Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έκανα άμμολεντ την οθόνη του παλιού μου κινητού εύκολα και οικονομικά!

http://rack.3.mshcdn.com/media/ZgkyMDE0LzA2LzE3L2I4L1Bob25lX1NhbmQuOTdjZDcuanBnCnAJdGh1bWIJMTIwMHg2MjcjCmUJanBn/090744eb/8e5/Phone_Sand.jpg

Ψάρωσα. Λέω πήρε καμία amoled από κίνα και έβαλε...

• Like 6
Δημοσ.

Troll mode on:

Αγοραζεις 8 οθονες amoled full hd.

Τις ενωνεις ολες μαζι.

Φτιαχνεις ενα κυκλωμα με breadboards.

Φτιαχνεις ενα καδρο απο τις ταβλες του κρεβατιου.

Εχεις μια 20αρα οθόνη amoled full hd με 120 ευρω.

Δημοσ.

Σίγουρα όλοι θα πάνε σε oled οθόνες σύντομα. Όμως προσωπικά όταν πάνε θα ήθελα οι οθόνες να μην είναι σαν της Samsung δηλαδή υπερκορεσμενες και χωρίς λευκό χρώμα. Είναι εντυπωσιακό στα μάτια αλλά δεν ανταπορκινετε στην πραγματικότητα. Κάτι σαν την οθόνη του g flex 2 θα το προτιμούσα.

Δημοσ.
Σίγουρα όλοι θα πάνε σε oled οθόνες σύντομα. Όμως προσωπικά όταν πάνε θα ήθελα οι οθόνες να μην είναι σαν της Samsung δηλαδή υπερκορεσμενες και χωρίς λευκό χρώμα. Είναι εντυπωσιακό στα μάτια αλλά δεν ανταπορκινετε στην πραγματικότητα. Κάτι σαν την οθόνη του g flex 2 θα το προτιμούσα.

Και εγώ μία απο τα ίδια, ενω οι οθονες έχουν πολύ ωραία χρώματα, είναι όπως είπες υπερκορεσμενα και τα χρώματα δεν φαίνονται και τόσο πραγματικά.

Δημοσ.

Εαν ειχατε Samsung θα ξερατε οτι η οθονη εχει 4 χρωματικα προφιλ για να την φερετε στα μετρα σας. Ενω στις lcd οτι και να κανεις θα ειναι ξεπλυμμενα τα χρωματα.

Μετα την amoled δυστυχως (ή ευτυχως) δεν μπορω να επιστρεψω σε lcd.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πρόβλημα του υπερκορεσμού/φυσικότητας που εντοπίζετε πολλοί στις oled έχει να κάνει με το πώς μετασχηματίζεται ο χρωματικός χώρος του σήματος στον χρωματικό χώρο αναπαραγωγής της οθόνης και όχι με την δυνατότητα απεικόνισης της. Ο χρωματικός χώρος αναπαραγωγής των oled είναι ευρύτερος των lcd παρέχοντας τους μεγαλύτερες δυνατότητες απεικόνισης.

Δημοσ.

Ειχα και εγω samsung με amoled οθονη και δεν μαρεσαν καθολου τα χρωματα της οταν αλλαξα κινητο σε lcd επανηλθαν ολα στο φυσικο τους. Γιατι λοιπον καποιος να το κανει αυτο ? Σιγουρα υπαρχουμε και εμεις που δεν μας αρεσουν οι amoled οθονες.

Δημοσ.
Ειχα και εγω samsung με amoled οθονη και δεν μαρεσαν καθολου τα χρωματα της οταν αλλαξα κινητο σε lcd επανηλθαν ολα στο φυσικο τους. Γιατι λοιπον καποιος να το κανει αυτο ? Σιγουρα υπαρχουμε και εμεις που δεν μας αρεσουν οι amoled οθονες.

Πιστεύω πως στις LCD IPS τα χρώματα είναι πιο αληθινά, επίσης έχουν και λιγότερη κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τις Amoled.

Δημοσ.

$14,3?

Εμένα έπεσε και έσπασε το τζαμάκι, όχι η οθόνη του samsung s4 (9506) και μου ζητάνε περίπου 150€

Εσένα σου έσπασε ο digitizer (touch). Κάνει μόνο $8. Μαζί με οθόνη και τα 2 δεν περνάνε τα $30.

Ο digitizer είναι λίγο δύσκολος στην αλλαγή γιατί θέλει ξεκόλλημα.

Εμένα σε lumia 920, μου έσπασε το touch, και το άλλαξα ΜΟΝΟΣ μου, μαζί με την οθόνη με $25 από ebay. Όλα τέλεια!

Οδηγίες για αλλαγές υπάρχουν άπειρες στο youtube για κάθε μοντέλο.

Δεν χρειάζεται να δίνεις στου κοπρίτες εδώ τόσα λεφτά.

• Like 5
Δημοσ.

Να ο λογος που η apple παει για amoled..

:P

Δεν το πιστεύω η Apple για ένα ευρώ και δέκα λεπτά (1,10€) να πάει στις Amoled που κάποτε σνόμπαρε , δεν την έχω για τέτοια εταιρία με τίποτα ...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το πιστεύω η Apple για ένα ευρώ και δέκα λεπτά (1,10€) να πάει στις Amoled που κάποτε σνόμπαρε , δεν την έχω για τέτοια εταιρία με τίποτα ...

Δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι στα 2 χρονια το πολυ θα αναγκαζει να επισκευασουν τα iphonια τους οι χρηστες ή να αγορασουν καινουργιο μιας και οι amoled εχουν burn-in αρα μιλαμε για πολλα παραπανω χρηματα.

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι στα 2 χρονια το πολυ θα αναγκαζει να επισκευασουν τα iphonια τους οι χρηστες ή να αγορασουν καινουργιο μιας και οι amoled εχουν burn-in αρα μιλαμε για πολλα παραπανω χρηματα.

Με τους ρυθμούς που αλλάζουμε τα κινητά... που να προλάβει το burn in.

Δημοσ.

Οκ το μαυρο ειναι μαυρο.αλλα σε μία φώτο με τοπια η προσωπα το μαύρο δεν ειναι το χρωμα που επικρατει.οι amoled εκ των πραγματων δεν μππρει να ειναι το ιδιο φωτεινη,περα του οτι το ασπρο το δειχνουν κιτρινο σε σχεση με τα καλα ips.το ιδιο και στις γωνιες θεασης βγάζουν ξατι πρασινηλες.τεσπαεδω που φτασανε οι οθονες ειναι θεμα γουστου ποια θα επιλεξεις.απο εκει και περα την συγκεκριμενη τεχνολογια χρησιμοποιει η samsung και οχι σε ολα τα μοντελα,η microsoft που θα σταματήσει 4ην παραγωγη σε δυο χρονια και ποια αλλη?νομιζω καμια.πως υπερτερει σε παραγωγη λοιπον?στις τηλεορασεις μπορει να μπηκαν για τα καλα,νομιζω ομως πως στα κινητα το μελλον ειναι στα ips

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...