nikolas_kriti Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ο υπολογιστής μου μόλις πατήσω την πρώτη φορα το κουμπί της εκκίνησης ανάβει για 4-5 δευτερόλεπτα κι έπειτα σβήνει..!! Μετά με την 2η φορά που το πατάω ανοίγει κανονικά!!! Τι μπορεί να φταίει?
virus33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 εχω την εντυπωση οτι καποια συσκευη σου εχει θεμα ανεμιστερακι η κατι αλλο που φορτωνει στην αρχη η ο επεξεργαστυς σου καλα θα κανεις να τον τσεκαρεις και την ψυξτρα του
veteranos123 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Είχα αυτό το πρόβλημα και στην αρχή έπαιρνε με την δεύτερη μπροστά αλλά όσο πέρναγε ο καιρός ήθελε πιο πολλές προσπάθειες για να πάρει μπροστά. Άλλαξα το τροφοδοτικό (είχα ένα premier) και το πρόβλημα λύθηκε. Αν μπορείς δοκίμασε κάποιο δανεικό τροφοδοτικό επώνυμο για να δεις. Τι τροφοδοτικό έχεις;
nikolas_kriti Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Είχα αυτό το πρόβλημα και στην αρχή έπαιρνε με την δεύτερη μπροστά αλλά όσο πέρναγε ο καιρός ήθελε πιο πολλές προσπάθειες για να πάρει μπροστά. Άλλαξα το τροφοδοτικό (είχα ένα premier) και το πρόβλημα λύθηκε. Αν μπορείς δοκίμασε κάποιο δανεικό τροφοδοτικό επώνυμο για να δεις. Τι τροφοδοτικό έχεις; Corsair Vs 450 waatt!!! εχω την εντυπωση οτι καποια συσκευη σου εχει θεμα ανεμιστερακι η κατι αλλο που φορτωνει στην αρχη η ο επεξεργαστυς σου καλα θα κανεις να τον τσεκαρεις και την ψυξτρα του Τα αφαίρεσα όλα κι έκανε το ίδιο!!! Αλλαξες κατι τελευταια? Μητρικη,αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν μου το έκανε πριν διότι δεν τον είχα δουλέψει σχεδόν καθολου!!!! τσεκαρε τις ρυθμισεις Bios Τι ρυθμιση δηλαδη?
Ghost_Rider Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Corsair Vs 450 waatt!!! Τα αφαίρεσα όλα κι έκανε το ίδιο!!! Μητρικη,αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ αν μου το έκανε πριν διότι δεν τον είχα δουλέψει σχεδόν καθολου!!!! Τι ρυθμιση δηλαδη? το boot process σε αυτο αναφερομαι
nikolas_kriti Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 το boot process σε αυτο αναφερομαι Δεν βρηκα καποια ρυθμιση σχετικη με το θεμα μου!!
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Από μόνο του αυτό δεν γίνεται. Κάτι δεν κάνεις καλά ή δεν έκανες καλά. Τοποθέτησες σωστά τον επεξεργαστή ή τον έβαλε με άλλη φορά? Έκατσε καλά η ψύκτρα? Σε αυτή την περίπτωση συνήθως ενα από τα δύο συμβαίνει.
nikolas_kriti Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Από μόνο του αυτό δεν γίνεται. Κάτι δεν κάνεις καλά ή δεν έκανες καλά. Τοποθέτησες σωστά τον επεξεργαστή ή τον έβαλε με άλλη φορά? Έκατσε καλά η ψύκτρα? Σε αυτή την περίπτωση συνήθως ενα από τα δύο συμβαίνει. O υπολογιστής δουλευει κανονικα...!!!!!Θερμοκρασίες δεν ανεβάζει καθολου!!!Οποτε απορρίπτονται κι οι δυο περιπτώσεις!!! Τα vs της corsair δεν είναι πολύ καλά. Δηλαδη κλέινουμε προς το τροφοδοτικό???
Silverage Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δηλαδη κλέινουμε προς το τροφοδοτικό??? Έτσι λέω εγώ. 1
kataramenos32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το ιδιο προβλημα μου εμφανισε και εμενα στο συστημα της υπογραφης. Επισης καποιες φορες αλλα ευτυχως λιγες την δευτερη φορα που το ξεκιναω ανοιγει και παραμενει ανοιχτο αλλα κολλαει πριν ξεκινησει η εκκινηση δηλαδη να δειξει το logo της mobo κτλ. Κανοντας μετα restart απο το κουμπι του κουτιου στρωνει βεβαια αλλα ειναι εκνευριστικο
nikolas_kriti Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το ιδιο προβλημα μου εμφανισε και εμενα στο συστημα της υπογραφης. Επισης καποιες φορες αλλα ευτυχως λιγες την δευτερη φορα που το ξεκιναω ανοιγει και παραμενει ανοιχτο αλλα κολλαει πριν ξεκινησει η εκκινηση δηλαδη να δειξει το logo της mobo κτλ. Κανοντας μετα restart απο το κουμπι του κουτιου στρωνει βεβαια αλλα ειναι εκνευριστικοΚι άκρη δεν έχεις βγάλει ε;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα