Alex-V Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Με φωναζει ενας μπαρμπας μου, εεε αλεξ δεν αναβει το pc. μητρικη msi k8n neo cpu amd athlon δεν θυμαμαι μοντελο τροφοδοτικο hec case vero εκεινη την σιδερια την ασηκωτη Το κουφο τωρα. Το ledακι απο το power ειναι αναμμενο συνεχομενα. Ενω αυτο συνηθως ειναι αναμμενο οταν αναβει το pc. Εβαλα αλλο τροφοδοτικο, τιποτα. Τα ξηλωσα ολα και αφησα επανω τροφοδοτικο μητρικη ram και επεξεργαστη. Βραχυκυκλωσα τα πινακια να αναψει. Παλι τιποτα. Καποια γνωμη?
Ghost007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Με φωναζει ενας μπαρμπας μου, εεε αλεξ δεν αναβει το pc. μητρικη msi k8n neo cpu amd athlon δεν θυμαμαι μοντελο τροφοδοτικο hec case vero εκεινη την σιδερια την ασηκωτη Το κουφο τωρα. Το ledακι απο το power ειναι αναμμενο συνεχομενα. Ενω αυτο συνηθως ειναι αναμμενο οταν αναβει το pc. Εβαλα αλλο τροφοδοτικο, τιποτα. Τα ξηλωσα ολα και αφησα επανω τροφοδοτικο μητρικη ram και επεξεργαστη. Βραχυκυκλωσα τα πινακια να αναψει. Παλι τιποτα. Καποια γνωμη? πιθανον μητρικη... 1
Alex-V Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αυτο πιστευω και γω. Το led απο το power ομως για ποιο λογο να ειναι αναμενο? Edit. Α μολις εσβησε τωρα. Αρα μητρικη. Ευχαριστω πολυ. 1
bonorov Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αυτο πιστευω και γω. Το led απο το power ομως για ποιο λογο να ειναι αναμενο? Edit. Α μολις εσβησε τωρα. Αρα μητρικη. Ευχαριστω πολυ. Καλό θα ήταν με την καινουργια μητρική να πάρει και ένα τροφοδοτικό γιατί αφενός τα hec δεν τα λες και αξιόπιστα και αφετέρου θα είναι και 5-6 χρόνων το συγκεκριμένο.Παιζει να έκαψε και αυτό τη μητρική.Το δοκίμασες σε άλλο σύστημα να δεις αν δουλεύει;
Alex-V Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το ξερω οτι δεν ειναι και της προκοπης. Δοκιμασα και λειτουργουσε. UPDATE! Εβγαλα την μητρικη απτο case και συνδεσα παλι τα βασικα! Αναψε. Την ξαναβιδωσα πανω, ολα καλα!!!! Τι στο καλο. Λετε να εκανε πουθενα βραχυκυκλωμα?
Ghost007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το ξερω οτι δεν ειναι και της προκοπης. Δοκιμασα και λειτουργουσε. UPDATE! Εβγαλα την μητρικη απτο case και συνδεσα παλι τα βασικα! Αναψε. Την ξαναβιδωσα πανω, ολα καλα!!!! Τι στο καλο. Λετε να εκανε πουθενα βραχυκυκλωμα? ε αναθεμα...η που ειναι στα τελευταια της και οτι θυμαται χαιρετε ...θα δειξει στο μελλον...
FasTaker Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μηπως κανα καλωδιο δεν ηταν πιασμενο σωστα και ακουμπαγε πανω στο case? Το καλυτερο βραχυκυκλωμα! Σου συστηνω να παρεις straps να δεσεις ολα τα καλωδια μαζι εκτος και εντος του case. Εντος αποφευγεται το SC και εχεις καλυτερο airflow εκτος μου αρεσει εμενα να μην εχω μια σουπα απο καλωδια να πηγαινουν στο UPS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα