victor@ss Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Το νέο πληκτρολόγιο της Corsair με τα εξαιρετικά Brown Switches στα 121€, η καλύτερη τιμή στην Ελλάδα Βρείτε το εδώ: http://www.e-shop.gr/pliktrologio-corsairstrafe-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-brown-na-version-p-PER.549964
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 ... η καλύτερη τιμή στην Ελλάδα ... Για να γινουμε λιγο πιο συγκεκριμενοι να προσθεσω πως μονο ένα μαγαζι το εχει στο σκρουτζ, στα 135€. Ιστορικο τιμων δεν βγαζει το σκρουτζ. Οριακα το 10% με την μοναδικη συγκριτικη τιμη της στιγμης λοιπον, ετσι τυπικα είναι προσφορα. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Για τους εκτός Αθηνών "έρχεται" λίγο καλύτερα σαν προσφορά αφού δεν υπάρχουν τα έξοδα αποστολής (8Ε). Για τους πρώτους ε δεν νομίζω τα 14Ε κάτω να σε κάνουν να τρέξεις να το πάρεις.
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Προσφορα φενεται μονο και μονο επειδη δεν υπαρχει γενικα διαθεσιμοτητα στα μηχανικα πληκτρολογια τον τελευταιο καιρο.Απο amazon εχουν παιξει μπαλα και συνεχιζουν να παιζουν τρομερες προσφορες σε αυτα οπως πχ G710+ σε τιμη κατω των 100ευρω. Οποιος λοιπον οντως θελει μηχανικο καλυτερα να ψαξει πλεον στο εξωτερικο
akisgd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μπορεί πράγματι να είναι η φθηνότερη τιμή στην Ελλάδα, αλλά δεν μου κάθεται καλά το εξής... : Το φθηνό και απλό μηχανικό της corsair να βγαίνει 120 και να θεωρείται "προσφορά". Είναι πολλά τα λεφτά για ένα πληκτρολόγιο ρε παιδιά και ιδίως για αυτήν την εποχή... Άντε να περάσει η μόδα, για να πέσουν οι τιμές. Ακόμα και άγνωστα κινέζικα μικρά μηχανικά, με noname διακόπτες, ούτε καν kailh, κάνουν γύρω στα 60 ευρώ πράγμα τραγικό. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μπορεί πράγματι να είναι η φθηνότερη τιμή στην Ελλάδα, αλλά δεν μου κάθεται καλά το εξής... : Το φθηνό και απλό μηχανικό της corsair να βγαίνει 120 και να θεωρείται "προσφορά". Είναι πολλά τα λεφτά για ένα πληκτρολόγιο ρε παιδιά και ιδίως για αυτήν την εποχή... Άντε να περάσει η μόδα, για να πέσουν οι τιμές. Ακόμα και άγνωστα κινέζικα μικρά μηχανικά, με noname διακόπτες, ούτε καν kailh, κάνουν γύρω στα 60 ευρώ πράγμα τραγικό. Ποια μόδα ? Άλλη κατηγορία τα μηχανικά που δεν απευθύνεται και σε όλους αλλά σε αυτούς που ζητάνε το κάτι παραπάνω. Και ως γνωστό όπως συμβαίνει παντού το κάτι παραπάνω κοστίζει και παραπάνω. Μην περιμένεις επώνυμο μηχανικό να βρεις κάτω από 90-100Ε.
akisgd Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Το ξέρω φίλε μου... Αυτό λέω και όταν λέω "μόδα", ισχύει ο νόμος της προσφοράς και ζήτησης. Επειδή πολλοί ζητάνε (λόγω μόδας) οι τιμές είναι στα ύψη. Εδώ αν ψάξεις λίγο παλαιότερα μοντέλα τώρα είναι πιο ακριβά από την στιγμή που πρώτοκυκλοφόρησαν. Αυτό κάτι (μη φυσιολογικό) δείχνει...
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μα δεν ισχύει αυτό που λες και τώρα δεν υπάρχει ζήτηση. Ένα πολύ μικρό ποσοστό χρηστών (20-30%) επιλέγει μηχανικό είτε επειδή έχει άλλες απαιτήσεις είτε λόγω μόδας που λες. Αλλά οι τιμές είναι υψηλές γιατί σου ξαναλέω είναι άλλο προϊόν. Άλλη φιλοσοφία, άλλα υλικά κατασκευής άλλη ποιότητα. Ποτέ δεν θα υπάρξει μηχανικό κάτω από 80. Και η Logitech έβγαλε πρόσφατα ένα μηχανικό με αρχική τιμή γύρω στα 170... 1
tehyoda Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μα δεν ισχύει αυτό που λες και τώρα δεν υπάρχει ζήτηση. Ένα πολύ μικρό ποσοστό χρηστών (20-30%) επιλέγει μηχανικό είτε επειδή έχει άλλες απαιτήσεις είτε λόγω μόδας που λες. Αλλά οι τιμές είναι υψηλές γιατί σου ξαναλέω είναι άλλο προϊόν. Άλλη φιλοσοφία, άλλα υλικά κατασκευής άλλη ποιότητα. Ποτέ δεν θα υπάρξει μηχανικό κάτω από 80. Και η Logitech έβγαλε πρόσφατα ένα μηχανικό με αρχική τιμή γύρω στα 170... Εγώ έχω το Logitech g910 orion spark το κέρδισα σε ένα giveaway και είχε αρχική 220$ αλλα φιλε μου τα αξίζει τα λεφτά του παπάδες κάνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ποτέ δεν θα υπάρξει μηχανικό κάτω από 80. Εννοείς φωτιζόμενο και χωρίς προσφορά? Γιατί "απλό" μηχανικό ("επώνυμο") έχουμε δει κάτω από 80 euro...
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εννοείς φωτιζόμενο και χωρίς προσφορά? Γιατί "απλό" μηχανικό ("επώνυμο") έχουμε δει κάτω από 80 euro... Ακριβώς, εννοώ με φωτισμό και με κανονική τιμή. Προσφορά είναι άλλο θέμα. Για κάτω από 80 μιλάς για ένα CM που είχε δώσει ο κώτσος προ 2ετίας ? Επρόκειτο για ένα από τα χειρότερα με τρομερά προβλήματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Κι η ίδια η Cherry πουλούσε κάτω από 80 euro, αλλά χωρίς φωτισμό... Νομίζω ότι και το CM Quickfire TK έχει παίξει κοντά στα 80...
CrimsonSky_gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μονο οι διακοπτες εχουν πανω απο 70 ευρω σε ενα full size πληκτρολογιο να τους παρει καποιος, πες για την εταιρια 40 πχ. Βαλε και το plate το pcb τους controllers το r&d κλπ και δεν νομιζω οτι μιλας για αισχροκερδια. Αισχροκερδια να δεχτω οτι ειναι τα rgb μοντελα οπου οντως δεν αξιζει το φεσι
victor@ss Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Θεωρώ ότι τα 120€ για ένα πληκτρολόγιο τόσο ποιοτικό όσο το συγκεκριμένο, μάλιστα με Brown switches και από ένα κατάστημα όπως το e-shop είναι πολύ καλή ευκαιρία. Γενικά μπορεί να υπάρχει έλλειψη μηχανικών στην Ελλάδα, δη με Brown switches που είναι τα προσωπικά αγαπημένα μου, οπότε όποιος χρειάζεται ας μην το σκέφτεται.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 και από ένα κατάστημα όπως το e-shop είναι πολύ καλή ευκαιρία αυτο ειναι μαλλον αρνητικο... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα