gregluffy Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 θελω να αγορασω ενα καταγραφικο απο ΕΒΑΥ και θελω να ρωτησω τα εξης: 1.επειδη ασχολουμε με laptop αν αγορασω μονιτορ οθονη ,πλεον ολες εχουν hdmi καλωδιο υποδοχη ,γτ μια πλια οθονη απο ενα desktop που ειχα δεν εχει 2.αν δεν αγορασω monitor καποιος μου ειπε ,οτι με λαπτοπ γινεται να το συνδεσεισ αλλα θελει drivers kκαι καλωδιο ethernet ,δηλαδη η μεταφορα των δεδομενων αλλα και γενικοτερα η διεπαφη λαπτοπκαταγραφικου γινεται απλα με ενα ethernet??με usb δεν γιθνετε ?? συγνωμη αν οι ερωτησεις ειναι βλακωδεισ αλλα ο γνωστος μου μου ειπε οτι δεν γινετε γιαυτο και ρωταω
virus33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 αν θελεις να βλεπεις τις καμερες σε οθονη υπολογιστη η μονιτορ το DVR λογικα διαθετει και εξοδο vga και hdmi αν θελεις παλι να βλεπεις τις καμερες σου απο το λαπτοπ τοτε δυο τροποι 1¨συνδεεις το dvr στο ροθτερ σου και πληκτρολογεις στον browser στο λαπτοπ σου την διευθηνση τυπου πχ 192,168,1,1:6000 οπου 6000 η πορτα 2.συνδεεις με lan to dvr και to laptop δινεις στην lan τις τιμες που εχει το καταγραφικο σου και πλκτρολογεις στον browser σου την τιμη αυτη χωρις την πορτα για να δωσεις τιμες σε lan ελπιζω να γνωριζεις γιατι στην ουσια απενεργοποιεις το DhCP και δινεις καρφωτη τιμη στον προσαρμογεα πας--------> πινακας ελεγχου ----------> δικτυο και ιντερνετ------>κεντρο δικτυου ------->αλαγη ρυθμηση προσαρμογεα---->δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο-ιδιοτητες----->επιλεγεις το πρωτοκολο ιντερνετ εκδοση4(TCP/ IPv4) και πατας ιδιοτητες ξετικαρεις την αυτοματη αποδοση και δινεις τις αναλογες τιμες ουσιαστικα τις ιδιες που σου δινει ο κατασκευαστης του dvr
gregluffy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 αν θελεις να βλεπεις τις καμερες σε οθονη υπολογιστη η μονιτορ το DVR λογικα διαθετει και εξοδο vga και hdmi αν θελεις παλι να βλεπεις τις καμερες σου απο το λαπτοπ τοτε δυο τροποι 1¨συνδεεις το dvr στο ροθτερ σου και πληκτρολογεις στον browser στο λαπτοπ σου την διευθηνση τυπου πχ 192,168,1,1:6000 οπου 6000 η πορτα 2.συνδεεις με lan to dvr και to laptop δινεις στην lan τις τιμες που εχει το καταγραφικο σου και πλκτρολογεις στον browser σου την τιμη αυτη χωρις την πορτα για να δωσεις τιμες σε lan ελπιζω να γνωριζεις γιατι στην ουσια απενεργοποιεις το DhCP και δινεις καρφωτη τιμη στον προσαρμογεα πας--------> πινακας ελεγχου ----------> δικτυο και ιντερνετ------>κεντρο δικτυου ------->αλαγη ρυθμηση προσαρμογεα---->δεξι κλικ πανω στο εικονιδιο-ιδιοτητες----->επιλεγεις το πρωτοκολο ιντερνετ εκδοση4(TCP/ IPv4) και πατας ιδιοτητες ξετικαρεις την αυτοματη αποδοση και δινεις τις αναλογες τιμες ουσιαστικα τις ιδιες που σου δινει ο κατασκευαστης του dvrκαταρχας σε ευχαριστω πολυ καταρχας ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τ χρονο σου,ειμαι σε ενα φιλο μου τωρα εκτος σπιτιου και δεν μπορω να το κανω αμεσα,απλα οταν μ λες ν κανω τ 1ον και να μπω στο ρουτερ , 1oν υπαρχει επιλογη στο ρουτερ για εισαγομενεσ συσκευεσ και μετα παω και τις δινω port ?και μετα εχω προσβαση στο καταγραφικο εμφανιζοντασ στην οθονη μου το περιβαλλον διεπαφησ του ρουτερ?δεν πρεπει να κανω εγκατασταση τπτ drivers? 2oν εγω θελω να συνδεσω το καταγραφικο σε μια πομονα σε χωραφι,αρα αυτο που θελω να κανω ειναι να παω με τ λαπτοπ και να κατεβαζω τα αρχεια σε ενα σκληρο δισκο γτ δεν μου περισσευουν για Monitor,αυτο μπορει να γινει ή πρεπει να κανω εγκατασταση καποιου προγραμματος
virus33 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 καταρχας ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τ χρονο σου,ειμαι σε ενα φιλο μου τωρα εκτος σπιτιου και δεν μπορω να το κανω αμεσα,απλα οταν μ λες ν κανω τ 1ον και να μπω στο ρουτερ , 1oν υπαρχει επιλογη στο ρουτερ για εισαγομενεσ συσκευεσ και μετα παω και τις δινω port ?και μετα εχω προσβαση στο καταγραφικο εμφανιζοντασ στην οθονη μου το περιβαλλον διεπαφησ του ρουτερ?δεν πρεπει να κανω εγκατασταση τπτ drivers? 2oν εγω θελω να συνδεσω το καταγραφικο σε μια πομονα σε χωραφι,αρα αυτο που θελω να κανω ειναι να παω με τ λαπτοπ και να κατεβαζω τα αρχεια σε ενα σκληρο δισκο γτ δεν μου περισσευουν για Monitor,αυτο μπορει να γινει ή πρεπει να κανω εγκατασταση καποιου προγραμματος sory που αργησα να απαντησω. δεν χρειαζεσαι καποιο μονιτορ για να τραβηξεις τ αρχεια απο τον σκληρο συνδεεις το καταγραφικο με το λαπτοπ και μπενεις απο τον mozila h ton chrome η opoion θελεις βαζεις στην διευθηνση 192,168,χ,χ οπου η 192,168,χ,χ η διευθηνση του καταγραφικου σου εκτος κα αν εχεις καποιο προγραματακι απο τον κατασκευαστη του και το δεις μεσα απο εκει η απο καποιο τελος παντων free προγραμμα η αλλιως βγαζεις τον δισκο τον συνδεεις με το καταγραφικο με αυτο http://www.e-shop.gr/gembird-ausi01-usb-to-ide-sata-adapter-p-PER.583405 αφου δεν εχεις την δυνατοτητα να το θεσεις σε λειτουργεια μεσω ιντερνετ δεν ξερω κατι αλλο
gregluffy Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 sory που αργησα να απαντησω. δεν χρειαζεσαι καποιο μονιτορ για να τραβηξεις τ αρχεια απο τον σκληρο συνδεεις το καταγραφικο με το λαπτοπ και μπενεις απο τον mozila h ton chrome η opoion θελεις βαζεις στην διευθηνση 192,168,χ,χ οπου η 192,168,χ,χ η διευθηνση του καταγραφικου σου εκτος κα αν εχεις καποιο προγραματακι απο τον κατασκευαστη του και το δεις μεσα απο εκει η απο καποιο τελος παντων free προγραμμα η αλλιως βγαζεις τον δισκο τον συνδεεις με το καταγραφικο με αυτο http://www.e-shop.gr/gembird-ausi01-usb-to-ide-sata-adapter-p-PER.583405 αφου δεν εχεις την δυνατοτητα να το θεσεις σε λειτουργεια μεσω ιντερνετ δεν ξερω κατι αλλο εγω το κατγραφικο θα το εχω σε μια πομονα σε χωραφι και επειδη εκει δεν εχω ιντερνετ απλα δεν ηθελα να βαλω και μονιτορ για κανω την διεπαφη και να κατεβαζω οποτε θελω τα αρχεια το σκεφτομουν μεσω λαπτοπ ή με ανδροιδ μεσω θυρα usb,αλλα κατι δεν βρηκα.τωρα αυτο που μου εδειξες εσυ αν υπαρχει καποια υποδοχη για να συνδεσω και τον σατα με το καταγραφικο και μια με αυτο το εξαρτημα και να βγαινει η προεκταση usb εχει καλως αλλα,αν δεν εχω μονιτορ οταν θα συνδεω αυτη τη θυρα usb πρεπει να κανει αυτοματα μεταφορα των αρχειων στη συσκευη που συνδεσα ειτε ειναι ανδροιδ ειτε pc,Θα το θεσω πολυ χοντροκομμενα λογω της αγνοιας μου και αυτο που θελω να πω ειναι το εξης: δεν υπαρχουν drivers για την οποιαδηποτε πλακετα καταγραφικου ή υπαρχει θεμα οτι ωστε να γινει η ?διεπαφη θελει καταλληλο λογισμικο?και αν θελει καταλληλο λογισμικο ουτε mac,unix και windows κανει??δηλαδη αυτεσ οι πλακετες καταγραφικων κανουν διεπαφη μονο με μονιτορ ή μεσω διαδικτυου??
virus33 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 αυτο που σου εδειξα δεν συνδεει το καταγραφικο αλλα τον δισκο που εχει το καταγραφικο με τον φορητο σου τον βλεπει σαν εξωτερικο δισκο και τραβας τα αρχεια απο μεσα
slr Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 αυτο που σου εδειξα δεν συνδεει το καταγραφικο αλλα τον δισκο που εχει το καταγραφικο με τον φορητο σου τον βλεπει σαν εξωτερικο δισκο και τραβας τα αρχεια απο μεσα Μόνο που τα αρχεία θα είναι άχρηστα αν δεν έχει κατάλληλο πρόγραμμα για να τα διαβάσει....
virus33 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 γιατι ειναι αχρηστα ; σε avi τα αποθηκευει με vlc παιζουν ολα
slr Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 γιατι ειναι αχρηστα ; σε avi τα αποθηκευει με vlc παιζουν ολα Όλα τα DVR καταγράφουν το video σε δικό τους format και μπορείς να το δεις μόνο από την εφαρμογή που σου δίνει ο κατασκευαστής του DVR. Μερικά μάλιστα φορμάρουν και το σκληρό σε μορφή μη συμβατή με windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα