Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζί σου. Απλά πρέπει να αναφερθεί ότι πχ στο τάδε φόρουμ παιδιά αγοράζουμε και δεν έχουμε πρόβλημα. Όχι λέμε πέντε πράγματα και ο άλλος πρέπει να τα πάρει ως δεδομένα. Επίσης ένα μαγαζί που είναι γνωστό για τέτοιου είδους προϊόντα δε σημαίνει ότι το εμπιστευομαστε μετά με κλειστά μάτια για αλλά προϊόντα όπως κινητά, ταμπλετ κλπ.. Εσύ εδώ θα πας σε είδη καπνιστου να αγοράσεις tablet? "Πιάσε ένα φιλτρακι, δύο καπνούς και ένα note5".. Δε σε ειρωνευομαι. Καταλαβαίνεις πιστεύω τι θέλω να πω.. Αν εμπλουτίζει την πράματια του και κάνει το επόμενο βήμα, μαζί του αν έχει καλές τιμές. Δε ξεκινάμε όμως με προϊόν 500 ευρώ.. Πάμε σε κανένα φορτιστή, κανένα powerbank... Και μετά πάμε για τα χοντρά.. Και η γνώμη μου είναι ποτέ σε Κινέζους τόσα λεφτά. Δωσε κάτι παραπάνω να είναι και Ευρώπη να έχεις και support. Εγγύηση ευρωπαϊκή..

Και πως θα αναφερθει οτι αγοραζουμε και δεν εχουμε προβλημα οταν δεν υπαρχει λογος; Οπως ειπε και ο απο πανω δεν εχει και τις καλυτερες τιμες τουλαχιστον στα γνησια προϊοντα!

Ειδη καπνιστου = τεχνολογια.

Τελευταια φορα που μου ειχε κατσει στραβη λοιπον μου εγινε αμεση αντικατασταση αποδεικνυοντας το μεσω βιντεο και απευθειας αποστολη διχως καμια χρεωση ή επιστροφη και μιλαμε για ενα απλο προβλημα το οτι η σταθμη τις μπαταριας δεν εκανε ανανεωση αυτοματα.

Το καταστημα εκανε κατι 1000αδες δωρεαν αποστολες του παρακατω προιοντος διχως καμια απαιτηση για επιστροφη (τουλαχιστον σε εμενα) Αν αυτο το κανει μη εμπιστο στα ματια σου βρες μου ενα αλλο καταστημα που να το εχει κανει και να βαζει χρηματα απο την τσεπη του για τον πελατη του.. Ελληνικο ή μη.

Capture.jpg

Δεν προτρεπω κανεναν να κανει αγορα απο το fasttech αλλα οταν διαβαζω οτι δεν ειναι εμπιστο διχως να ξερει αυτος που το λεει δεν γινετε να μην απαντησω.

Και οχι 460 ευρω ειναι παρα πολλα ποσο μαλλον οταν μιλαμε για κινητο κινεζικο απο κινεζικο καταστημα και με το τελωνειο να περιμενει στη γωνια.. 

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πως θα αναφερθει οτι αγοραζουμε και δεν εχουμε προβλημα οταν δεν υπαρχει λογος; Οπως ειπε και ο απο πανω δεν εχει και τις καλυτερες τιμες τουλαχιστον στα γνησια προϊοντα!

Ειδη καπνιστου = τεχνολογια.

Τελευταια φορα που μου ειχε κατσει στραβη λοιπον μου εγινε αμεση αντικατασταση αποδεικνυοντας το μεσω βιντεο και απευθειας αποστολη διχως καμια χρεωση ή επιστροφη και μιλαμε για ενα απλο προβλημα το οτι η σταθμη τις μπαταριας δεν εκανε ανανεωση αυτοματα.

Το καταστημα εκανε κατι 1000αδες δωρεαν αποστολες του παρακατω προιοντος διχως καμια απαιτηση για επιστροφη (τουλαχιστον σε εμενα) Αν αυτο το κανει μη εμπιστο στα ματια σου βρες μου ενα αλλο καταστημα που να το εχει κανει και να βαζει χρηματα απο την τσεπη του για τον πελατη του.. Ελληνικο ή μη.

Capture.jpg

Δεν προτρεπω κανεναν να κανει αγορα απο το fasttech αλλα οταν διαβαζω οτι δεν ειναι εμπιστο διχως να ξερει αυτος που το λεει δεν γινετε να μην απαντησω.

Και οχι 460 ευρω ειναι παρα πολλα ποσο μαλλον οταν μιλαμε για κινητο κινεζικο απο κινεζικο καταστημα και με το τελωνειο να περιμενει στη γωνια..

Κάπου έχεις μπερδευτεί. Δε λέω ότι δεν είναι εμπιστο. Λέω ότι δε το ξέρουμε για να προχωρήσουμε σε αγορές 500 ευρώ. Είπες εσύ ότι είναι εμπιστο χωρίς να δώσεις στοιχεία. Τώρα έδωσες. Είπε και ο questioner ότι είναι εμπιστο. Οκ. Μαζί σας. Αλλά το λες και εσύ. Αν και εμπιστο δε δίνεις 500. Δε ρισκάρεις. Οπότε έρχεσαι στα λόγια μου

Δημοσ.

500 ειναι παρα πολλα και για κινεζικο τηλ δεν θα τα εδινα ουτε αν εμενα στον πλανητη Αρη ποσο μαλλον οταν θα επρεπε να το κανουν shipping απο την Γη και αν παθει κατι να πρεπει να το ξανα στελνω πισω. 

Δημοσ.

Προσωπικά το εμπιστεύομαι απόλυτα το συγκεκριμένο σάιτ, πολύ περισσότερο απο πολλά αντίστοιχα από Ευρώπη μεριά, άπειρες αγορές και τέλειο after sales support, όλα αυτά πάντα για αγορές ατμιστικών προιόντων, η εμπειρία μου έχει δείξει ότι όταν γράφει authentic είναι 1000% authentic, αλλιώς δε θα το έγραφε.

Ψωνίστε άφοβα

Δημοσ.

Αν είχε στελει 1000 ελλατωματικα κομμάτια προς πώληση και ζηταγανε 600 άτομα (μην τα πω ολα) refund από το pp , όχι παυπαλ θα είχε μετά και κάρτες... Ούτε κουλούρι στο ίδιο τετράγωνο με τράπεζα δεν θα μπορούσε να πουλήσει... Οπότε αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

Δημοσ.

Αν είχε στελει 1000 ελλατωματικα κομμάτια προς πώληση και ζηταγανε 600 άτομα (μην τα πω ολα) refund από το pp , όχι παυπαλ θα είχε μετά και κάρτες... Ούτε κουλούρι στο ίδιο τετράγωνο με τράπεζα δεν θα μπορούσε να πουλήσει... Οπότε αυτό δεν είναι μέτρο σύγκρισης.

Και φυσικα θα επρεπε να στειλεις το προιον πισω για να παρεις το refund. Οποτε ειναι μετρο καρασυγκρισης.

Δημοσ.

Έχω ψωνίσει πολλές φορές από fasttech.

Άψογο μαγαζί και after sale service.

2 φορές που είχα πρόβλημα μου είπαν άμεσα να το στείλω πίσω, μου πλήρωσαν τα ταχυδρομικά

και μου έστειλαν καινούργιο.

Δημοσ.

Και φυσικα θα επρεπε να στειλεις το προιον πισω για να παρεις το refund. Οποτε ειναι μετρο καρασυγκρισης.

Σε ποσες περιπτωσεις που στελνουν ελλατωματικη παρτιδα/λαθος στην παραγγελια/πουλησαν απομιμηση σου ζητησαν να το στειλεις πισω;

Μη λεμε οτι θελουμε,αν ειναι κατασκευαστικο ελλατωμα διεγνωσμενο απο το εργοστασιο μεχρι και το Paypal παιρνει το μερος σου και σου λεει μη στειλεις τιποτα ακομα και αν πληρωνει ο αλλος τα μεταφορικα.

Αν ψωνιζετε μοντακια απο εκει και εισαστε ευχαριστημενοι μπραβο αλλα να παμε να κανουμε τα αυτονοητα,θυσια του Fasttech για εμας ε παραπαει!

Και οταν ενα μαγαζι στελνει PMs σε μελη οπως εμενα και αλλους 2 γνωστους για Underground Forum συνεργασια με δωρακια και Win win καταστασεις λυπαμαι αλλα θα λαμβανω καθε post λατρειας με επιφυλαξη.

JUN

21

2015

FastTech.com

Payment

Loading transaction details for

FastTech.com

Payment

-negative 30,86

USD

Close

Paid with

MCARD x-xxxx

You'll see "PAYPAL *FASTTECH" on your card statement.

Exchange rate

28,39 EUR = 30,86 USD

1 Euro = 1,09 US Dollar

Ship to

xxxxxx

Ship to xxxxxxx

Irakleio

CRETE

71201

Greece

Transaction ID

67J80xxxxx4602A

Seller info

FastTech.com

+852 36159948

http://www.fasttech.com

Invoice ID

FT15062χχχTSDW

Your purchase

Packaging Services1,00 USD

Authentic Cloupor Mini 30W Variable Wattage / Voltage VW VV APV Box Mod29,86 USD

Item #2032100

Amount30,86 USD

Shipping0,00 USD

Tax0,00 USD

Purchase total30,86 USD

Fee0,00 USD

Total30,86 USD

Και για να μη λεμε οτι θελουμε και εμενα γνησιο και σε ωραια συσκευασια ειχε ερθει και το εχω καπου ακομα αυτο το μοντακι.

Ωραια ισοτιμια ειχαμε τοτε αλλα αν θελω πλεον να παρω κατι το συνδιαζω με κανενα αλλο μαγαζακι μπροστα στον ΤΙΤΑΝΑ κινεζο Fasttech μιας και οι τιμες δεν λενε.

Δημοσ.

Δική σας είναι η τσέπη και εσείς την κάνετε κουμάντο. Αφού διαβάσετε, μπορείτε να κρίνετε αν θα δώσετε 0-5-10-1000€ στο μαγαζί. Καλό είναι να σταματήσετε το offtopic και να ανέβει κάποια προσφορά γιατί σκέτο το κουπόνι δεν λέει απολύτως τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα φιλε μου ενδιαφέρομαι να πάρο https://www.fasttech.com/products/4435902 αλλα έχω κάποιες ερωτήσεις καταρχάς λέει ότι είναι original ισχύει η θα έρθει καμια μαϊμουδιά?Πόσες μέρες περίπου κάνει για να έρθει?Γενικά είναι έμπιστο site δεν σου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στις αγορές σου?

Και εγω σκεφτόμουν το συγκεκριμένο αλλά δεν δίνω τόσα γιατί το θεωρώ υπερβολικό ποσο για κινητό αλλιώς θα το έπαιρνα από εκεί η απο vickmall.

Δική σας είναι η τσέπη και εσείς την κάνετε κουμάντο. Αφού διαβάσετε, μπορείτε να κρίνετε αν θα δώσετε 0-5-10-1000€ στο μαγαζί. Καλό είναι να σταματήσετε το offtopic και να ανέβει κάποια προσφορά γιατί σκέτο το κουπόνι δεν λέει απολύτως τίποτα.

Δυστυχώς δεν βρήκα κάτι άλλο εκτός απο το m3 άντε και το p9000 που μάλλον βγαίνει λίγα $ φτηνότερα απο κανα 2 μαγαζιά που κοίταξα.

Ισως να περναει το κουπόνι και σε αλλα προϊόντα αλλά δεν δοκίμασα.

Δημοσ.

Και οταν ενα μαγαζι στελνει PMs σε μελη οπως εμενα και αλλους 2 γνωστους για Underground Forum συνεργασια με δωρακια και Win win καταστασεις λυπαμαι αλλα θα λαμβανω καθε post λατρειας με επιφυλαξη.

[/b]

Έχω πάρει και γω τέτοιο μήνυμα :)

• Like 1
Δημοσ.

με τι ταχυδρομική στέλνει και πόσο χρόνο κάνει συνήθως?

Με singapore post παραγγέλνω σχεδόν πάντα και οι χρόνοι ποκίλλουν από 10-20 εργάσιμες (με track ID)

Η τελευταία έγινε 19/12 και παρέλαβα 8/1

Δημοσ.

Εμενα παντως το ονομα και η ολη φιλοσοφια του σαιτ μου θυμιζει το fastcardtech με το οποιο ειχα μια απιστευτη ταλαιπωρια μεχρι να μου επιστρεψουν τα χρηματα που μου εστειλαν ενα κινητο διπυρινο 3.5" ενω ειχα παραγγειλει ενα τετραπυρινο 5.5" και προσπαθουσαν να με βγαλουν τρελο στο Paypal.

Δημοσ.

Εμενα παντως το ονομα και η ολη φιλοσοφια του σαιτ μου θυμιζει το fastcardtech με το οποιο ειχα μια απιστευτη ταλαιπωρια μεχρι να μου επιστρεψουν τα χρηματα που μου εστειλαν ενα κινητο διπυρινο 3.5" ενω ειχα παραγγειλει ενα τετραπυρινο 5.5" και προσπαθουσαν να με βγαλουν τρελο στο Paypal.

Ναι αλλά έχει αναφερθεί ήδη οτι άλλο το fasttech άλλο το fastcardtech.

Προσωπικά σε πάνω από 10 παραγγελίες από το 2013 μέχρι σήμερα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...