drdedus Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Fasttech ένα πολύ καλό κατάστημα (μέχρι στιγμής) κατά γενική ομολογία που δινει -15% με το κουπόνι BUNNY για τρεις μέρες σε android τηλέφωνα και tablets. Μπορεί να παίζει και σε άλλα προϊόντα . Ποστάρετε αν βρείτε κάτι. Εγω εντόπισα αυτό elephone m3 170$. https://www.fasttech.com/products/0/10008177/4328908-elephone-m3-5-5-octa-core-android-5-1-lollopop Μακάρι να μην είχε ανεβάσει και το teclast air iii ... Προσοχή μην μπερδέψετε το fasttech με το fastcardtech που είναι μην μπλέξεις μαζί τους 4
tehyoda Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα φιλε μου ενδιαφέρομαι να πάρο https://www.fasttech.com/products/4435902 αλλα έχω κάποιες ερωτήσεις καταρχάς λέει ότι είναι original ισχύει η θα έρθει καμια μαϊμουδιά?Πόσες μέρες περίπου κάνει για να έρθει?Γενικά είναι έμπιστο site δεν σου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στις αγορές σου?
Jake07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα φιλε μου ενδιαφέρομαι να πάρο https://www.fasttech.com/products/4435902 αλλα έχω κάποιες ερωτήσεις καταρχάς λέει ότι είναι original ισχύει η θα έρθει καμια μαϊμουδιά?Πόσες μέρες περίπου κάνει για να έρθει?Γενικά είναι έμπιστο site δεν σου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στις αγορές σου? Και εσύ τώρα θες να δώσεις 650 και να μην είσαι και σίγουρος τι θα παραλάβεις και πότε ε? Τι να πω... 1
tehyoda Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Και εσύ τώρα θες να δώσεις 650 και να μην είσαι και σίγουρος τι θα παραλάβεις και πότε ε? Τι να πω... 460€ βγαίνει φιλε μου και για αυτο ρωτάω στο forum γιατί δεν έχω εμπειρία με αγορές από κινεζομαγαζα.Τώρα εσύ αν μπήκες για να ειρωνευτείς μονο και όχι να δώσεις μια απάντηση στα ερωτήματα μου καλύτερα να πας να σπαμαρεις κάπου αλλου... 1
Sotosgl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μονο εγω ειδα στο M3 τουλαχιστον του πρωτου post οτι το Link στο τελος εχεις αυτο; lollopop Τωρα αν καποιος θελει να το ρισκαρει και ειδικα με μεγαλο ποσο και στο τελος του πουν "ε δεν ειδες το Link;Τσιμπαμε τα λεφτακια και μετα Trolololopop" παω πασο 460€ βγαίνει φιλε μου και για αυτο ρωτάω στο forum γιατί δεν έχω εμπειρία με αγορές από κινεζομαγαζα.Τώρα εσύ αν μπήκες για να ειρωνευτείς μονο και όχι να δώσεις μια απάντηση στα ερωτήματα μου καλύτερα να πας να σπαμαρεις κάπου αλλου... Αν δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια και πας κατευθειαν να δωσεις 460€ σε ενα μαγαζι χωρις ισχυρο Feedback απο συμφορουμιτες αλλα και ενα μαγαζι που δεν ειναι εστω στο top 5 μαλλον εσυ πρεπει να Spammareis καμια 10αρια θεματα για κινεζικες αγορες (που δοξα τον Θεο ανοιγει απο ενα καθε εβδομαδα με ερωτησεις) και να κρινεις αν αξιζει το ρισκο ή οχι.Προσπαθουμε να προστατεψουμε οποιον δεν ξερει τα βασικα και παει κατευθειαν στα βαθια ειδικα για μεγαλα ποσα,πολλες φορες ακομψα και με μεγαλες δοσεις ειρωνιας αλλα το ενδιαφερον μας ειναι πραγματικο για να μην κλαις μετα. Δυστυχως παιζουν και αλλοι παραγοντες με στοχευμενες διαφημισεις και Referals που δεν ειναι της ωρας. Και για να μη παρεξηγηθω το μαγαζι ειναι γνωστο στην esmoking κοινοτητα εδω και περιπου 3 χρονια αλλα δεν καταφερε ποτε να ξεκολλησει απο τον πατο και εχει και αρκετα μαιμουδοπροιοντα 3
Jake07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 460€ βγαίνει φιλε μου και για αυτο ρωτάω στο forum γιατί δεν έχω εμπειρία με αγορές από κινεζομαγαζα.Τώρα εσύ αν μπήκες για να ειρωνευτείς μονο και όχι να δώσεις μια απάντηση στα ερωτήματα μου καλύτερα να πας να σπαμαρεις κάπου αλλου... όπως είπε και ο φίλος από πάνω "τρολολολολοπ"
tehyoda Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μονο εγω ειδα στο M3 τουλαχιστον του πρωτου post οτι το Link στο τελος εχεις αυτο; lollopop Τωρα αν καποιος θελει να το ρισκαρει και ειδικα με μεγαλο ποσο και στο τελος του πουν "ε δεν ειδες το Link;Τσιμπαμε τα λεφτακια και μετα Trolololopop" παω πασο Αν δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια και πας κατευθειαν να δωσεις 460€ σε ενα μαγαζι χωρις ισχυρο Feedback απο συμφορουμιτες αλλα και ενα μαγαζι που δεν ειναι εστω στο top 5 μαλλον εσυ πρεπει να Spammareis καμια 10αρια θεματα για κινεζικες αγορες (που δοξα τον Θεο ανοιγει απο ενα καθε εβδομαδα με ερωτησεις) και να κρινεις αν αξιζει το ρισκο ή οχι. Προσπαθουμε να προστατεψουμε οποιον δεν ξερει τα βασικα και παει κατευθειαν στα βαθια ειδικα για μεγαλα ποσα,πολλες φορες ακομψα και με μεγαλες δοσεις ειρωνιας αλλα το ενδιαφερον μας ειναι πραγματικο για να μην κλαις μετα. Δυστυχως παιζουν και αλλοι παραγοντες με στοχευμενες διαφημισεις και Referals που δεν ειναι της ωρας. Και για να μη παρεξηγηθω το μαγαζι ειναι γνωστο στην esmoking κοινοτητα εδω και περιπου 3 χρονια αλλα δεν καταφερε ποτε να ξεκολλησει απο τον πατο και εχει και αρκετα μαιμουδοπροιοντα Οκ ευχαριστώ για την απάντηση σου.Μήπως μπορείς να με διαφώτισης λίγο πια θεωρούνται τα top 5 από θέμα εμπιστοσύνης και χρόνου παραλαβής?
Agathoklis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) 460€ βγαίνει φιλε μου και για αυτο ρωτάω στο forum γιατί δεν έχω εμπειρία με αγορές από κινεζομαγαζα.Τώρα εσύ αν μπήκες για να ειρωνευτείς μονο και όχι να δώσεις μια απάντηση στα ερωτήματα μου καλύτερα να πας να σπαμαρεις κάπου αλλου... Τοσο ακριβο κινητο αρχηγε ουτε μαγαζι στην Ελλαδα δεν θα εμπιστευομουν... θα πηγαινα να το παρω μεσα απο την αντιπροσωπια για να ειμαι σιγουρος τι aftersale θα ειχε... ****συνηθως σε τετοια κουπονια βαζουν και ταβανι στις αγορες. Πχ 15% για μεμονομενη αγορα εως 300 ευρω, οποτε πιθανα δεν θα ισχυει καν για αυτο το κινητο Τωρα για μικροτερες αγορες το κουπονι απο οτι κοιταζα το πρωι συμφερει και δεν συμφερει οριακα... Οποτε εγω θα προσπερναγα. Ειδικα αν δεν ειχα ξαναχειριστει υποθεσεις με κινεζομαγαζα Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2016 από Agathoklis
Sotosgl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Οκ ευχαριστώ για την απάντηση σου.Μήπως μπορείς να με διαφώτισης λίγο πια θεωρούνται τα top 5 από θέμα εμπιστοσύνης και χρόνου παραλαβής? Vickmall Geekbuying Everbuying Banggood Gearbest (αλλα οχι για ολους) Απο εκει και περα Aliexpress 2 3 μαγαζια To2c Igogo.es Αν και πισω απο Ever,igogo ειναι το Gearbest φαση Eshop,PC1 περιπου
kamui Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 $224.91 το redmi note 3 pro 3/32. Όχι και άσχημα. Mi5 δεν βλέπω να έχει. Και όμως έχει την 3/32 Μι5....μωρέ λες? $373.99Από τη στιγμή που το μαγαζί έχει paypal και ξέρει κάποιος να το χειρίζεται (dispute/ claim) τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πόσο καιρό θα κάνει το δέμα δεν είναι θέμα του Κινέζου συνήθως οπότε απλά υπομονή.
sepsekasan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 1) Στο fasttech oτι γραφει γνησιο ειναι γνησιο. 2) Ειναι απο τα πιο εμπιστα κινεζομαγαζα. 3) Πουλαει κατι χιλιαδες αντικεiμενα την ημερα. 4) Εχει ενα απο τα καλυτερα support.5) Eχει πολυ καλο after sale support. 5
Jake07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 1) Στο fasttech oτι γραφει γνησιο ειναι γνησιο. 2) Ειναι απο τα πιο εμπιστα κινεζομαγαζα. 3) Πουλαει κατι χιλιαδες αντικεiμενα την ημερα. 4) Εχει ενα απο τα καλυτερα support. 5) Eχει πολυ καλο after sale support. Εντελώς φιλικά φίλε μου και με όλο το σεβασμό, επειδή το λες εσύ δε σημαίνει ότι είναι εμπιστο.και εγώ λέω ότι ο Πακιστάνος στο φανάρι τάδε με φορτιστές είναι εμπιστος με αυθεντικά προϊόντα. Θα με πιστέψεις? Για να θεωρηθεί ένα κινεζομαγαζο εμπιστο πρέπει να "ψηθει" πολύ στο φόρουμ μας. Δε λέω ότι δεν ισχύουν αυτά που λες. Μπορεί να ισχύουν μπορεί και όχι. Αλλά έτσι όπως το λες 1,2,3 κλπ δε πειθεις.. 1
sepsekasan Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 1)Εντελώς φιλικά φίλε μου και με όλο το σεβασμό, επειδή το λες εσύ δε σημαίνει ότι είναι εμπιστο.και εγώ λέω ότι ο Πακιστάνος στο φανάρι τάδε με φορτιστές είναι εμπιστος με αυθεντικά προϊόντα. Θα με πιστέψεις? 2) Για να θεωρηθεί ένα κινεζομαγαζο εμπιστο πρέπει να "ψηθει" πολύ στο φόρουμ μας. Δε λέω ότι δεν ισχύουν αυτά που λες. Μπορεί να ισχύουν μπορεί και όχι. Αλλά έτσι όπως το λες 1,2,3 κλπ δε πειθεις.. 1) Πολυ καλα τα λες και μαζι σου 2) Το οτι τα λεω με νουμερα 1,2,3 κλπ ειναι πολυ για ευκολια αναγνωσης/εγγραφης. 3) Οσοι ατμιζουν αγοραζουν απο εκει κατι χρονια μαζι τους και εγω. Εχω κανει πανω απο 25 orders και ολες χωρις κανενα προβλημα. Και αν τους θεωρεις ασυμαντο νουμερο κανε μια βολτα απο ecf κλπ. 4) Το οτι εσυ πρεπει να δεις να αγοραζουν ολοι απο εδω μεσα για να αγορασεις απο το παραπανω καταστημα δεν σημαινει οτι θα το κανει και καποιος αλλος.. ουτε το οτι επειδη δεν το βλεπεις εδω μεσα σημαινει πως ειναι κανενα καταστημα gtp διχως τζιρο κλπ. Ειναι πολυ μεγαλυτερο του gearbest και πολυ πιο επαγγελματιες σε ολα τους. Και αγοραζω και απο τα δυο παρα πολυ καιρο.
Questioner Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Έχω αγοράσει μικροπράγματα πολλάκις από το fasttech και επιβεβαιώνω ότι όταν γράφει authentic... Είναι... Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλό κινέζικο μαγαζί το οποίο δεν φημίζεται για τις καλές τιμές του. Γι αυτό δεν είναι και τόσο γνωστό. Από aftersales δεν γνωρίζω τι παίζει.
Jake07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 1) Πολυ καλα τα λες και μαζι σου 2) Το οτι τα λεω με νουμερα 1,2,3 κλπ ειναι πολυ για ευκολια αναγνωσης/εγγραφης. 3) Οσοι ατμιζουν αγοραζουν απο εκει κατι χρονια μαζι τους και εγω. Εχω κανει πανω απο 25 orders και ολες χωρις κανενα προβλημα. Και αν τους θεωρεις ασυμαντο νουμερο κανε μια βολτα απο ecf κλπ. 4) Το οτι εσυ πρεπει να δεις να αγοραζουν ολοι απο εδω μεσα για να αγορασεις απο το παραπανω καταστημα δεν σημαινει οτι θα το κανει και καποιος αλλος.. ουτε το οτι επειδη δεν το βλεπεις εδω μεσα σημαινει πως ειναι κανενα καταστημα gtp διχως τζιρο κλπ. Ειναι πολυ μεγαλυτερο του gearbest και πολυ πιο επαγγελματιες σε ολα τους. Και αγοραζω και απο τα δυο παρα πολυ καιρο. Μαζί σου. Απλά πρέπει να αναφερθεί ότι πχ στο τάδε φόρουμ παιδιά αγοράζουμε και δεν έχουμε πρόβλημα. Όχι λέμε πέντε πράγματα και ο άλλος πρέπει να τα πάρει ως δεδομένα. Επίσης ένα μαγαζί που είναι γνωστό για τέτοιου είδους προϊόντα δε σημαίνει ότι το εμπιστευομαστε μετά με κλειστά μάτια για αλλά προϊόντα όπως κινητά, ταμπλετ κλπ.. Εσύ εδώ θα πας σε είδη καπνιστου να αγοράσεις tablet? "Πιάσε ένα φιλτρακι, δύο καπνούς και ένα note5".. Δε σε ειρωνευομαι. Καταλαβαίνεις πιστεύω τι θέλω να πω.. Αν εμπλουτίζει την πράματια του και κάνει το επόμενο βήμα, μαζί του αν έχει καλές τιμές. Δε ξεκινάμε όμως με προϊόν 500 ευρώ.. Πάμε σε κανένα φορτιστή, κανένα powerbank... Και μετά πάμε για τα χοντρά.. Και η γνώμη μου είναι ποτέ σε Κινέζους τόσα λεφτά. Δωσε κάτι παραπάνω να είναι και Ευρώπη να έχεις και support. Εγγύηση ευρωπαϊκή.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα