Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα καταρχήν... Σήμερα αποφάσισα να αγοράσω ένα Windows Phone για να δοκιμάσω και εγώ τα WM 10 που τόσα και τόσα έχω ακούσει... Ξεκίνησα λοιπόν από το forum εδώ βρήκα μια αγγελία για ένα μεταχειρισμένο και τσουπ πήγα το πήρα... Το άνοιξα το δοκίμασα λίγο (είχε Windows 8.1) όλα όμορφα... Σε γενικές γραμμές είμαι άσχετος από το συγκεκριμένο ΟS αλλά έβγαλα άκρη, έκανα και το Update σε WM 10 και όλα καλά!

Το πρόβλημα τώρα ποιο είναι...

Αφού τελείωσα με το καλό το κύριο Update το βάζω στην πρίζα να φορτίσει και μου πετάει ένα μήνυμα ότι ή φόρτιση είναι πολύ αργή... Μετά από λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις βλέπω στην υποκατηγορία "μπαταρία " ότι το κινητό έχει συνδεθεί στην πρίζα αλλά δεν φορτίζει... Λόγο του ότι όσο ήταν το κινητό στην 8.1 ήταν γεμάτη ή μπαταρία δεν δοκίμασα να το φορτίσω και το δοκίμασα με την 10 σκέφτηκα μήπως κάτι άλλαξε με το Update και έκανα μια επαναφορά συστήματος να τα ρυθμίσω όλα από την αρχή μήπως και... Αλλά δεν... Και έτσι είπα να ρωτήσω πρώτα εδώ τι είναι πιθανότερο να φταίει πριν αρχίσω να αλλάζω φορτιστές και μπαταρίες γιατι αν αρχίσω στα τύφλα από μόνος μου ποιο πιθανό είναι από τα νεύρα μου να το σπάσω πάρα να το φτιάξω...

Πριν μου απαντήσετε να σας πω ότι δοκίμασα και με ένα άλλο φορτιστή αλλά πάλι το ίδιο παίχτηκε... Οπότε το μυαλό μου σκέφτεται ότι είναι ή κάποιο Software πρόβλημα ή πρόβλημα μπαταρίας...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποία βοήθεια...

Δημοσ.

όπως το περιγράφεις,φαίνεται πως δεν είναι original ο φορτιστής του κινητού. αν είναι, κατεβά ξανά στα windows 8.1 και λογικά θα λυθεί το θέμα σου.

Δημοσ.

hard reset κατ αρχας αφου εβαλες τα 10αρια πανω απο τα 8,1

καπου στο πληροφοριες κατω κατω επαναφορα τηλεφωνου

μετα αναβαθμιζεις τα παντα ολα μεσα απο το store 

κ μετα αρχιζεις το σεταρισμα

Δημοσ.

Και μενα μετα την αναβαθμιση στα 10 μου εμφανιζει το "αργη φορτιση" προφανως με τον δικο του φορτιστη(0,5amp).

Μηπως προσθεσανε υποστηριξη για fast charge στα 10 και για αυτο το εμφανιζει?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχήν

Το πρόβλημα για μένα είναι ότι τα 8.1 είναι τραγικά από άποψη λειτουργικοτητας και έχουν πολύ περίπλοκο Interface... Συν του ότι πήρα Windows Phone μόνο και μόνο για να δοκιμάσω τα 10ρια οπότε το να γυρίσω σε 8.1 δεν το θέλω

Ο φορτιστής είναι ο original το έψαξα...

Όπως είπα έκανα και Hard Reset αλλά καμία προκοπή...

Μέχρι εκεί το σκέφτηκα και εγώ και όπως είπα το δοκίμασα γιαυτό ρώτησα εδώ μήπως κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα με εμένα και έχει βρει τι φταίει...

Ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις

Δημοσ.

Και εγώ προς τα εκεί κλείνω... Οκ ευχαριστώ πολύ θα το πάω μια από αυτές τις μέρες να δω τι παίζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...