michalisv Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Κοίτα το passat 1.6 tdi έχει καλές σχετικά επιδόσεις για το μεγεθος του,μπορεις επισης να κανεις test drive να δεις αν σε ικανοποιεί ο κινητήρας του.Αμα σου αρεσει το σχήμα του astra tourer με τον biturbo diesel 160hp είναι παρα πολυ καλη περίπτωση...
Payne83 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ξέρω το έχω δει και το Qashqai έχω μπει και μέσα. 130 ps στα 1.6 to diesel. Επιδόσεις περίπου σαν το Passat 1.6 TDi. Ειναι πολυ ωραίο και το έχω και αυτό στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Για το βενζινοκίνητο Qashqai 1.6 DIG 163PS ACENTA CON (ΚΠ) τι γνώμη έχετε? Καλός κινητήρας? Σε κατανάλωση?
NickTG Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 αλλά 1.5.....έλεος τι 1.5? άλλο και αυτό πάλι. Που είναι το πρόβλημα σε αυτό? 1
girologos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 για μένα τσέκαρε και το καινούργιο Audi A4 ειναι πανέμορφο ... 2
margaritagr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ωραιο αμαξι το κασκαϊ , το θεμα ειναι να το οδηγήσεις για να δεις διαφορες με τα σεντάν στο δρομο
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Φυσικά και να έχει μια άλφα δύναμη το αμάξι γιατί θα κάνω μεγάλα ταξίδια και θα είναι γεμάτο. ΟΧΙ 1000ρι. ενδιαφέρον με 160PS αλλά 1.5.....έλεος τι 1.5? άλλο και αυτό πάλι. Απο κατανάλωση λέει μικτό κύκλο 5,9l. Το οτι ειναι 1500cc που ειναι το προβλημα δεν το καταλαβαινω ;;; To 1000ρακι ecoboost με τα 125 αλογα στο φοκους ειναι αρκετα πιο γρηγορος απο κατι αλλους κινητηρες που ποσταρες με συνδιασμο το βαρος του αμαξωματος που εχουν να συρουν. Μην κοιτας ποσα κυβικα ειναι ο κινητηρας,αυτο το καναμε πριν πολλα χρονια..Δεν παιζουν παντα ρολο τα κυβικα.Το βαρος,η ροπη,τα αλογα παιζουν ρολο!!Ζουμε στην εποχη των τουρμπο!! Εγω θα επερνα ενα audi A4 4x4 μιας κ κανεις ταξιδια κ μπορει να συναντησεις κ χιονια κ αν ηθελα αρκετο πισω χωρο θα το επερνα combi 1
dimitrisOP Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλή φάση τα τούρμπο αλλα το τούρμπο λαγκ είναι σπαστικό, πατάω γκάζι και μετά από 3-4 δεύτερα ξυπνάει και τα δίνει όλα, ειδικά πάνω στην στροφή άλλο πράγμα, άλλου η μούρη , άλλου ο κώλος Έκτος αν βάζουν σε όλα ηλεκρικα τούρμπο που είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και λύνουν αυτό το προβλημα
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλή φάση τα τούρμπο αλλα το τούρμπο λαγκ είναι σπαστικό, πατάω γκάζι και μετά από 3-4 δεύτερα ξυπνάει και τα δίνει όλα, ειδικά πάνω στην στροφή άλλο πράγμα, άλλου η μούρη , άλλου ο κώλος Έκτος αν βάζουν σε όλα ηλεκρικα τούρμπο που είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και λύνουν αυτό το προβλημα 3-4 δευτερόλεπτα νομίζω λες πολύ ρε συ
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλή φάση τα τούρμπο αλλα το τούρμπο λαγκ είναι σπαστικό, πατάω γκάζι και μετά από 3-4 δεύτερα ξυπνάει και τα δίνει όλα, ειδικά πάνω στην στροφή άλλο πράγμα, άλλου η μούρη , άλλου ο κώλος Έκτος αν βάζουν σε όλα ηλεκρικα τούρμπο που είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και λύνουν αυτό το προβλημα Αν δεν κανω λαθος εχεις παλιο αμαξι,δεν νομιζω να εχουν τετοια λαγκ τα σημερινα τουρμπο 1
Payne83 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Πολύ ενδιαφέρον το 1.6 DIG 163PS Nissan Qashqai με καλή τιμή, ωραίο πλούσιο εξοπλισμό, ωραία εμφάνιση και έναν κινητήρα τον οποίο μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις και σαν μικρό Gti. Βέβαια αν το πατήσεις μπορείς να φτάσεις και 8.6 κατανάλωση αλλά εξαρτάται πόσες φορές βαραίνει το πόδι. Απ διάφορα τεστ στο youtube είδα ότι με μια κανονική οδήγηση μπορείς να είσαι μέσα στα 6 με 6,5 λίτρα στα 100 που είναι πολύ καλά για βενζίνη με αυτούς τους ίππους πιστεύω.
dimitrisOP Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αν δεν κανω λαθος εχεις παλιο αμαξι,δεν νομιζω να εχουν τετοια λαγκ τα σημερινα τουρμπο Καλά μιλάμε για τούρμπο 20ετιας
sakinor Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 syv θα κοιταζα σιγουρα το tiguan. μεταχειρισμενα υπαρχουν απο 10-12κ.
aristos12 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ειδικά τώρα πού εχουν κυριολεκτικά ξεφτιλιστεί οι τιμές , εγώ θά χτύπαγα μόνο porsche cayenne 3.6 μέ 290 ιππους (ασημί ή γκρί χρώμα) χρονολογία γύρω στό 2008 ,ολα τά αλλα car ειναι γιά τόν @@@τσο, αλλωστε μιά ζωή τήν εχουμε ...
dimitrisOP Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Να προσθέσω κάτι για αυτά τα "τζιπ". Είναι καθαρά για την άσφαλτο άντε το πολύ για κάνα χιονακι και μονο, στην ουσία είναι ένα ιχ με υπερυψωμένη καμπίνα και μια τετρακίνηση χωρίς low range.Ομως η σουζουκι έκανε τρομερή δουλειά στο vitara, για μένα το καλύτερο μικρο suv με δυνατότητες εκτός δρόμου όλα τα άλλα δεν. Έκτος και αν δεν έχεις σκοπό να το πατήσεις χώμα όποτε ότι και να πάρεις κάλο είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα