theoritikos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Εγώ το έχω μεγάλο καημό να ανέβω σε κάποιο τεράστιο Αμερικάνικο roller coaster. Τελευταία φορά που είχα πάει Αμερική είχαμε κανονίσει με τα ξαδέρφια μου να πάμε σε ένα amusement park φημισμένο για τα roller coaster του, αλλά μας τα χάλασε ο καιρός. Κάποτε πήγαινα στο allou fan park, αλλά μου φαίνονταν λίγο και κάπως υπερεκτιμημένο μετά από λίγο καιρό.
φραμπάλα Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Πόσα έπαιρνες;χαχα. Βασικά που μένατε; Έχει γίνει ποτέ ατύχημα στη ντίσνευλαντ;
testtesttest Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μια χαρά. Έχω να πάω χρόνια. Θέλω να πάω πάλι σύντομα. Με το καλό εύχομαι και σελφι με το Μίκυ 1
d_gkal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πόσα έπαιρνες;χαχα. Βασικά που μένατε; Έχει γίνει ποτέ ατύχημα στη ντίσνευλαντ; εγώ θέλω να μαθω τι φράγκα πηρες, τι ωραριο και για ποσο καιρο
Fotis13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εγώ το έχω μεγάλο καημό να ανέβω σε κάποιο τεράστιο Αμερικάνικο roller coaster. Τελευταία φορά που είχα πάει Αμερική είχαμε κανονίσει με τα ξαδέρφια μου να πάμε σε ένα amusement park φημισμένο για τα roller coaster του, αλλά μας τα χάλασε ο καιρός. Κάποτε πήγαινα στο allou fan park, αλλά μου φαίνονταν λίγο και κάπως υπερεκτιμημένο μετά από λίγο καιρό. Σε ενα απο αυτα τα τεραστια θα ηθελα να κανω και εγω ,τα υπολοιπα μου προκαλουν χασμουρητο ... 1
kathytherion Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πόσο καιρό δούλεψες; Τι ακριβώς έκανες; Εντυπώσεις; Κουβέντα να γίνεται, αν θες απαντάς Πηγα για σεζον χριστουγεννα, δουλευα σε εστιατοριο fast food, αλλα υπαρχουν κι αλλα ποστα, τα λεφτα ηταν αρκετα καλα για να βγαλεις τα εξοδα σου. Ειναι γυρω στα 600 + καποιες αποζημιωσεις αεροπορικων κλπ. Διαμονη πληρωνεις εσυ, αλλα υπαρχουν καποια οικονομικα διαμερισματα για τα δεδομενα της γαλλιας. 2 βδομαδες δουλευα,εμεινα 3 ομως Για να μην ξεφευγουμε απ το θεμα, σιγουρα καποια στιγμη μπορει να χε γινει ατυχημα αλλα δεν εχω ακουσει ποτε κατι οσο ημουν εκει, και τα παιχνιδια τους ολα εχουν ασφαλεια, του στυλ αν κοπει ενα σκοινι πχ να υπαρχουν αλλα 3 που να συγκρατουν(λεμε τωρα) Αν ενα παιχνιδι δε λειτουργει το κλεινουν επιτοπου, μου χε τυχει να παω να περιμενω για σπιτι του τρομου και τελικα να φυγουμε ετσι γιατι ειχαν προβλημα, κατι πκυ μου φαινεται υπευθυνη κινηση απο πλευρας προσωπικου και οργανωσης. Και ενα μεγαλο τρενακι που εχουν εκει το ειχαν ολο το διαστημα κλειστο για επιδιορθωσεις και συντηρηση( κριμα που δεν ανεβηκα, αλλα εχει τοσα πολλα που δε σου λειπει.) Τι χρωμα σώβρακο δεν ρώτησες. Οχι