Προς το περιεχόμενο

Video Converters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το πρόβλημα με το format factory κατεβάζεις αυτό το dll και το βάζεις στο φάκελο εγκατάστασης του format factory (κάνε restart του PC αν δεν το δει κατευθείαν).

Για τους υπότιτλους, κάνεις τη δουλειά σου μόνο με το mkvtoolnix. Και εξαγωγή και εισαγωγή αυτών.

Αν είναι hardcoded δεν νομίζω να βγαίνουν.

Δημοσ.

Δυστυχώς οι υπότιτλοι είναι καμένοι πάνω στο αρχείο. Τι κάνω για αυτό?

Σε προηγούμενο post είπες ότι οι υπότιτλοι σβηνόντουσαν μετά το ReEncode. Άρα μήπως δεν είναι καμένοι πάνω στην εικόνα;

Δημοσ.

Όντως, μας μπέρδεψες, εκτός αν μιλούσες για άλλο βίντεο εκεί.

Για να αφαιρέσεις τους υπότιτλους, δεν είναι εφικτό. Ή θα βάλεις μια χρωματιστή μπάρα από πάνω ή θα θολώσεις το κάτω μέρος ή θα κροπάρεις την εικόνα. Δεν έχει άλλες λύσεις.

Δημοσ.

Συγνώμη άμα σας μπέρδεψα. Ναι, μιλούσα για άλλο βίντεο. Έχω κάποιες σειρές που προσπαθώ να ρίξω τον ήχο τους για να κερδίσω χώρο αλλά έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους. Στην μία σειρά οι υπότιτλοι βγαίνουν με το ReEncode ενώ στην άλλη σειρά είναι καμένοι. 

Για το πρόβλημα με το format factory κατεβάζεις αυτό το dll και το βάζεις στο φάκελο εγκατάστασης του format factory (κάνε restart του PC αν δεν το δει κατευθείαν).

Για τους υπότιτλους, κάνεις τη δουλειά σου μόνο με το mkvtoolnix. Και εξαγωγή και εισαγωγή αυτών.

Αν είναι hardcoded δεν νομίζω να βγαίνουν.

Πώς λέγεται η εντολή όπου κάνεις εξαγωγή/εισαγωγή τους υπότιτλους? Το είχα προσπαθήσει παλαιότερα αλλά δεν κατάφερα τίποτα.

Δημοσ.

Πώς λέγεται η εντολή όπου κάνεις εξαγωγή/εισαγωγή τους υπότιτλους? Το είχα προσπαθήσει παλαιότερα αλλά δεν κατάφερα τίποτα.

Δεν είναι εντολή. Φορτώνεις το mkv στο toolnix και διαγράφεις το subtitle stream. Αν δεν έχει τότε είναι καμμένοι πάνω στην εικόνα.

Για εισαγωγή απλά πετάς μέσα το srt μαζί με το βίντεο.

Δημοσ.

Δεν είναι εντολή. Φορτώνεις το mkv στο toolnix και διαγράφεις το subtitle stream. Αν δεν έχει τότε είναι καμμένοι πάνω στην εικόνα.

Για εισαγωγή απλά πετάς μέσα το srt μαζί με το βίντεο.

Μπορείς να μου πεις τη διαδικασία λίγο πιο αναλυτικά? Κατάφερα και έβγαλα από το αρχείο mkv τους υπότιτλους σε μορφή ass με το gMKVExtractGUI και άλλαξα τον ήχο με το tencoder και έτσι χάθηκαν οι υπότιτλοι. Προσπάθησα να τους προσαρτήσω με το mkvtoolnix αλλά δεν τα κατάφερα.

Μιλάμε τώρα για την πρώτη σειρά που έχει υπότιτλους. Η δεύτερη σειρά τους έχει ενσωματωμένους, για να μην σας μπερδέψω.

Δημοσ.

Επειδή το έχουμε κάνει λίγο μπάχαλο το θέμα. Πες μας τώρα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, τι έχεις πετύχει και με ποιον τρόπο για να κάνουμε ένα ρεζουμέ.

Αν θέλεις να βάλεις πάλι τους ass υπότιτλους μέσα στο mkv, πρώτα φορτώνεις το mkv στο toolnix και μετά ή πετάς μέσα το ass (drag and drop) ή το φορτώνεις και θα στο προσθέσεις στο κάτω παράθυρο. Μετά μπορείς να επιλέξεις το stream με τους υπότιτλους και στο δεξί μερος θα πας κάνεις τα forced = yes και default = on και θα σώσεις με άλλο όνομα (ή θα το αφήσεις να προσθέσει ένα (1) στο τέλος του ονόματος).

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το έχουμε κάνει λίγο μπάχαλο το θέμα. Πες μας τώρα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, τι έχεις πετύχει και με ποιον τρόπο για να κάνουμε ένα ρεζουμέ.

Αν θέλεις να βάλεις πάλι τους ass υπότιτλους μέσα στο mkv, πρώτα φορτώνεις το mkv στο toolnix και μετά ή πετάς μέσα το ass (drag and drop) ή το φορτώνεις και θα στο προσθέσεις στο κάτω παράθυρο. Μετά μπορείς να επιλέξεις το stream με τους υπότιτλους και στο δεξί μερος θα πας κάνεις τα forced = yes και default = on και θα σώσεις με άλλο όνομα (ή θα το αφήσεις να προσθέσει ένα (1) στο τέλος του ονόματος).

Το κατάλαβες σωστά και μου έδωσες τις σωστές οδηγίες. Σ' ευχαριστώ πολύ. Κατάφερα και τα ένωσα και μου δούλεψε σωστά. Τώρα μιλάμε για την πρώτη σειρά που είχα πρόβλημα με τους υπότιτλους.

Πιο μετά θα γράψω για τη δεύτερη σειρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Μην φορτώσω όλα τα προβλήματα σε μία μέρα και δεν βγει καθόλου άκρη στο τέλος.  

Δημοσ.

Error 0xc000005 (αν το θυμάμαι σωστά) στο format factory. Έχετε καμία ιδέα γιατί γίνεται αυτό? Βάζω ένα βίντεο ή ακόμα και ολόκληρη τη 12αδα για να γίνει μετατροπή και μου βγάζει αυτό το σφάλμα στο τέλος. Καμία ιδέα? Για να ξέρετε το έχω απεγκαταστήσει και το έχω ξαναεγκαταστήσει και το σφάλμα παραμένει μετά την επεξεργασία του βίντεο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...