Προς το περιεχόμενο

Lg g flex 2 η iPhone 5s 32gb?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

400ευρω ξεκιναει το Iphone 5s 32gb 227 το Flex 2.

Και αρα εκτως του χρηματικου ειναι και οι διαστασεις στα κινητα. Αν θες μεγαλη οθονη(και αρα σε βολευει)πας στο Flex 2 που ειναι και αισθητα φθηνοτερο.Αλλιως Iphone. Το διλλημα δεν καταλαβα που ειναι αλλα τελος παντων.

• Like 1
Δημοσ.

Tο ενα εχει 400 :wacko:  το αλλο 220+ στο σκουτζ

Το ενα ειναι 5,5 κ το αλλο 4 ιντσες 

Το ενα ανδροιδ το αλλο ios

Πως εισαι σε αυτο το διλημμα δεν μπορω να καταλαβω !!! Το ενα κινητο δεν εχει καμια επαφη με το αλλο 

Η γνωμη μου τωρα ειναι οτι 400 για 5s δεν θα τα εδινα ποτε κ για κανεναν λογο 

220+ για το καλυτερο vfm κινητο του σκρουτζ θα τα εδινα ευχαριστως 

Ξεκαθαρισε τι θες απο ενα τηλ πες μας ποσα λεφτα διαθετεις να σου πουμε την γνωμη μας για το πιο κινητο να παρεις 

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου δώσω τα φώτα μου και θα σου πω να πας στο Flex 2. Δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο να πας στο 5s.Ούτε καν το μέγεθος δεν είναι δικαιολογία ή λόγος.

Δημοσ.

Δίκιο έχετε.. Εγώ το σκεφτόμουν ως προς την ταχύτητα και ότι και καλά είναι καλύτερο λογισμικό. Εσείς ως προς την ταχύτητα ποιο θεωρείτε πιο καλό;

Δημοσ.

Δίκιο έχετε.. Εγώ το σκεφτόμουν ως προς την ταχύτητα και ότι και καλά είναι καλύτερο λογισμικό. Εσείς ως προς την ταχύτητα ποιο θεωρείτε πιο καλό;

Snapdragon 810 έχει το Flex 2... Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, πας κατευθείαν σε αυτό.
Δημοσ.

Αφου εχεις τα 400 που ζηταει το 5s υπαρχουν κ αλλες επιλογες περα απο το flex 2 

Αν παλι δεν θες να ξοδευτεις παρε το flex,μια χαρα κινητακι ειναι 

Δημοσ.

Αν ελεγες το 5se τοτε προφανως και θα ισχυε το παραπανω που γραφεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...