Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,εχω τήν παρακάτω μητρική (Memory Standard for the MSI H55M-E33 is DDR3 - 1.5 Volt 2133(OC)/ 2000(OC)/ 1800(OC)/ 1600(OC)/ 1333/ 1066/ 800) καί χρησιμοποιώ XMS3 — 4GB Dual Channel DDR3 Memory Kit (CMX4GX3M2A1600C9) 2*2gb.Μπορώ να προσθέσω ακόμη 4gb αλλά ενα module με τα ίδια χαρακτηριστικά η χρειάζεται αναγκαστικά 2*2 ξανα;Εάν βάλω 2*4 1333-1.5v καί αφαίρεσω τα παλιά είναι το ίδιο πράγμα;

Δημοσ.

Μπορείς να προσθέσεις 1x2g, 2x2g, 1x4g ή 2x4g.

Αν προσθέσεις ένα ζευγάρι 2x2g ή 2x4g θα διατηρήσεις το dual channel.

Πρόσεξε οι καινούργιες μνήμες να λειτουργούν στο ίδιο voltage με τις παλιές.

Επίσης αν βάλεις 4άρες να είναι απαραίτητα double sided, δηλαδή να έχουν τσιπάκια και από τις δύο πλευρές, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, προσφατα διπλασιασα μνημη αλλα δε βλεπω ιδιαιτερη βελτιωση σε αποκριση συστηματος.παρ'ολ'αυτα παρατηρω οτι η cpu  ειναι σε πολυ υψηλα επίπεδα πολλες φορες 100%. μολις κατεβασα opera για Browser γιατι ο firefox ετρωγε το πιο πολυ.να πειραματιστω στο τι φταιει, εχετε καμια ιδεα;

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα, προσφατα διπλασιασα μνημη αλλα δε βλεπω ιδιαιτερη βελτιωση σε αποκριση συστηματος.παρ'ολ'αυτα παρατηρω οτι η cpu  ειναι σε πολυ υψηλα επίπεδα πολλες φορες 100%. μολις κατεβασα opera για Browser γιατι ο firefox ετρωγε το πιο πολυ.να πειραματιστω στο τι φταιει, εχετε καμια ιδεα;

Πολλά μπορεί να φταίνε. Είτε π.χ. να τρέχουν κάποιες εφαρμογές στο παρασκήνιο ή να έχεις malware. Γράψε αναλυτικά το σύστημά σου και ποια αλλάγή έκανες. Αρχικά κάνε ένα σκανάρισμα για malware με το malwarebytes, eset online.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις έχω κάνει format στο pc (toshiba satellite u400 pro : 2+2gb ram, Intel Core 2 Duo T8100 / 2.1 GHz).

Σαν εφαρμογές έχω τις απολύτως απαραίτητες (vlc,utorrent,skype etc.) και μόνο με τον firefox (4 καρτέλες), skype ανοιχτά είχε 100% χρήση cpu και λαγκαρε απαίστευτα. Επίσης, χρησιμοποιώ microsoft essential για antivirus σε windows7.

Εχθές κατέβασα opera μήπως δω αλλαγή.

Καμιά ιδέα?

Δημοσ.

Μόλις έχω κάνει format στο pc (toshiba satellite u400 pro : 2+2gb ram, Intel Core 2 Duo T8100 / 2.1 GHz).

Σαν εφαρμογές έχω τις απολύτως απαραίτητες (vlc,utorrent,skype etc.) και μόνο με τον firefox (4 καρτέλες), skype ανοιχτά είχε 100% χρήση cpu και λαγκαρε απαίστευτα. Επίσης, χρησιμοποιώ microsoft essential για antivirus σε windows7.

Εχθές κατέβασα opera μήπως δω αλλαγή.

Καμιά ιδέα?

λογικη χρηση για αυτο το cpu .... βαλε chrome ειναι ποιο ελαφρυς στο cpu σου....

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή μπαίνω με ένα E8400 , socket 775 κι αυτός , με 4gb ram .

Με linux όμως.

Cpu usage<5% με 6 καρτελες ανοιχτες στο firefox.

Δημοσ.

καταρχας λαθος δικο μου το αντιθετο συμβαινει ο chrome εχει μεγαλυτερη χρηση ...

τωρα στο θεμα σου ..

ανοιξε το task manager και δες τη χρηση γενικοτερα να δεις που τραβαει πολυ κλπ

μηπως ειναι το antivirus η τπτ προγραμματα που τρεχουν στο παρασκηνιο κλπ...

και στης 4 καρτελες που λες μηπως επεζες και κανα βιντεο κλπ...για δες τα και το συζηταμε...

και το skype επισης να ξερεις οταν κανεις sharing τραβαει αρκετα ..και δε ξερω και αν στη συνομιλια με καμερα κανει το ιδιο δε το εχω τσεκαρει ..οποτε γενικως δες τι τραβαει περισσοτερο χρηση ....

Δημοσ.

για την ωρα να σας δωσω το feedback χρησιμοποιωντας opera.

η cpu πλεον ειναι στο 30% (πάλι με 4 καρτέλες κλπ)από 100% που ήταν. δεν εχει τραβήξει κανένα περίεργο κόλλημα μέχρι τωρα, οποτε σαν πρωτο συμπερασμα θα ελεγα firefox πολυ πιο βαρυς απο opera. 

• Like 1
Δημοσ.

για την ωρα να σας δωσω το feedback χρησιμοποιωντας opera.

η cpu πλεον ειναι στο 30% (πάλι με 4 καρτέλες κλπ)από 100% που ήταν. δεν εχει τραβήξει κανένα περίεργο κόλλημα μέχρι τωρα, οποτε σαν πρωτο συμπερασμα θα ελεγα firefox πολυ πιο βαρυς απο opera. 

Ναι  είναι ελαφρύτερος ο opera.

Λογικό δεν είναι με τα 2 κανάλια σε λειτουργία από την αναβάθμιση της μνήμης και αδύναμο επεξεργαστή να φτάνει στο τέρμα του γρηγορότερα, σαν λογική στέκει αυτό που έγραψα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...