ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αναλογα το firmware ειναι στο rival το ιδιο και στο roccat KPM, υπαρχουν διαφορετικα 3310 implementations σε καθε mouse, της zowie ειναι απο τα χειροτερα imo παντα, αλλα γενικα ο sensor δεν ειναι καλος σε σχεση με τον 3989 του DA(εχει διπλασιο framerate) και τον 3366 των logitech(μπορεις να δεις και το G303 btw αν παλευεις το shape του), Οχι αυτο που ελεγα ειναι οτι ο sensor του DA ειναι πιο responsive πιο "snappy" και γρηγορος αλλα ο 3366 ειναι πιο accurate σε small movements, προσπαθες πχ να κανεις πολυ σιγα straight line ε το DA μπορει να κανει ενα pixel skip το logitech οχι αλλα ειναι πολυ μικρες οι διαφορες. Οτι λεω ειναι με 400dpi και 1.7 sens στο csgo δεν τα εχω δοκιμασει σε παραπανω sensitivity η σε αλλο game. Πρωτα το shape σου πρεπει να βρεις, οπως σου ειπα ολοι οι συγχρονοι optical sensors καλοι ειναι ακομα και αυτοι που σου λεω δεν μου αρεσουν ειναι επειδη τους συγκρινα και με αλλους, μια χαρα επαιζα και με το zowie ισα ισα τα καλυτερα παιχνιδια με ec2-a τα εκανα. Τα buttons του rival δεν ειναι και τραγικα απλα δεν ειναι τοσο clicky οσο τα omron.
HALF EVIL Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Συγγνώμη αλλά ένα ποντίκι θέλει να πάρει ο άνθρωπος όχι πυρηνικό αντιδραστήρα. Τελικά με λίγα λόγια τι του προτείνεις;
ADHD Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ετσι ειναι οταν ψαχνεις το καλυτερο κοιτας και την παραμικρή λεπτομέρεια, αμα ηταν ετσι θα του λεγαμε παρε οτι θες ολα καλα ειναι. Μονο για csgo οχι το g502, καποιο μεταξυ των g303/DA/RIval/ec2-a αναλογα το shape που θελει ειναι ολα καλες επιλογες. Αν θελει και αλλα παιχνιδια extra buttons και δεν τον νοιαζει το βαρος το g502 ειναι solid all around και οσοι το εχουν στο insomnia ειναι ικανοποιημενοι. Εγω γυρισα στο DA παντως μετα το g502, απλα το βαρος ηταν υπερβολικο δεν μπορουσα να κανω καλα flicks και fast swipes, οταν ερθουν τα 1mm feet και βγαλω το καπακι απο κατω θα το ξαναδοκιμάσω..
bonorov Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ετσι ειναι οταν ψαχνεις το καλυτερο κοιτας και την παραμικρή λεπτομέρεια, αμα ηταν ετσι θα του λεγαμε παρε οτι θες ολα καλα ειναι. Μονο για csgo οχι το g502, καποιο μεταξυ των g303/DA/RIval/ec2-a αναλογα το shape που θελει ειναι ολα καλες επιλογες. Αν θελει και αλλα παιχνιδια extra buttons και δεν τον νοιαζει το βαρος το g502 ειναι solid all around και οσοι το εχουν στο insomnia ειναι ικανοποιημενοι. Εγω γυρισα στο DA παντως μετα το g502, απλα το βαρος ηταν υπερβολικο δεν μπορουσα να κανω καλα flicks και fast swipes, οταν ερθουν τα 1mm feet και βγαλω το καπακι απο κατω θα το ξαναδοκιμάσω.. Δεν καταλαβαινω τιποτα τι γλωσσα μιλαει??? Πλακα κανω καλα κανεις και το αναλυεις αλλα οπως ειπα πιο πανω αν δεν πιασει το ποντικι στο χερι του δεν μπορει να ξερει αν θα τον βολεψει η οχι. Κατι που ειναι βολικο για εμενα μπορει να ειναι τελειως αβολο για εσενα.Ετσι παει στα ποντικια ειναι ολα θεμα feeling του εκαστοτε χεριου.
iCyd Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το καλύτερο φυσικά να τα πιάσεις στο χέρι σου, σε κάποιο κατάστημα , αν υπάρχει η δυνατότητα εκεί που μένεις. +1 Εγω οταν ημουν σε αναζητηση mouse για cs γιατι και γω θελω ελαφρυ σχετικα κατεληξα στο Asus ROG Gladius. Eιναι κατι σαν το deathadder αν εχεις πιασει.
Jimps Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. θελω να παρω ενα καλο ποντικι για να μου μεινει και δεν παιρνω καποιο πχ των 20-30 ευρω και αντε παλι τα ιδια γι'αυτο ψαχνομαι. απ'οτι λετε και σωστα πρεπει να τα πιασω τα ποντικια στα χερια μου κατι που δυστυχως ειναι αδυνατον εκτος απο το razer da που εχω πιασει και αν και καθοταν καλα στο χερι, τα προβληματα που βλεπω να γραφουν πολλοι με αποτρεπουν απ'το να το αγορασω χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι αν παρω οποιοδηποτε αλλο ποντικι δεν θα βγαλει προβλημα. και τελικα δεν ξερω τι να επιλεξω και να μην μετανιωσω στο τελος με την επιλογη. ευχαριστω παντως για την βοηθεια σας
ADHD Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αν σου καθεται καλα στο χερι το DA παρτο ειναι απο τα πιο δοκιμασμένα ποντικια για fps, προβληματα μπορει να σου βγαλει το οποιοδηποτε, ενταξει ειπαμε δεν εχει και το καλυτερο QC η razer αλλα αρκει να μην εισαι ατυχος και να το προσέχεις οσο γινεται. Δεν ειχα προβλημα για 1-15 χρονο με το 2013(μετα τα επαιξε η ροδελα) και προς το παρον με το chroma ειναι ενταξει ολα. Αν θες να σου βγαλει χρονια το DA βεβαια δεν ξερω ακουω και εγω αρκετους που μετα απο ενα διαστημα τα παιζει. Υπαρχουν ομως με παρομοιο shape αν σε βολεψε εναλλακτικες οπως σου ειπαν παραπανω, ειναι και το ec1-a/ec2-a κτλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα