Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για αγορά αυτοκινήτου Νέου η Μεταχειρισμένου

Payne83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι δεν έχω σκοπό να το πατήσω σε χώμα. Χιόνι θα συναντήσω σίγουρα όπως έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Για τον συγκεκριμένο κινητήρα όπως αναφέρω και παραπάνω τι γνώμη έχετε 1.6 DIG 163PS Nissan Qashqai?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ειδικά τώρα πού εχουν κυριολεκτικά ξεφτιλιστεί οι τιμές , εγώ θά χτύπαγα μόνο porsche cayenne 3.6 μέ 290 ιππους (ασημί ή γκρί χρώμα) χρονολογία γύρω στό 2008 ,ολα τά αλλα car ειναι γιά τόν @@@τσο, αλλωστε μιά ζωή τήν εχουμε ...

Έχεις ιδέα πόση διαφορά έχει στο κόστος λειτουργίας σε σχέση με καινούργιο των 30000€?

Όχι δεν έχω σκοπό να το πατήσω σε χώμα. Χιόνι θα συναντήσω σίγουρα όπως έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Για τον συγκεκριμένο κινητήρα όπως αναφέρω και παραπάνω τι γνώμη έχετε 1.6 DIG 163PS Nissan Qashqai?

http://www.drive.gr/test-drives/apostoli/odigoyme-neo-nissan-qashqai-16-dig-t-163-ps

Ριξε κ μια ματια σε καποιο περιοδικο η ψαξου στο νετ να διαβασεις εντυπωσεις κ δοκιμες

Εμενα μου αρεσει αρκετα σαν αμαξι κ με πολυ ομορφο εσωτερικο..Καλη καταναλωση εχει,αν κ σε real life καταστασεις θα τσιμπησει παραπανω πιστευω..

Εγώ πιστεύω γύρω στα 7 και κάτι θα χτυπάει που δεν είναι άσχημο. Προτιμώ να δίνω λίγο παραπάνω σε βενζίνη παρά να έχω ένα αμάξι που δεν μπορώ να το απολαύσω καμιά φορά με λίγο πιο βαρύ πόδι η σε κάποια προσπέραση με γεμάτο το αμάξι. 

Βέβαια και το sedan opel astra 1.6 sports tourer σου προσφέρει γκάζι με diesel μηχανή αλλά δεν νομίζω ότι δεν έχει την ίδια ποιότητα με το Qashqai ούτε είναι τόσο όμορφο. Παρόλα αυτά κι αυτό είναι ένα αμάξι που το είχα και το έχω έτσι κι αλλιώς υπόψιν.

Ποσο το βρισκεις αυτο φιλε ;;;Εχεις παει απο αντιπροσωπια να δεις ποσο το δινουν ;;

Εβγαλε κ η mazda το cx 5 αλλα πας σε 2λιτρο μοτερ απο οτι ειδα 

Sorry αν εννοείς αυτό που έγραψα για το astra sports tourer εννοούσα combi όχι sedan.

Εφόσον τα δίλιτρα είναι πολυτέλεια στο σκορποχώρι που ζούμε δεν το σκέφτομαι καν.

Δωσε σημασια σε αυτο που σου ειπα... Αλλη οδηγική συμπεριφορα εχει ενα χαμηλο αμαξι κι αλλη ενα suv . Πρεπει να ξερεις τι να περιμενεις απ το καθενα

Οσο για το συγκεκριμενο κινητηρα το 7 που λες μου φαινεται κομματακι αισιόδοξο για να μη πω κομματαρα... Πιστευω οτι τετοιο αμάξωμα + τοσοι ίπποι για να χεις 7 καταναλωση πρεπει να οδηγείς αρκετα προσεκτικά.

Στο φόρουμ των 4τ διαβαζω κατα καιρους για τριξίματα στα κασκαϊ. Μαλιστα γινονται συζητησεις και για το ποσο αυτο συνδεεται με το που κατασκευάζεται το αυτοκινητο.

Ριξε οσο περισσοτερο διαβασμα μπορεις, μπες στα διαφορα forums και δες τι λενε οι ίδιοι οι κατοχοι

Α και να συμπληρώσω για τον 1000ρη της φόρντ πως διαβαζω αυξημένες καταναλώσεις εντος πόλης, παράπονα απο ελληνες και ξενους κατόχους.

Αμα αυτοι με 1000 κινητηρα εχουν 8 καταναλωση ας πουμε, εγω με 1.4 και 150 αλογα , καταναλωςη γυρω στο 7 ΚΑΙ κατω απο 7 πια, πρεπει να τους φωναζω κοροϊδα Χαχαχα

• Like 1

Εγώ πιστεύω γύρω στα 7 και κάτι θα χτυπάει που δεν είναι άσχημο. Προτιμώ να δίνω λίγο παραπάνω σε βενζίνη παρά να έχω ένα αμάξι που δεν μπορώ να το απολαύσω καμιά φορά με λίγο πιο βαρύ πόδι η σε κάποια προσπέραση με γεμάτο το αμάξι.

Βέβαια και το sedan opel astra 1.6 sports tourer σου προσφέρει γκάζι με diesel μηχανή αλλά δεν νομίζω ότι δεν έχει την ίδια ποιότητα με το Qashqai ούτε είναι τόσο όμορφο. Παρόλα αυτά κι αυτό είναι ένα αμάξι που το είχα και το έχω έτσι κι αλλιώς υπόψιν.

Εξαρταται τι εννοεις ποιοτητα,εσωτερικα δεν νομιζω το astra να υστερει του qashqai.Σε πρωτη φαση πηγαινε στην αντιπροσωπεια ,δες και παρε προσφορες για καποια μοντελα οπως πχ το astra tourer,το qashqai,το passat,το mondeo και ισως και την bmw 318i...Το passat βγαινει επισης σε βενζινη με τον 1.4tsi 150 hp...

Σε αντιπροσωπείες το Passat και το Qashqai τα έχω δει και είναι και τα δύο ωραία. Στην Opel αμφιβάλω αν θα έχει το sports tourer τουλάχιστον στην πόλη που είμαι γιατί ούτε η ford είχε το νέο mondeo και από BMW ούτε για δείγμα. Για αυτά θα πρέπει να πάω αλλού πχ Θεσσαλονίκη.

Δεν θα ήθελα να πέσω στα 1.4 κυβικά και ειδικά σε TSI και ΤFSI γιατί έχω μάθει από μηχανικούς και στο εξωτερικό ότι βγαίνουν προβληματικά.

Βασικά υπάρχει κανένα οικογενειακό sedan, combi η SUV βενζινοκίνητο με καλή ιπποδύναμη που να έχει μικρή κατανάλωση???

Ξανά λέω ότι ταβάνι έχω 30 χιλιάδες.

Σε αντιπροσωπείες το Passat και το Qashqai τα έχω δει και είναι και τα δύο ωραία. Στην Opel αμφιβάλω αν θα έχει το sports tourer τουλάχιστον στην πόλη που είμαι γιατί ούτε η ford είχε το νέο mondeo και από BMW ούτε για δείγμα. Για αυτά θα πρέπει να πάω αλλού πχ Θεσσαλονίκη.

Δεν θα ήθελα να πέσω στα 1.4 κυβικά και ειδικά σε TSI και ΤFSI γιατί έχω μάθει από μηχανικούς και στο εξωτερικό ότι βγαίνουν προβληματικά.

Βασικά υπάρχει κανένα οικογενειακό sedan, combi η SUV βενζινοκίνητο με καλή ιπποδύναμη που να έχει μικρή κατανάλωση???

Ξανά λέω ότι ταβάνι έχω 30 χιλιάδες.

Γιαυτο προτεινα το passat,επειδη η vw δινει χαμηλη καταναλωση.Επισης απο`τι βλεπω καλη επιλογη ειναι και το volvo v60 που στο site της volvo λεει οτι με τον βενζινοκινητηρα με 152 hp κανει 24.900€ με δωρεαν το αυτοματο κιβωτιο.Μια αλλη επιλογη ειναι το auris touring sports hybrid αλλα εχει κακες επιδοσεις και δεν πρεπει να ειναι καλο για εκτος πολης ταξιδια...

Το Volvo ξεφεύγει σε καταναλωση.. Φυσικα προκειται για ενα ποιοτικοτατο και αξιόπιστο σύνολο!

@topic starter κανε μια δικη σου ερευνα για τα tsi. Μιλας για κινητήρες που χρησιμοποεί το group οι οποιοι μπαινουν σε πολλααα αμαξια.

Το "βγαζουν προβληματα" εχει γινει καραμελα πια... Ναι ειναι προβληματικοί οι tsi γι αυτο πουλανε σα ζεστές φραντζόλες.

Βασικά διάβασα αυτό το άρθρο και όσον αφορά το κινητήρα του Qashqai 1.6 πολύ καλύτερες ρεπριζ o diesel 130PS από τον βενζινοκινητήρα με 163PS. Για να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες πρέπει να ανεβάσεις πολύ στροφές οπότε και κατανάλωση γύρω στο 9,

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σχέση με την πετρελαιοκίνητη έκδοση των 1.600 κ.εκ. και απόδοση 130 ίππων, το βενζινοκίνητο Qashqai είναι ταχύτερο μόνο στις επιταχύνσεις από στάση, χάνοντας κατά κράτος στις ρεπρίζ. Και για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε μερικές από αυτές για να αποκτήσετε μία πλήρη εικόνα. Σημειώστε για βενζίνη/πετρέλαιο: 0-100 χλμ./ώρα (9,4/10,3 δλ.), 50-80 χλμ./ώρα με 3η (4,5/3,6 δλ.), 80-110 χλμ./ώρα με 4η (7,1/5,8 δλ.), 120-140 χλμ./ώρα με 5η (6,9/6,8 δλ.) και 120-140 χλμ./ώρα με 6η (10.8/8.5). Παράλληλα, το γεγονός ότι για να κινηθεί κανείς σβέλτα απαιτεί να χρησιμοποιείς τις αρετές του κινητήρα στις υψηλές στροφές έχει σαν αποτέλεσμα αυξημένη να είναι η κατανάλωση, που κατά τη διάρκεια της συμβίωσης μας μαζί του άγγιξε τα 9,6 λίτρα/100 χλμ., όταν στο πετρελαιοκίνητο Qashqai δεν ξεπερνάει τα 7 λίτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...