Belisarius Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 πάντως ένα πράγμα είναι που με προβληματιζει στις amoled, το Burn in που βλέπω συνεχώς σε εκθεσιακά μοντέλα 2 χρόνια ακριβώς κλείνω με το Note 3 δεν υπάρχει κανένα burn-in πάντως. Και στο νήμα στο myphone δεν έχει αναφερθεί burn-in.
disqualified Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 2 χρόνια ακριβώς κλείνω με το Note 3 δεν υπάρχει κανένα burn-in πάντως. Και στο νήμα στο myphone δεν έχει αναφερθεί burn-in. δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω αλλά στα εκθεσιακά το παρατηρώ συνέχεια και όχι σε ένα μόνο μοντέλο, άρα οι amoled ΄παθαίνουν burn in και αυτό είναι γεγονός. Ίσως σε συνθήκες κανονικής χρήσης να μην εμφανίζεται 1
sepsekasan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Κανονικη χρηση δηλαδη να μην αναβεις την οθονη του τηλ σου ή να μην εχεις σταθερες εικονες/εικονιδια ολη την ωρα...Ο φιλος εχει burn in απλα δεν τα βλεπει. Ολοκληρη η οθονη ξεθωριαζει ανα δευτερολεπτο και μονο οταν δειχνει μαυρο δεν παθαινει τιποτα.
Belisarius Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Κανονικη χρηση δηλαδη να μην αναβεις την οθονη του τηλ σου ή να μην εχεις σταθερες εικονες/εικονιδια ολη την ωρα... Ο φιλος εχει burn in απλα δεν τα βλεπει. Ολοκληρη η οθονη ξεθωριαζει ανα δευτερολεπτο και μονο οταν δειχνει μαυρο δεν παθαινει τιποτα. Να φέρω τη συσκευή μου να την δει ένα πιο έμπειρο μάτι; Burn in δεν έχει. Με το ζόρι; Δεν βλέπω άλλες συσκευές; Δεν βλέπω άλλα Note 3 φίλων που το έχουν πάρει πιο μετά από μένα; Και είμαι με extended μπαταρία 6400mha βγάζοντας πάνω από 12 ώρες οθόνης οπότε άτοπο το αν δεν ανάβω την οθόνη για να αναγκάστηκα να πάρω extended. Δεν υπάρχει ghost image. Έστω και ένας δεν θα το είχε αναφέρει σε ολόκληρο myphone;
Jimmy08 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Κατ αρχάς όταν μια φωτογραφία είναι πιο ωραία στο μάτι δεν σημαίνει οτι ο κόσμος είναι χαζός. Απλά του αρέσει. Χαζός θα ήταν αν κάτι δεν του άρεσε και το υποστήριζε ή συνέχιζε να το αγοράζει. μπιχτη ηταν αυτο ετσι;
suffocater Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Burning σε κανονικη,ιδιωτική χρήση,μονο απο ατύχημα.Να το ξεχασεις πχ σε φορτιστη(ωστε να μην ψοφησει και απο μπαταρία),και να φυγεις απ το σπιτι για μέρες.Aλλιως,ψιλοαδύνατο.
sepsekasan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinyroar.amoledburninfix&hl=el εδω βλεπουμε μονο απο μια εφαρμογη 100.000 ανθρωπους που ξεχασαν να το βγαλουν απο τη πριζα...
leo06 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinyroar.amoledburninfix&hl=el εδω βλεπουμε μονο απο μια εφαρμογη 100.000 ανθρωπους που ξεχασαν να το βγαλουν απο τη πριζα... ότι να ναι
vdeseris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinyroar.amoledburninfix&hl=el εδω βλεπουμε μονο απο μια εφαρμογη 100.000 ανθρωπους που ξεχασαν να το βγαλουν απο τη πριζα... Και εγώ έχω κατεβάσει 2-3 τέτοιες εφαρμογές τέτοιου τύπου απλά για να αποδείξω σε κάτι ξεροκέφαλους σαν και σένα ότι δεν έχω burn in. (note 3 αγορασμένο 12/2013)
leo06 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Και εγώ έχω κατεβάσει 2-3 τέτοιες εφαρμογές τέτοιου τύπου απλά για να αποδείξω σε κάτι ξεροκέφαλους σαν και σένα ότι δεν έχω burn in. (note 3 αγορασμένο 12/2013) μα δεν είναι μόνο αυτό,εγω σου λεω ότι όντως είχαν πρόβλημα οι 100.000,σε τι περίοδο έχουν κατεβάσει την εφαρμογή? γιατί αν είναι σε μια περίοδο 5 ετών πχ (η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής είναι το 2014) τότε 100.000 μπροστά στα εκατομμύρια (το s3 μόνο έχει πουλήσει καμιά 50αρια εκατομμύρια)των amoled οθονών είναι τίποτα
sepsekasan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Και εγώ έχω κατεβάσει 2-3 τέτοιες εφαρμογές τέτοιου τύπου απλά για να αποδείξω σε κάτι ξεροκέφαλους σαν και σένα ότι δεν έχω burn in. (note 3 αγορασμένο 12/2013) Μονο που εισαι ξερολας γιατι η συγκεκριμενη εφαρμογη ειναι fixer αρα αντιμετωπιζαν προβλημα δεν ειναι checker που μπορεις να το κανεις με απλα χρωματα στην οθονη. Λεω εγω τωρα.. και φυσικα δεν ειναι και η μονη στο playstore
vdeseris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μονο που εισαι ξερολας γιατι η συγκεκριμενη εφαρμογη ειναι fixer αρα αντιμετωπιζαν προβλημα δεν ειναι checker που μπορεις να το κανεις με απλα χρωματα στην οθονη. Λεω εγω τωρα.. και φυσικα δεν ειναι και η μονη στο playstore Ναι βρε αγόρι μου "2-3 τέτοιες εφαρμογές τέτοιου τύπου" έγραψα. Δεν λέω πώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλά είναι πολύ μικρό το ποσοστό σε αυτούς που εμφανίζεται. Tο έχω λιώσει το κινητό και δεν έχει θέμα. 2.5 χρόνια το έχω και είναι χρόνος ρεκόρ για μένα. Τα iphone συνήθως πάνω στον χρόνο τα άλλαζα. Για μένα είναι ανώτερες οι AMOLED. Δεν παίζει να πάρω κινητό που δεν έχει amoled οθόνη. Έτσι απλά. Και ας έχει 1% πιθανότητα να μου βγάλει burn in
vagelisda Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Παιδια μην λετε μπούρδες. Όλος ο κόσμος samsung εχει, έλεος ,απο κοντά δεν έχω δει ποτε burn in,εχω note 2 ,δεν εχει burn in . Οσο βλάκες ειναι αυτοί που ασχολούνται με το αν χαλασε ένα iphone στην κινα για να κραξουν,τοσο χαζοι ειναι κι αυτοι που λενε για burn in χωρις να εχουν δει ποτε. Στις tv ειναι πολυ αισθητο ,στο κινητο για πολλούς και διάφορους λογους ειναι πολυ πιο δύσκολο να γίνει.
sepsekasan Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 βλακες ειναι αυτοι που δεν εχουν burn in και λενε πως δεν συμβαινει σε κανεναν ας πουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα