πρότεινα να μην το πειραξεις.

ποιον επεξεργαστή εχεις;

Δημοσ.

o cpu σου λεει, Supported memory: DDR2-1066, DDR3-1066

οποτε για αυτο και τρεχουν στα 1066, ειναι φυσιολογικό, ειναι το όριο του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...