Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας,

όπως καταλαβαίνετε και απο τον τίτλο ,πρόσφατα έκανα backup του κινητου μου στην καρτα μνημης και μου το εμφάνισε σαν ενα αρχείο με όνομα userdata_1234.backup και αναρωτιόμουν αν γινόταν να ανοίξω αυτο το αρχείο στον υπολογιστή μου ετσι ώστε να μπορέσω να δω τα αρχεία μου

δεκτή κάθε άποψη και γνώμη για το θέμα

Δημοσ.

Πρεπει να εχεις την ιδια εφαρμογη που εκανες στο κινητο backup στο pc.

Αν ειχες ας πουμε το Helium τοτε θα το εβλεπες και στο pc.

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να εχεις την ιδια εφαρμογη που εκανες στο κινητο backup στο pc.

Αν ειχες ας πουμε το Helium τοτε θα το εβλεπες και στο pc.

backup εκανα απο το boot menu του κινητου οπως λεμε bios,δηλαδη δεν χρησιμοποιησα καποιο πρόγραμμα,το helium τι ακριβως κανει

Δημοσ.

Αα μεσω recovery mode εννοεις.

Για το Helium διαβασε εδω http://www.doctorandroid.gr/2013/01/carbon-backup-clockworkmod-recovery.html?m=1

Στο συγκεκριμένο link που μου λες πρεπει να είναι root η συσκευή κάτι το οποίο αποφεύγω για να μην σπάσει η εγγύηση

Απο recovery mode εβαλα ενα αρχειο BACKUP File (.backup) του κινητου στην MicroSD ,υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να ανοίξω αυτο το αρχείο απο τον υπολογιστή μου

Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο link που μου λες πρεπει να είναι root η συσκευή κάτι το οποίο αποφεύγω για να μην σπάσει η εγγύηση

Απο recovery mode εβαλα ενα αρχειο BACKUP File (.backup) του κινητου στην MicroSD ,υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να ανοίξω αυτο το αρχείο απο τον υπολογιστή μου

Οχι κανει και χωρις root.

Δεν το διαβασες ολο στην παρενθεση!

Δημοσ.

Bluestacks.... Εγκατεστησε το στο pc.... Ειναι περιβαλλον ανδροιδ... Ελπιζω θα δουλεψει...

καλημερα,υπάρχει κάποιο πρόγραμμα σε αυτο με το οποίο μπορω να ανοιξω το αρχείο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...