και σωβρακο κοριτσι πραμα Είναι ωραία εμπειρία παιδιά. Πολύ χαβαλές. Αν δεν απατωμαι, εσυ εχεις ψηθει να πας, οποτε να σου πω κανα 2 εμπειριες απο παιχνιδια. Τα πιο extreme γενικα εχουν στροφες 360 μοιρων και πιανουν ταχυτητες και 1002, θα σ αρεσουν, ειναι και ασφαλη αλλα να ξερεις σε διαρκεια ειναι συντομα παιχνιδια. Ενα παιχνιδι που προτεινουν ολοι αλλα θεωρω πως δεν αξιζε αναμονη 1 ωρας που ειχα φαει εγω ειναι ο πιτερ παν. Δε λεω, καλο ειναι και καλοφτιαγμενο, πιο παιδικο εννοειται (εισαι σε βαρκα που αιωρειται και καλα) αλλα καλυτερα να περιμενεις 1 ωρα για το space mountain και rock n roller. Αν πας για 1 μερα ισως να μην προλαβεις να μπεις σε ολα, μην απογοητευτεις, εγω 15 μερες ημουν και δεν πηγα σε ολα! Διαλεξε τα καλυτερα, κανε κ τη βολτα σου και προετοιμασουν για πολυ κοσμο και πολλα πιτσιρικια. Τα σνακ απο ντισνευ ει αι πανακριβα και σου προτεινω καλυτερα να φας κατι κανονικο απο εκει παρα ποπ κορν και βλακειες. Κατι τελευταιο. Υπαρχει ενα παιχνιδι στα studios με κατι χελωνες craster s keep το λενε. Ε, το βλεπεις απ εξω, λες γλυκουλια χελωνακια ειναι, μαλλον για παιδια ειναι και πολυ χαλαρο κλπ. ΟΧΙ! Το συγκεκριμενο ξεκιναει χαλαρα και μετα αρχιζει κατι μπατιλικια και στροφες μες στο σκοταδι εκει που δεν το περιμενεις, ειναι δηλαδη απ τα πιο εξτριμ. Οταν ειχα μπει τα χα δει κλα γιατι νομιζα πως ηταν χαλαρο κ ειχα πανω μου τσαντα, σακουλα, κινητο κλπ και ηταν ετοιμα να φυγουν! Στα παιχνιδια οτι εχεις μαζι το παιρνεις μαζι, δεν μπορεις να τ αφησεις καπου, εκτος αν εχεις παρεα που δεν θα μπει. 2
Glikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πηγα για σεζον χριστουγεννα, δουλευα σε εστιατοριο fast food, αλλα υπαρχουν κι αλλα ποστα, τα λεφτα ηταν αρκετα καλα για να βγαλεις τα εξοδα σου. Ειναι γυρω στα 600 + καποιες αποζημιωσεις αεροπορικων κλπ. Διαμονη πληρωνεις εσυ, αλλα υπαρχουν καποια οικονομικα διαμερισματα για τα δεδομενα της γαλλιας. 2 βδομαδες δουλευα,εμεινα 3 ομως Για να μην ξεφευγουμε απ το θεμα, σιγουρα καποια στιγμη μπορει να χε γινει ατυχημα αλλα δεν εχω ακουσει ποτε κατι οσο ημουν εκει, και τα παιχνιδια τους ολα εχουν ασφαλεια, του στυλ αν κοπει ενα σκοινι πχ να υπαρχουν αλλα 3 που να συγκρατουν(λεμε τωρα) Αν ενα παιχνιδι δε λειτουργει το κλεινουν επιτοπου, μου χε τυχει να παω να περιμενω για σπιτι του τρομου και τελικα να φυγουμε ετσι γιατι ειχαν προβλημα, κατι πκυ μου φαινεται υπευθυνη κινηση απο πλευρας προσωπικου και οργανωσης. Και ενα μεγαλο τρενακι που εχουν εκει το ειχαν ολο το διαστημα κλειστο για επιδιορθωσεις και συντηρηση( κριμα που δεν ανεβηκα, αλλα εχει τοσα πολλα που δε σου λειπει.) Οχι και σωβρακο κοριτσι πραμα Αν