Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Καλησπέρα, Λοιπόν κατέβασα το Acronis TrueImage, και έχω μερικές ερωτήσεις - δεν κατέβασα το Users Guide -. Μπορώ, αφού δημιουργήσω cd (Bootable Rescue), να εκκινήσω το pc μου, άσχετα αν τα Win τα έχουν "παίξει" ? Το Restore γίνεται μόνο μέσα απο το περιβάλλον των Win? Το format είναι αναγκαίο πριν το restore (και αν έχει γίνει τι συμβαίνει)? Φαντάζομαι οτι το Image file, μπορεί και να είναι σε άλλο partition του ίδιου δίσκου(?), εκτός απο cd. Ευχαριστώ,
FatMan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 λοιπον απο το λιγο που το εχω δουλεψει μπορω να σου πω τα εξης... 1. ασφαλως και μπορεις, εχεις επιλογη να φτιαξεις οτι θες bootable [floppy,zip disk] 2. οταν μπουταρεις απο cd/floppy σου βγαζει το δικο του γραφικο περιβαλλον...μοιαζει σαν και αυτο που εχει το προγραμμα μεσα απο τα win απλως ειναι μονο για restore 3. οχι δεν ειναι απαραιτητο [εκτος απο την περιπτωση που νομιζεις οτι σου "χτυπησε" ο δισκος οποτε με ενα format βλεπεις γρηγορα αν ειναι ok] 4. οπουδηποτε μπορει να διαβασει το συστημα και δεν ειναι το ιδιο σημειο οπου κανεις restore ελπιζω να βοηθησα
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2003 Καλημέρα και πάλι, η έκδοση trial ΔΕΝ μου επιτρέπει να χωρίσω το image file σε κομμάτια (των 700mb πχ), ωστε νε τα γράψω με το nero 6. Υπάρχει τρόπος, αυτό το αρχείο -περίπου 4 Gb - να χωριστεί και να γραφτεί?? Ευχαριστώ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.