Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο οι διακοπτες εχουν πανω απο 70 ευρω σε ενα full size πληκτρολογιο να τους παρει καποιος, πες για την εταιρια 40 πχ. Βαλε και το plate το pcb τους controllers το r&d κλπ και δεν νομιζω οτι μιλας για αισχροκερδια.

Αισχροκερδια να δεχτω οτι ειναι τα rgb μοντελα οπου οντως δεν αξιζει το φεσι

Δηλαδή (αν κατάλαβα καλά) λες ότι διακόπτες κόστος 70 + διάφορα κόστη και κέρδος corsair 40 = 110 ευρώ. Βάλε και ένα 10αρικο δηλαδή κέρδος eshop οπότε πάμε στα 120.

Φίλε μου ξανακάνε την ανάλυση σου, γιατί στα 120 τα 22,44 είναι ΦΠΑ (να μην βγάλει κάτι και το κράτος) οπότε η καθαρή αξία πάει στα 97,5. Αν μπορείς αυτό το 97,5 να φανταστείς κόστη, κέρδη και προμήθειες κάνε το. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος...

edit: Και για να συμπληρώσω το προηγούμενο μου μήνυμα δεν μπορώ να ανεχτώ ότι το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο πουλιέται στο amazon στην Αμερική 80 ευρώ  και στην Ελλάδα της κρίσης το 120 ευρώ (50% πιο ακριβό) να θεωρείται προσφορά...

Κάτι δεν πάει καλά...

• Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή (αν κατάλαβα καλά) λες ότι διακόπτες κόστος 70 + διάφορα κόστη και κέρδος corsair 40 = 110 ευρώ. Βάλε και ένα 10αρικο δηλαδή κέρδος eshop οπότε πάμε στα 120.

Φίλε μου ξανακάνε την ανάλυση σου, γιατί στα 120 τα 22,44 είναι ΦΠΑ (να μην βγάλει κάτι και το κράτος) οπότε η καθαρή αξία πάει στα 97,5. Αν μπορείς αυτό το 97,5 να φανταστείς κόστη, κέρδη και προμήθειες κάνε το. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος...

edit: Και για να συμπληρώσω το προηγούμενο μου μήνυμα δεν μπορώ να ανεχτώ ότι το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο πουλιέται στο amazon στην Αμερική 80 ευρώ  και στην Ελλάδα της κρίσης το 120 ευρώ (50% πιο ακριβό) να θεωρείται προσφορά...

Κάτι δεν πάει καλά...

Price:

$90.14 + $52.59 Shipping & Import Fees Deposit to Greece Details

δηλαδή 143 dollars με την μετατροπή σε νόμισμα 128 euro. εκτος και αν κανω καποιο λαθος :)

για καποιον που δεν ειναι αθηνα ειναι μια καλη προσφορά, βεβαια θα μπορούσε να είναι καλύτερη η τιμή.

Δημοσ.

Αν διάβαζες από την αρχή τα μηνύματα του thread θα καταλάβαινες το σκεπτικό μου και ότι σίγουρα δεν εννοούσα ότι συμφέρει να το παραγγείλεις από το amazon.com...

Δημοσ.

Παιδιά αν έχει κάποιος καλύτερη πρόταση καλύτερα να τη μοιραστεί και με εμάς, παρά να διαφωνούμε αν είναι ή δεν είναι προσφορά :)

Δημοσ.

Πέρα από το review που υπάρχει στο forum το έχει κανείς να πει εντυπώσεις ? Στα 121 κάτι άλλο υπάρχει ?

Στα 121 είναι κομπλέ, εγώ τσιμπησα αρκετά πιο πάνω το rgb απο amazon uk με cherry mx red όταν πρωτοβγήκε , τώρα έχει πέσει κοντά στο Κ70 η τιμή του, ίσως και πιο κάτω . Από εντυπώσεις κομπλέ, το δικο μου με χάλασε λιγο το uk layout μέχρι να το συνήθισω, αλλά γενικά γράφω αρκετα ξεκούραστα μετά που το συνήθισα.

Δημοσ.

Μεταξυ K70 brown και αυτού ποιο προτείνετε;

Ανεξαρτητως τιμης...

Γενικά η σειρά Κ είναι καλύτερη, για εμένα τουλάχιστον, ποιοτικά από τα Strafe..Το Strafe δεν με είχε ενθουσιάσει καθόλου..( κάτοχος Κ95 RGB )

Δημοσ.

Μεταξυ K70 brown και αυτού ποιο προτείνετε;

Ανεξαρτητως τιμης...

Ως κάτοχος του K70 μπορώ να πω ότι το θεωρώ πιο στιβαρό και ποιοτικό από το strafe, χωρίς να έχω δοκιμάσει το δεύτερο. Επιπλέον το K70 έχει πλήκτρα media για εναλλαγή μουσικών κομματιών και ροδέλα για αυξομείωση της έντασης του ήχου. Αλλά γι αυτό και υπάρχει διαφορά στη τιμή και ούτως ή άλλως όλα αυτά έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις του καθενός.

Δημοσ.

Καλά το Κ70 ξεφεύγει σε τιμή. Εκτός αυτού η πολυχρωμία του RGB δεν είναι του γούστου μου. Για αρκετή πληκτρολόγηση και παιχνίδια το  Cherry MX Brown είναι η ιδανική επιλογή ?

Δημοσ.

Στο strafe τα κουμπια είναι λίγο πιο μεγάλα και καθαρά από τα αντίστοιχα στο Κ70/Κ95 (εχει το κ95 ένας φίλος με brown switches) μπορώ να πω ότι έχοντας συνηθίσει τα red, τα brown μου φαίνονται σαν να θελουν περισσότερο πάτημα, πράγμα που (πλεον) με κουράζει λίγο. Τέλος, ήμουν μεταξύ Κ70 και strafe, επέλεξα το strafe rgb γιατί είχα διαβάσει σε αρκετά forums για αρκετα καμένα leds σε διάστημα ενος-δυο χρόνων sto K70, πράγμα που δεν με ενθουσίασε. Πάντως το Κ70 είναι πιο στiβαρή κατασκευή διότι είναι από αλουμίνιο (αν και τα leds έλεγαν σε forums οτι καιγόντουσαν από στατικό ηλεκτρισμό που δημιουργείται απο το αλουμίνιο(τραβηγμένο)). Tο wrist rest sto strafe είναι τέρμα πλαστικό , τουλάχιστον στο Κ70/K95 έχει την αίσθηση του ψευτοδερμάτινου. Επίσης το Κ95/Κ70 έχουν και multimedia keys, πράγμα που στο strafe επιτυγχάνεται απο FN+ combo keys ( πχ FN+F8 για αύξηση ήχου)

Δημοσ.

Γενικά η σειρά Κ είναι καλύτερη, για εμένα τουλάχιστον, ποιοτικά από τα Strafe..Το Strafe δεν με είχε ενθουσιάσει καθόλου..( κάτοχος Κ95 RGB )

Ως κάτοχος του K70 μπορώ να πω ότι το θεωρώ πιο στιβαρό και ποιοτικό από το strafe, χωρίς να έχω δοκιμάσει το δεύτερο. Επιπλέον το K70 έχει πλήκτρα media για εναλλαγή μουσικών κομματιών και ροδέλα για αυξομείωση της έντασης του ήχου. Αλλά γι αυτό και υπάρχει διαφορά στη τιμή και ούτως ή άλλως όλα αυτά έχουν να κάνουν με τις προτιμήσεις του καθενός.

Και εγω προς το Κ70 τεινω αλλα κρυφοκοιταζω και το Κ95...και εχουν 10 ευρω διαφορα.

Τι εχω να κερδίσω παραπανω με το Κ95 περα απο τα extra κουμπια των Macros;

sorry για το offtopic

Δημοσ.

Πως γινεται αυτο???Αφου δεν το εχεις δοκιμασει το αλλο πληκτρολογιο πως το θεωρεις λιγοτερο ποιοτικο και στιβαρο???
Δημοσ.

Πως γινεται αυτο???Αφου δεν το εχεις δοκιμασει το αλλο πληκτρολογιο πως το θεωρεις λιγοτερο ποιοτικο και στιβαρο???

Από το γεγονός ότι το Κ70 έχει ένα μεγάλο ποσοστό του πλαισίου του που είναι αλουμινένιο, ενώ το Strafe είναι 100% πλαστικό. Αν έχεις πιάσει στα χέρια σου Κ70, τότε θα καταλάβεις.. Όσο ποιοτικό και να είναι το πλαστικό δεν υπερισχύει του αλουμινίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...