Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με φωναζει ενας μπαρμπας μου, εεε αλεξ δεν αναβει το pc.

μητρικη msi k8n neo

cpu amd athlon δεν θυμαμαι μοντελο

τροφοδοτικο hec

case vero εκεινη την σιδερια την ασηκωτη :P

Το κουφο τωρα. Το ledακι απο το power ειναι αναμμενο συνεχομενα. Ενω αυτο συνηθως ειναι αναμμενο οταν αναβει το pc. Εβαλα αλλο τροφοδοτικο, τιποτα. Τα ξηλωσα ολα και αφησα επανω τροφοδοτικο μητρικη ram και επεξεργαστη. Βραχυκυκλωσα τα πινακια να αναψει. Παλι τιποτα. Καποια γνωμη?

Δημοσ.

Με φωναζει ενας μπαρμπας μου, εεε αλεξ δεν αναβει το pc.

μητρικη msi k8n neo

cpu amd athlon δεν θυμαμαι μοντελο

τροφοδοτικο hec

case vero εκεινη την σιδερια την ασηκωτη :P

Το κουφο τωρα. Το ledακι απο το power ειναι αναμμενο συνεχομενα. Ενω αυτο συνηθως ειναι αναμμενο οταν αναβει το pc. Εβαλα αλλο τροφοδοτικο, τιποτα. Τα ξηλωσα ολα και αφησα επανω τροφοδοτικο μητρικη ram και επεξεργαστη. Βραχυκυκλωσα τα πινακια να αναψει. Παλι τιποτα. Καποια γνωμη?

πιθανον μητρικη...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο πιστευω και γω. Το led απο το power ομως για ποιο λογο να ειναι αναμενο?

Edit. Α μολις εσβησε τωρα. Αρα μητρικη. Ευχαριστω πολυ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο πιστευω και γω. Το led απο το power ομως για ποιο λογο να ειναι αναμενο?

Edit. Α μολις εσβησε τωρα. Αρα μητρικη. Ευχαριστω πολυ.

Καλό θα ήταν με την καινουργια μητρική να πάρει και ένα τροφοδοτικό γιατί αφενός τα hec δεν τα λες και αξιόπιστα και αφετέρου θα είναι και 5-6 χρόνων το συγκεκριμένο.Παιζει να έκαψε και αυτό τη μητρική.Το δοκίμασες σε άλλο σύστημα να δεις αν δουλεύει;
Δημοσ.

Το ξερω οτι δεν ειναι και της προκοπης. Δοκιμασα και λειτουργουσε.

UPDATE! Εβγαλα την μητρικη απτο case και συνδεσα παλι τα βασικα! Αναψε. Την ξαναβιδωσα πανω, ολα καλα!!!! Τι στο καλο. Λετε να εκανε πουθενα βραχυκυκλωμα?

Δημοσ.

Το ξερω οτι δεν ειναι και της προκοπης. Δοκιμασα και λειτουργουσε.

UPDATE! Εβγαλα την μητρικη απτο case και συνδεσα παλι τα βασικα! Αναψε. Την ξαναβιδωσα πανω, ολα καλα!!!! Τι στο καλο. Λετε να εκανε πουθενα βραχυκυκλωμα?

ε αναθεμα...η που ειναι στα τελευταια της και οτι θυμαται χαιρετε ...θα δειξει στο μελλον...

Δημοσ.

Μηπως κανα καλωδιο δεν ηταν πιασμενο σωστα και ακουμπαγε πανω στο case? Το καλυτερο βραχυκυκλωμα! Σου συστηνω να παρεις straps να δεσεις ολα τα καλωδια μαζι εκτος και εντος του case. Εντος αποφευγεται το SC και εχεις καλυτερο airflow εκτος μου αρεσει εμενα να μην εχω μια σουπα απο καλωδια να πηγαινουν στο UPS.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...