gia_nnis Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Λοιπόν το αμάξι κόστισε 24.000Και μετα σου λενε κριση.. Υγεια και καλοριζικο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλοριζικο φιλε μου εκανες την καλυτερη επιλογη. Και εγω σε 316i θα πηγαινα αν ηταν το budget μου 30k. Και μετα σου λενε κριση..Υγεια και καλοριζικο! Η κριση ειναι σχετικο. Ανοιξε τον εγκεφαλο σου και θα παρεις και εσυ BMW. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Και μετα σου λενε κριση.. Υγεια και καλοριζικο! H κρίση είναι σχετικό ! Όλους μας επηρρέασε . Κάποιοι δυστυχώς χάσανε δουλειές ή βουτήχτηκαν στα χρέη . Αλλοι ευκατάστατοι απο κει πυο βγάζαν 5000 ευρώ το μήνα απλά πέσαν στα μισά κτλ κτλ . Επίσης η κρίση όσο περίεργο και αν φαίνεται γεννά ευκαιρίες ! Χάνονται επαγγέλματα αλλα γεννιούνται νέα επαγγέλματα και ευκαιρίες. Σαφώς είναι δύσκολο να ορθοποδήσεις μέσα σε μια κρίση αλλά υπάρχουν Ελληνικά παραδείγματα εταιριών ή start up που μέσα στην κρίση όχι μόνο τα πάνε καλά αλλα με κατάλληλη αναπροσαρμογή αυξάνουν το κέρδος του σταθερά ! Όλα είναι σχετικά ! Το θέμα είναι μυαλό γνώσεις και όποιος προβλέπει καταστάσεις ξέρει πως να κινηθεί . Εύκολο να το λέμε δύσκολο να γίνεται όμως αλλά τίποτα δεν είναι ανέφικτο! Μην ξεχνάμε υπάρχουν άτομα που πριν τνη κρίση φτιάξαν περιουσίες και έχουν εισοδίματα (κάποιοι έξυπνοι τα καναν γαρύφαλλα φυάλες και ακριβά ρολόγια). Μπορεί τώρα να χάσαν την δουλειά τους ή να παίρνουν κανα 800 άρι αλλά έχουν έσοδα από περιουσιακά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 To volvo v40 r design όντως πολύ ωραίο αλλά υστερεί σε χώρους. Το είχα δει και πριν. Βασικά ξέρω ότι έχω κάνει την επιλογή μου και το απολαμβάνω το αμάξι καθημερινά απλά από περιέργεια ρωτάω ποιο θα επιλέγατε εσείς μεταξύ αυτών των δύο. Opel Astra Sports Tourer Biturbo και Bmς 316i f30. Σίγουρα όπως έχω προαναφέρει το opel συνδυάζει και δύναμη και οικονομική κατανάλωση που το κάνει πολύ ελκυστικό. Αυτό που επίσης κοιτούσα και θα συνεχίζω να κοιτάω όσο το bmw 316i που έχω είναι ακόμα καινούργια και δεν έχει χάσει την αξία της είναι το 320i ed με τα 170ps που είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω σε βενζίνη 1.6 και downsizing. Το μόνο που βρήκα εδώ στην Ελλάδα ήταν Αθήνα του 2013 και 14 χιλιάδες χιλιόμετρα (μακριά να πάω να το ελέγξω) και τιμή 28 χιλιάρικα (3 πάνω από το budget). Οπότε σκέφτηκα ότι αν προσθέσεις και τα έξοδα μεταφοράς να πας να το δεις και θα έβγαινε κοντά στα 29000 τελικά. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να αλλάξεις ξανά αμάξι τόσο σύντομα;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Αυτό για την κρίση είναι λίγο άσχετο με το όλο θέμα.... Ευχαριστώ πάντως για τις ευχές σας και πάνω από όλα χρόνια πολλά και υγεία σε όλους!!! Σίγουρα μέσα σε 3 - 4 χρόνια το πολύ θα κοιτούσα εάν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα βέβαια όσο έχει ακόμα η 316i αξία να το αλλάξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα