Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μια χαρά είναι τα μτχ. Θέλει βέβαια πολύ χρόνο για να βγεις κατι καλό. Εγω συνήθως χρειάζομαι 12 με 18 μήνες να βρω αυτο που θελω ακριβώς. Αγοράζεις ενα εμπορικό μοντέλο στα 10Κ το οποίο πωλείται στα 7 με 8 μετά απο μια 3ετια κοκ. Οπότε ουτε χάνεις πολλά ούτε το βαριέσαι. Απλά είναι πολυ χρονοβόρο αν δεν έχεις ακρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μια χαρά είναι τα μτχ. Θέλει βέβαια πολύ χρόνο για να βγεις κατι καλό. Εγω συνήθως χρειάζομαι 12 με 18 μήνες να βρω αυτο που θελω ακριβώς. Αγοράζεις ενα εμπορικό μοντέλο στα 10Κ το οποίο πωλείται στα 7 με 8 μετά απο μια 3ετια κοκ. Οπότε ουτε χάνεις πολλά ούτε το βαριέσαι. Απλά είναι πολυ χρονοβόρο αν δεν έχεις ακρες. Πολύ δεν είναι;! Δηλαδή λες θέλω να πάρω αμάξι και το παίρνεις μετά από 1 - 1.5 χρόνο;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πολύ δεν είναι;! Δηλαδή λες θέλω να πάρω αμάξι και το παίρνεις μετά από 1 - 1.5 χρόνο;! Εννοεί το ψάξιμο ότι θέλει χρόνο και δίκιο εχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μεχρι να μαζεψει και τα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μεχρι να μαζεψει και τα λεφτα Κι αν βρει στους 6μηνες την σουπερ ουαου ευκαιρια και δεν εχει μαζεψει τα λεφτα; Παντως για να εχει ο αλλος 1-1,5 χρονο περιθωριο να πηγαινει να κοιταζει να ψαχνει και να ελεγχει αμαξια με μηχανικους κλπ, πρεπει ειτε να εχει απεριοριστο χρονο, ειτε να ειναι αρρωστακι που γυρναει απτη δουλεια κι αντι να ασχοληθει με την οικογενεια ή με λοιπες υποχρεωσεις παει και ψαχνει αμαξια σε μαντραδες και λοιπους πικραμενους που προσπαθει ο ενας να πιασει τον αλλο κοτσο. Ανθρωπος που εργαζεται 8ωρο+ και εχει και λοιπες υποχρεωσεις (οικογενεια κλπ) ειναι απλουστατα αδυνατο να αφιερωσει τη μιση του ζωη επι 1,5 χρονο για να βρει αμαξι. Εδω γυρα τις αντιπροσωπειες κανεις που ειναι μετρημενες στα δαχτυλα και παλι δεν βρισκεις ωρα. Αν ημουν φοιτητης και επεφτε χορηγια απο το μπαμπα εννοειται οτι θα ειχα διαθεσιμο χρονο να κοιταζω αμαξια μεχρι "να πιασω την καλη" και να μιλαω για την επιτυχια μου, σε καθε αλλη περιπτωση ομως, δεν. Και να μην ξεχναμε οτι οσο και να το ψαξεις το αμαξι πριν το παρεις, παραμενει μεταχειρισμενο κι αυτο δεν αλλαζει. Ουτε το ιστορικο του ξερεις, ουτε αν εχει πειραγμενα χιλιομετρα, παρα μονο κοιτας να μειωσεις οσο γινεται τις πιθανοτητες να την πατησεις. Οποτε μτχ ή απο γνωστο ή παιρνεις τα ρισκα σου. Αλλα αποψεις ειναι αυτες. Οσο ο ενας εχει την ψευδαισθηση οτι επενδυει σε κατι που κινειται και βγαζει και κερδος κι απο πανω, αλλο τοσο εγω θεωρω το αμαξι μεσο εξυπηρετησης και το μτχ το θεωρω αρκετα μεγαλο ρισκο αν δεν ειναι απο γνωστο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πολύ δεν είναι;! Δηλαδή λες θέλω να πάρω αμάξι και το παίρνεις μετά από 1 - 1.5 χρόνο;!Αλλάζω ανα 4 χρόνια περίπου οπότε ξέρω στο τέλος της τριετίας αρχίζω να κοιτάω χωρίς να βιάζομαι και χωρίς να γίνεται αγορά με βιασύνη. Κι αν βρει στους 6μηνες την σουπερ ουαου ευκαιρια και δεν εχει μαζεψει τα λεφτα; Παντως για να εχει ο αλλος 1-1,5 χρονο περιθωριο να πηγαινει να κοιταζει να ψαχνει και να ελεγχει αμαξια με μηχανικους κλπ, πρεπει ειτε να εχει απεριοριστο χρονο, ειτε να ειναι αρρωστακι που γυρναει απτη δουλεια κι αντι να ασχοληθει με την οικογενεια ή με λοιπες υποχρεωσεις παει και ψαχνει αμαξια σε μαντραδες και λοιπους πικραμενους που προσπαθει ο ενας να πιασει τον αλλο κοτσο. Ανθρωπος που εργαζεται 8ωρο+ και εχει και λοιπες υποχρεωσεις (οικογενεια κλπ) ειναι απλουστατα αδυνατο να αφιερωσει τη μιση του ζωη επι 1,5 χρονο για να βρει αμαξι. Εδω γυρα τις αντιπροσωπειες κανεις που ειναι μετρημενες στα δαχτυλα και παλι δεν βρισκεις ωρα. Αν ημουν φοιτητης και επεφτε χορηγια απο το μπαμπα εννοειται οτι θα ειχα διαθεσιμο χρονο να κοιταζω αμαξια μεχρι "να πιασω την καλη" και να μιλαω για την επιτυχια μου, σε καθε αλλη περιπτωση ομως, δεν. Και να μην ξεχναμε οτι οσο και να το ψαξεις το αμαξι πριν το παρεις, παραμενει μεταχειρισμενο κι αυτο δεν αλλαζει. Ουτε το ιστορικο του ξερεις, ουτε αν εχει πειραγμενα χιλιομετρα, παρα μονο κοιτας να μειωσεις οσο γινεται τις πιθανοτητες να την πατησεις. Οποτε μτχ ή απο γνωστο ή παιρνεις τα ρισκα σου. Αλλα αποψεις ειναι αυτες. Οσο ο ενας εχει την ψευδαισθηση οτι επενδυει σε κατι που κινειται και βγαζει και κερδος κι απο πανω, αλλο τοσο εγω θεωρω το αμαξι μεσο εξυπηρετησης και το μτχ το θεωρω αρκετα μεγαλο ρισκο αν δεν ειναι απο γνωστο. Δεν είναι ακριβώς έτσι. Καταρχήν δεν ψάχνω απο μαντραδες. Μόνο απο ιδιώτες και πλειστηριασμούς τράπεζας. Στο δευτερο είμαι τυχερός διότι τα αυτοκίνητα τα εχουν κοντά στο σπιτι μου στις Αφιδνες. Στον 1 χρόνο μαξ να δω απο κοντά 6-7 αυτοκίνητα στην καλύτερη και ούτε τα μισά θα τα δει ο μηχανικός μου. Πριν 1 μήνα ειχα βρει απο ιδιωτη στο car golf 6 gti με 29.000 χλμ του 2010. Κυριακή μπήκε η αγγελία , Τρίτη ειχε πουληθεί στα 9.500 € και δεν μπόρεσα να το δω απο κοντά.Αμα μπορούσα να τρέχω καθε μερα το 12-18 γίνεται 3 με 4 μήνες. Αλλα όπως είπες εχω δουλειά ανω του 10ωρου και οικογένεια οπότε ο χρόνος περιορίζεται σε κανένα Σάββατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalisv Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Κάποια εξελιξη τελικα ts; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ σε όλους για τις απαντήσεις και τις γνώμες. Τελικά κατέληξα στην BMW 316i F30 που βρήκα σχεδόν καινούργια με ούτε 10 χιλιάδες χιλιόμετρα 6 μηνών. (Ιούνιο του 2015) Ελπίζω να είναι η σωστή επιλογή. Καλή συνέχεια σε όλους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalisv Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ σε όλους για τις απαντήσεις και τις γνώμες. Τελικά κατέληξα στην BMW 316i F30 που βρήκα σχεδόν καινούργια με ούτε 10 χιλιάδες χιλιόμετρα 6 μηνών. (Ιούνιο του 2015) Ελπίζω να είναι η σωστή επιλογή. Καλή συνέχεια σε όλους. Μεγια και καλοτάξιδη Ποσο την πήρες τελικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Καλησπέρα και πάλι! Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Λοιπόν το αμάξι κόστισε 24.000 με 7500 χιλ. χιλιόμετρα! Το έχω περίπου δύο εβδομάδες. Λίγα πράγματα μέχρι στιγμής που έχω παρατηρήσει(συν και πλήν). -Στα συν βάζω την οδηγική συμπεριφορά που είναι πάρα πολύ καλή. Πολύ ωραίο κράτημα στον δρόμο και στις στροφές. Ωραία ηχομόνωση και ωραία απόσβεση κραδασμών σε λακκούβες και τραχύ οδόστρωμα . Αρκετά καλά υλικά γενικά. Όχι άριστα. Καλό εξοπλισμό. Πολύ καλές επιδόσεις για 1.6 με 136ps και τέτοιο βάρος. Από κατανάλωση θα πω αρκετά καλή. Πχ Θεσσαλονίκη - Καβάλα με τρία άτομα μέσα και γεμάτο πορτμπαγκάζ με cruise control στα 130 σταθερά και eco pro ενεργοποιημένο 6,3l/100. Θεσσαλονίκη μέσα στην πόλη έχει πιάσει και 13 - 14 με κρύα μηχανή μετά πέφτει περίπου 10 - 11. -Στα πλην θα πω δύο βασικά που έχω διαβάσει σε πολλά forum για την F30. Πρώτον τρίξιμο τιμονιού σε συγκεκριμένες ταχύτητες και οδόστρωμα που γίνεται πολύ σπαστικό ειδικά όταν έχεις τέτοιο αμάξι. Στην αντιπροσωπεία είπαν να κάνω μερικά χιλιόμετρα και αν θέλω θα το βάλουν στην εγγύηση να το αλλάξουν. Δεύτερον θόρυβο από τον αέρα σε οδηγό και συνοδηγό ειδικά μετά τα 160km. Σε γενικές γραμμές η επιλογή ήταν 50 - 50. Τις τελευταίες μέρες ήμουν μεταξύ Opel Astra Sports Tourer Biturbo 1.6 160ps Diesel και της Bmw 316i F30 βενζίνη. Ο μόνος λόγος που επέλεξα την Bmw είναι ότι το Sports Tourer Biturbo δεν έχει περπατήσει ακόμα και δεν ξέρω πως θα βγει. Αλλιώς θεωρώ ότι θα ήταν πιο σωστή επιλογή διότι συνδυάζει δύναμη, οικονομία και τεράστιο εξοπλισμό. σως να είναι και πιο ωραίο και παιχνιδιάρικο στον δρόμο με αυτά τα συν. Εσείς τι πιστεύετε? Ποια θα ήταν για εσάς σωστή επιλογή? Opel Astra Sports Tourer 1.6 Biturbo 160ps Diesel ή Bmw 316i F30 136ps Benzin??? Ps michalisv ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα και πάλι! Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Λοιπόν το αμάξι κόστισε 24.000 με 7500 χιλ. χιλιόμετρα! Το έχω περίπου δύο εβδομάδες. Λίγα πράγματα μέχρι στιγμής που έχω παρατηρήσει(συν και πλήν). -Στα συν βάζω την οδηγική συμπεριφορά που είναι πάρα πολύ καλή. Πολύ ωραίο κράτημα στον δρόμο και στις στροφές. Ωραία ηχομόνωση και ωραία απόσβεση κραδασμών σε λακκούβες και τραχύ οδόστρωμα . Αρκετά καλά υλικά γενικά. Όχι άριστα. Καλό εξοπλισμό. Πολύ καλές επιδόσεις για 1.6 με 136ps και τέτοιο βάρος. Από κατανάλωση θα πω αρκετά καλή. Πχ Θεσσαλονίκη - Καβάλα με τρία άτομα μέσα και γεμάτο πορτμπαγκάζ με cruise control στα 130 σταθερά και eco pro ενεργοποιημένο 6,3l/100. Θεσσαλονίκη μέσα στην πόλη έχει πιάσει και 13 - 14 με κρύα μηχανή μετά πέφτει περίπου 10 - 11. -Στα πλην θα πω δύο βασικά που έχω διαβάσει σε πολλά forum για την F30. Πρώτον τρίξιμο τιμονιού σε συγκεκριμένες ταχύτητες και οδόστρωμα που γίνεται πολύ σπαστικό ειδικά όταν έχεις τέτοιο αμάξι. Στην αντιπροσωπεία είπαν να κάνω μερικά χιλιόμετρα και αν θέλω θα το βάλουν στην εγγύηση να το αλλάξουν. Δεύτερον θόρυβο από τον αέρα σε οδηγό και συνοδηγό ειδικά μετά τα 160km. Σε γενικές γραμμές η επιλογή ήταν 50 - 50. Τις τελευταίες μέρες ήμουν μεταξύ Opel Astra Sports Tourer Biturbo 1.6 160ps Diesel και της Bmw 316i F30 βενζίνη. Ο μόνος λόγος που επέλεξα την Bmw είναι ότι το Sports Tourer Biturbo δεν έχει περπατήσει ακόμα και δεν ξέρω πως θα βγει. Αλλιώς θεωρώ ότι θα ήταν πιο σωστή επιλογή διότι συνδυάζει δύναμη, οικονομία και τεράστιο εξοπλισμό. σως να είναι και πιο ωραίο και παιχνιδιάρικο στον δρόμο με αυτά τα συν. Εσείς τι πιστεύετε? Ποια θα ήταν για εσάς σωστή επιλογή? Opel Astra Sports Tourer 1.6 Biturbo 160ps Diesel ή Bmw 316i F30 136ps Benzin??? Ps michalisv ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! BMW . Καθαρά και μόνο επειδή τα opel πήζουν σε απαράδεκτα προβλήματα . Όχι οτι τα bmw δεν έχουν και αυτά τα θέματα τους και δεν υπάρχουν καταναλωτές που την έχουν πατήσει με απανωτά προβλήματα (βλέπε αυτό για το τρίξιμο που πες) αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερα αυτοκίνητα απο τα opel σε θέματα αξιοπιστίας . Πάντως με 25000 ευρώ με το κλειδί στο χέρι έπαιρνες αμαξάρα ολοκαίνουρια volvo V40 R design (με σπορτ αναρτηση) σχεδόν full extra . 1.6 152 hp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καλησπέρα και πάλι! Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση. Λοιπόν το αμάξι κόστισε 24.000 με 7500 χιλ. χιλιόμετρα! Το έχω περίπου δύο εβδομάδες. Λίγα πράγματα μέχρι στιγμής που έχω παρατηρήσει(συν και πλήν). -Στα συν βάζω την οδηγική συμπεριφορά που είναι πάρα πολύ καλή. Πολύ ωραίο κράτημα στον δρόμο και στις στροφές. Ωραία ηχομόνωση και ωραία απόσβεση κραδασμών σε λακκούβες και τραχύ οδόστρωμα . Αρκετά καλά υλικά γενικά. Όχι άριστα. Καλό εξοπλισμό. Πολύ καλές επιδόσεις για 1.6 με 136ps και τέτοιο βάρος. Από κατανάλωση θα πω αρκετά καλή. Πχ Θεσσαλονίκη - Καβάλα με τρία άτομα μέσα και γεμάτο πορτμπαγκάζ με cruise control στα 130 σταθερά και eco pro ενεργοποιημένο 6,3l/100. Θεσσαλονίκη μέσα στην πόλη έχει πιάσει και 13 - 14 με κρύα μηχανή μετά πέφτει περίπου 10 - 11. -Στα πλην θα πω δύο βασικά που έχω διαβάσει σε πολλά forum για την F30. Πρώτον τρίξιμο τιμονιού σε συγκεκριμένες ταχύτητες και οδόστρωμα που γίνεται πολύ σπαστικό ειδικά όταν έχεις τέτοιο αμάξι. Στην αντιπροσωπεία είπαν να κάνω μερικά χιλιόμετρα και αν θέλω θα το βάλουν στην εγγύηση να το αλλάξουν. Δεύτερον θόρυβο από τον αέρα σε οδηγό και συνοδηγό ειδικά μετά τα 160km. Σε γενικές γραμμές η επιλογή ήταν 50 - 50. Τις τελευταίες μέρες ήμουν μεταξύ Opel Astra Sports Tourer Biturbo 1.6 160ps Diesel και της Bmw 316i F30 βενζίνη. Ο μόνος λόγος που επέλεξα την Bmw είναι ότι το Sports Tourer Biturbo δεν έχει περπατήσει ακόμα και δεν ξέρω πως θα βγει. Αλλιώς θεωρώ ότι θα ήταν πιο σωστή επιλογή διότι συνδυάζει δύναμη, οικονομία και τεράστιο εξοπλισμό. σως να είναι και πιο ωραίο και παιχνιδιάρικο στον δρόμο με αυτά τα συν. Εσείς τι πιστεύετε? Ποια θα ήταν για εσάς σωστή επιλογή? Opel Astra Sports Tourer 1.6 Biturbo 160ps Diesel ή Bmw 316i F30 136ps Benzin??? Ps michalisv ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Μην το ψάχνεις άλλο αφού κατέληξες και κοίτα να χαρείς το αμάξι! Η πιο καλή επιλογή πλέον είναι αυτή που έκανες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Πολυ καλος ο Σουηδός αλλα υστερεί σε χωρους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 ... Εσείς τι πιστεύετε? Ποια θα ήταν για εσάς σωστή επιλογή? Opel Astra Sports Tourer 1.6 Biturbo 160ps Diesel ή Bmw 316i F30 136ps Benzin???... Επουσιώδες. Τώρα το πήρες, ποιος ο λόγος να το ψειρίζεις αν, μήπως το άλλο, κ.τ.λ. ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Payne83 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 To volvo v40 r design όντως πολύ ωραίο αλλά υστερεί σε χώρους. Το είχα δει και πριν. Βασικά ξέρω ότι έχω κάνει την επιλογή μου και το απολαμβάνω το αμάξι καθημερινά απλά από περιέργεια ρωτάω ποιο θα επιλέγατε εσείς μεταξύ αυτών των δύο. Opel Astra Sports Tourer Biturbo και Bmς 316i f30. Σίγουρα όπως έχω προαναφέρει το opel συνδυάζει και δύναμη και οικονομική κατανάλωση που το κάνει πολύ ελκυστικό. Αυτό που επίσης κοιτούσα και θα συνεχίζω να κοιτάω όσο το bmw 316i που έχω είναι ακόμα καινούργια και δεν έχει χάσει την αξία της είναι το 320i ed με τα 170ps που είναι η καλύτερη επιλογή πιστεύω σε βενζίνη 1.6 και downsizing. Το μόνο που βρήκα εδώ στην Ελλάδα ήταν Αθήνα του 2013 και 14 χιλιάδες χιλιόμετρα (μακριά να πάω να το ελέγξω) και τιμή 28 χιλιάρικα (3 πάνω από το budget). Οπότε σκέφτηκα ότι αν προσθέσεις και τα έξοδα μεταφοράς να πας να το δεις και θα έβγαινε κοντά στα 29000 τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα