Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Σεπτέμβριο του 2015, αγόρασα ένα τάμπλετ της Samsung,  το SM-T555 9,7". Σήμερα συνδέθηκα στο Οnedrive με το τάμπλετ αυτό - μέσα από το Samsung-link - και με ευχάριστη έκπληξη - μου βγήκε ειδοποίηση για την προωθητική ενέργεια της, λόγω αγοράς προϊόντος της, έδινε προσφορά +100gb στο υπάρχον κομμάτι μου στο  Οnedrive. Tην αποδέχτηκα, η παροχή ισχύει με αρχή από σήμερα ως και 2 χρόνια - λήγει στις 26-3-2018. Έτσι τώρα έχω online αποθηκευτικό χώρο 130 gb!

Δεν είχα καθόλου υπόψη μου, για αυτήν την προσφορά. Μου ήλθε κουτί!

Ακόμα, το τάμπλετ το αγόρασα από ένα από τα μικρά δικτυακά  μαγαζιά του Πειραιά και των προαστίων του, που έχουν 10-30%  τιμές πιο κάτω από τις μεγάλες αλυσίδες όμοιων ειδών. Διαπίστωσα ότι το είχε φέρει από Ιταλία, είχε την ιταλική γλώσσα σαν βασική...  ίσως από κάποια προωθητική ενέργεια της Samsung  εκεί στην Ιταλία (το είχε 70 ευρώ πιο φτηνά από τα 2 μεγάλα μαγαζιά της Συγγρού, 25% πιο φτηνά). Και το μετέτρεψα στα ελληνικά αφού το παρέλαβα.

Είναι ακόμα σε ισχύ!  Όσοι μεSamsung, που τους ενδιαφέρει το onedrive, ας το δοκιμάσουν - να συνδεθούν με το τάμπλετ τους - και το εγκατεστημένο στο τάμπλετ τους utility της Samsung, στο onedrive.

ok το βρήκα εδώ  http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab/SM-T550NZWAXAR

Your Perfect Office Partner

Microsoft® Office® works as hard as you do— simply click on each Microsoft® Office icon to download for free from Galaxy Apps. Review and save changes in Microsoft® Word. Make edits in Microsoft®PowerPoint and Microsoft® Excel. And easily work on the same document across devices, knowing your content and formatting will remain intact. Plus, with an additional 100 GB of storage on Microsoft®OneDrive™, complimentary for two years, you can keep all of your favorite photos, videos and documents in one place.††

Δημοσ.

Τον Οκτώβριο πηρα το galaxy S6 και ειχε αυτην την προσφορα με τα 100gb , kινητο πορτογαλιας :) και νομιζω πως μετα τα 2 χρονια δεν θα σβηστει ο,τι ειχες ανεβασει απλα θα χασεις τα 100 ..

Δημοσ.

Ισχύει ακόμα,την περασμένη εβδομάδα με το galaxy S7 αγορασμένο από Vodafone πήρα τα 100GB δώρο.

Δημοσ.

Και εμένα αγορά s6 πριν 1 μήνα και μου έδωσε 100...όμως εχθές έλαβα ένα μειλ και μου έλεγαν ότι θα μειωθεί ο δωρεάν χώρος σε 5 γιγα. Δεν ξέρω αν αληθεύει πως βλέπω τον διαθέσιμο χώρο μου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...