δεν απατωμαι, εσυ εχεις ψηθει να πας, οποτε να σου πω κανα 2 εμπειριες απο παιχνιδια. Τα πιο extreme γενικα εχουν στροφες 360 μοιρων και πιανουν ταχυτητες και 1002, θα σ αρεσουν, ειναι και ασφαλη αλλα να ξερεις σε διαρκεια ειναι συντομα παιχνιδια. Ενα παιχνιδι που προτεινουν ολοι αλλα θεωρω πως δεν αξιζε αναμονη 1 ωρας που ειχα φαει εγω ειναι ο πιτερ παν. Δε λεω, καλο ειναι και καλοφτιαγμενο, πιο παιδικο εννοειται (εισαι σε βαρκα που αιωρειται και καλα) αλλα καλυτερα να περιμενεις 1 ωρα για το space mountain και rock n roller. Αν πας για 1 μερα ισως να μην προλαβεις να μπεις σε ολα, μην απογοητευτεις, εγω 15 μερες ημουν και δεν πηγα σε ολα! Διαλεξε τα καλυτερα, κανε κ τη βολτα σου και προετοιμασουν για πολυ κοσμο και πολλα πιτσιρικια. Τα σνακ απο ντισνευ ει αι πανακριβα και σου προτεινω καλυτερα να φας κατι κανονικο απο εκει παρα ποπ κορν και βλακειες. Κατι τελευταιο. Υπαρχει ενα παιχνιδι στα studios με κατι χελωνες craster s keep το λενε. Ε, το βλεπεις απ εξω, λες γλυκουλια χελωνακια ειναι, μαλλον για παιδια ειναι και πολυ χαλαρο κλπ. ΟΧΙ! Το συγκεκριμενο ξεκιναει χαλαρα και μετα αρχιζει κατι μπατιλικια και στροφες μες στο σκοταδι εκει που δεν το περιμενεις, ειναι δηλαδη απ τα πιο εξτριμ. Οταν ειχα μπει τα χα δει κλα γιατι νομιζα πως ηταν χαλαρο κ ειχα πανω μου τσαντα, σακουλα, κινητο κλπ και ηταν ετοιμα να φυγουν! Στα παιχνιδια οτι εχεις μαζι το παιρνεις μαζι, δεν μπορεις να τ αφησεις καπου, εκτος αν εχεις παρεα που δεν θα μπει. Ε string τότε. Πάνε κάμποσα χρόνια που είχα πάει αλλά θελω να πάω ξανά. Θενκς για το info!!
kathytherion Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ε string τότε. Πάνε κάμποσα χρόνια που είχα πάει αλλά θελω να πάω ξανά. Θενκς για το info!! Καλη διασκεδαση, χτυπα κ ενα rock and roller για μας! 1
Glikos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλη διασκεδαση, χτυπα κ ενα rock and roller για μας! Αν πάω θα σου στείλω card postal και ένα selfie την ώρα που είμαι στο τρενάκι.
kathytherion Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αν πάω θα σου στείλω card postal και ένα selfie την ώρα που είμαι στο τρενάκι. Τι ξεχασα! Δεν ξερω αν υπηρχε οταν ειχες ξαναπαει, αλλα σε καποια παιχνιδια σε τραβανε αυτοματα φωτο οσο εισαι πανω και μετα μπορεις να τις εκτυπωσεις η να τις τραβηξεις με το κινητο σου! 1
Irene.j Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 σε καποια παιχνιδια σε τραβανε αυτοματα φωτο οσο εισαι πανω και μετα μπορεις να τις εκτυπωσεις η να τις τραβηξεις με το κινητο σου! Και βλεπεις τον εαυτο σου οπως δεν τον εχεις ξαναδει! (Και βιντεο τραβανε.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα