Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Moto g παταει κατω τα παντα και εχει και 200 γιουρια

Ναι καλα. Ο ανθρωπος μιλαει για ναυαρχιδες και εσεις πεταγεστε να τρολαρετε με τα moto g σας

• Like 1
Δημοσ.

μου αρεσει το ios αλλα για 6σ plus 64 ξεφευγει το budget 200 euro οποτε τρωει ακυρο το s7 edge ειναι ακομα πολυ ακριβο και το s7 το ιδιο το 6p αν ηταν 64 γβ το επαιρνα χτες

Δημοσ.

μου αρεσει το ios αλλα για 6σ plus 64 ξεφευγει το budget 200 euro οποτε τρωει ακυρο το s7 edge ειναι ακομα πολυ ακριβο και το s7 το ιδιο το 6p αν ηταν 64 γβ το επαιρνα χτες

Ναι οντως.. 6p ουτε καν 2015 μοντελο θα παρεις; Κρατα αυτο που εχεις και περιμενε το s7 θα πεσει πολυ γρηγορα πιστευω.

Δημοσ.

Moto g παταει κατω τα παντα και εχει και 200 γιουρια

το moto g Ιδια αναλυση με 6s καλυτερη μπαταρια και αδιαβροχο τι αλλο να ζητησει κανεις

???????

• Like 2
Δημοσ.

Τι μπορεί να κάνει κάποιος και να θέλει πάνω από 32 gb σε μία συσεκυή; Εγώ που είμαι power user, δεν καταφέρνω να γεμίσω το G4 ούτε για πλάκα. Φωτογραφίες, ανεβαίνουν στο cloud και τις έχω και local, εφαρμογές και παιχνίδια φουλ, και αυτή τη στιγμή με 120 και βάλε εφαρμογές έχω αυτό.

post-335185-0-70390500-1459182639_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι οντως.. 6p ουτε καν 2015 μοντελο θα παρεις; Κρατα αυτο που εχεις και περιμενε το s7 θα πεσει πολυ γρηγορα πιστευω.

Το οτι ειναι μοντελο του 15 δεν εχει να κανει με την ταχυτητα του και την ποιοτητα του.

Και το flex 2 ειναι αρκετα καλο για την τιμη του.

Για την τιμη του, οχι για τα 600 ευρω

Το v10 το εχει κανεις;;;

Δεν το εχω αλλα εχω το g4 που ειναι σαν το v10 (ιδιος επεξεργαστης) και μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι θα ειναι τρομερο κινητο. Απο την στιγμη ομως που βρισκεις το νεξους με 30 ευρω παραπανω δεν αξιζει το v10 Επεξ/σία από technology_guy
  • Like 2
Δημοσ.

Το οτι ειναι μοντελο του 15 δεν εχει να κανει με την ταχυτητα του και την ποιοτητα του.

Για την τιμη του, οχι για τα 600 ευρω

Δεν το εχω αλλα εχω το g4 που ειναι σαν το v10 (ιδιος επεξεργαστης) και μπορω με βεβαιοτητα να πω οτι θα ειναι τρομερο κινητο. Απο την στιγμη ομως που βρισκεις το νεξους με 30 ευρω παραπανω δεν αξιζει το v10

Για ποια 30ευρω παραπανω μιλας???

https://www.skroutz.gr/s/7801410/LG-V10-32GB.html

https://www.skroutz.gr/s/7557550/Huawei-Nexus-6P-32GB.html

Δυστηχως το Nexus εχει μικροτερη διαθεσιμοτητα απο το LG γιαυτο και η τιμη του παραμενει στα υψη.Γιατι και να πεσει η τιμη του αν ψαξεις για καποιο πιο εμπιστο κινητο,τρεχα γυρευε απο τιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...