Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να κανω ενα backup της καταστασης του τηλεφωνου με τα παντα ολα και να δοκιμασω αλλη rom

ωστε αν δεν μου αρεσει να το γυρισω στην κατασταση που ειναι τωρα

Γινεται αυτο με καποιο προγραμμα ?

Το κινητο ειναι Lenovo

Δημοσ.

Θελω να κανω ενα backup της καταστασης του τηλεφωνου με τα παντα ολα και να δοκιμασω αλλη rom

ωστε αν δεν μου αρεσει να το γυρισω στην κατασταση που ειναι τωρα

Γινεται αυτο με καποιο προγραμμα ?

Το κινητο ειναι Lenovo

Αν έχεις custom recovery, γίνεται και λέγεται nandroid backup. Γκουγκλαρε το για περαιτέρω πληροφορίες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι μεσω recovery mode

Ποιο Lenovo εχεις?

Το s650 και επειδη ειναι γεματο και το τηλ και η sd θα ηταν καλυτερο να γινει στο pc το backup

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.

Το s650 και επειδη ειναι γεματο και το τηλ και η sd θα ηταν καλυτερο να γινει στο pc το backup

Αν θες στο pc τοτε το Helium που κανει και για unroot κινητα,θα σου κανει την δουλεια.

Αλλα οχι ολο το λειτουργικο αλλα της εφαρμογες και data.

Διαβασε εδω http://primehowto.com/backup-android-data-using-helium/

Δημοσ.

Αν δεν εχεις ξανασχοληθει,ισως καταληξεις με ενα ομορφο σουβερ.... Αν γκουγκλαρεις lenovo s650 recovery mode ,θα δεις τον συνδυασμο πληκτρων για να μπεις... Επισης,το βιντεο δειχνει το mobileuncle tools, που θελει root. Εχεις;;;. Ακομα,αφου απλα θες να περασεις ,εστω δοκιμαστικα ,αλλη ρομ ,γιατι απλα δεν κανεις μπακαπ τα αρχεια σου στο κομπιουτερ και επειτα περνας την ρομ. Απλα θα χρειαστει να περασεις παλι τις εφαρμογες απο το στορε... Μην μπαινεις απ'ευθειας στα βαθεια... Γνωμη μου

Δημοσ.

Ναι είναι root. Το πρόβλημα είναι ότι έχω καμιά 200αρια εφαρμογές και πάρα πολλές ρυθμίσεις για να τα κάνω backup ένα ένα

Δημοσ.

Ναι είναι root. Το πρόβλημα είναι ότι έχω καμιά 200αρια εφαρμογές και πάρα πολλές ρυθμίσεις για να τα κάνω backup ένα ένα

Αφου εισαι root γιατι δεν τα κανεις με το Helium ή με το Titanium backup!

Περαιτερω εδω http://www.doctorandroid.gr/2013/07/helium-vs-titanium-backup.html?m=1

• Like 1
Δημοσ.

Το Titanium backup το εχω αλλα μου φαινεται λιγο μπελαλιδικο

και δεν ξερω αν περα απο τις εφαρμογες κραταει και ολες τις αλλες ρυθμισεις οπως ηχους launcher εικονιδια ........

θα δοκιμασω και το Helium

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...