Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια σκεφτομαι για την αγορα ενος ποντικιου και θα ηθελα να μου προτεινεται καποιο καλο και ελαφρυ ποντικι. ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Περισσότερες πληροφορίες; Χρήση, όριο χρημάτων πχ. 

ναι λαθος μου. λοιπον χρηση για cs και λολ κυριως και γενικα διαφορα παιχνιδια. οριο χρηματων μεχρι 80 εκτος αν υπαρχει κατι καλο σε λιγο παραπανω χρηματα. ευχαριστω

Δημοσ.

Για δες εδώ, περίπου το ίδιο θέμα είναι

http://www.insomnia.gr/topic/601981-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-gaming-mouse/

Εγώ θα έλεγα κάποιο από αυτά , με προτίμηση στο G502 , G402, G602 και σ' αυτό που έχω εγώ 

http://www.skroutz.gr/s/5808443/Roccat-Tyon.html?keyphrase=Tyon

http://www.skroutz.gr/c/1865/gaming_pontikia/m/61_2156_1973/Logitech_or_Roccat_or_SteelSeries/f/534761/Optical.html?keyphrase=gaming+mouse&price_min=50&price_max=80%2C00+%E2%82%AC

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση το 602 απορριπτεται δεν θελω ασυρματο. τωρα για τα αλλα g502 ειναι 127g συμφωνα με το site της logitech, το g402 ειναι 108g το steelseries rival 300 130g, σχετικα βαρια ποντικια δηλαδη σε σχεση με τα roccat kova 99g,roccat kone pure optical 93g και με το g303 87g. αν το g502 δεν ηταν τοσο βαρυ θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη. τωρα για τα roccat δεν εχω ακουσει και πολλα. ειναι καλα ποντικια? ευχαριστω και παλι

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση το 602 απορριπτεται δεν θελω ασυρματο. τωρα για τα αλλα g502 ειναι 127g συμφωνα με το site της logitech, το g402 ειναι 108g το steelseries rival 300 130g, σχετικα βαρια ποντικια δηλαδη σε σχεση με τα roccat kova 99g,roccat kone pure optical 93g και με το g303 87g. αν το g502 δεν ηταν τοσο βαρυ θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη. τωρα για τα roccat δεν εχω ακουσει και πολλα. ειναι καλα ποντικια? ευχαριστω και παλι

Έχουν καλό όνομα τα roccat.
Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο βαριά όσο νομίζεις. Προσωπικά για fps θέλω το ποντίκι να μην είναι φτερό. 

Sorry για το G602, δεν πρόσεξα ότι είναι ασύρματο. 

Το G502 έχει και βαράκια, αν δεν τα βάλεις πόσο ζυγίζει;  Το συγκεκριμένο το είχα δουλέψει αλλά το πούλησα γιατί μου φαινόταν κάπως μικρό στο χέρι. Κατά τα άλλα πολύ καλό ποντίκι. 

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο βαριά όσο νομίζεις. Προσωπικά για fps θέλω το ποντίκι να μην είναι φτερό. 

Sorry για το G602, δεν πρόσεξα ότι είναι ασύρματο. 

Το G502 έχει και βαράκια, αν δεν τα βάλεις πόσο ζυγίζει;  Το συγκεκριμένο το είχα δουλέψει αλλά το πούλησα γιατί μου φαινόταν κάπως μικρό στο χέρι. Κατά τα άλλα πολύ καλό ποντίκι. 

λες ε? δεν εχω πιασει πολλα gaming ποντικια ειναι η αληθεια τα μονα που εχω πιασει ειναι το deathadder σχετικα προσφατα και το g400s μερικα χρονια πριν το da δεν μου φανηκε ιδιατερα βαρυ αλλα το g400s υπερβολικα βαρυ.

κανενα προβλημα γιa το g602.

το g502 εχει βαρακια οπως λες αλλα χωρις τα βαρακια ζυγιζει τοσο. ναι οπως ειπα και πιο πανω αν δεν ηταν τοσο βαρυ θα το επερνα χωρις δευτερη σκεψη εχω δει να λενε πολυ καλα λογια για το συγκεκριμενο ποντικι

Δημοσ.

Εχω γραψει στο θεμα του csgo για το g502, ειναι αρκετα βαρυ εκτος αυτου θα σου σπασει τα νευρα και το scroll wheel με το rattle, το rival ειναι με το cable 130g και γενικα δεν ειναι τοσο βαρυ οσο το g502(εχει και καλυτερη κατανομη βαρους) το οποιο ειναι καπου 125g χωρις cable(το cable του επισης ειναι υπερβολικα παχυ θελει mouse bungee οπωσδηποτε), g602 και tyon απλα lol για csgo..

Θα σου προτεινω DA χωρις το synapse ομως(θα βαλεις τα settings σου και θα το πεταξεις οπως ειναι) και μετα rival, το DA εχει καλυτερο sensor και το rival λιγο καλυτερα ergonomics για τα γουστα μου. G502 αν δεν εχεις προβλημα με πολυ βαρυ mouse και κανεις πατεντα για το scroll wheel, παντως δεν θα το προτεινα σε κανεναν αποκλειστικα για csgo ειδικα αν παιζεις πολλες ωρες. Αν θες κατω απο τα 100g να πας σε zowie απλα ο 3310 σε αυτα εχει ενα swamp feeling για εμενα, μερικοι δεν το καταλαβαινουν καν αλλα εμενα με ενοχλουσε.

Δημοσ.

Εχω γραψει στο θεμα του csgo για το g502, ειναι αρκετα βαρυ εκτος αυτου θα σου σπασει τα νευρα και το scroll wheel με το rattle, το rival ειναι με το cable 130g και γενικα δεν ειναι τοσο βαρυ οσο το g502(εχει και καλυτερη κατανομη βαρους) το οποιο ειναι καπου 125g χωρις cable(το cable του επισης ειναι υπερβολικα παχυ θελει mouse bungee οπωσδηποτε), g602 και tyon απλα lol για csgo..

Θα σου προτεινω DA χωρις το synapse ομως(θα βαλεις τα settings σου και θα το πεταξεις οπως ειναι) και μετα rival, το DA εχει καλυτερο sensor και το rival λιγο καλυτερα ergonomics για τα γουστα μου. G502 αν δεν εχεις προβλημα με πολυ βαρυ mouse και κανεις πατεντα για το scroll wheel, παντως δεν θα το προτεινα σε κανεναν αποκλειστικα για csgo ειδικα αν παιζεις πολλες ωρες. Αν θες κατω απο τα 100g να πας σε zowie απλα ο 3310 σε αυτα εχει ενα swamp feeling για εμενα, μερικοι δεν το καταλαβαινουν καν αλλα εμενα με ενοχλουσε.

ευχαριστω για την απαντηση. αυτο βλεπω και εγω απο τα νουμερα οτι ειναι αρκετα βαρυ το g502 αυτο με το rattle του scroll wheel που λες δεν το ηξερα. το rival ειναι 130g με το καλωδιο χωρις αυτο ξερεις ποσο ειναι? γιατι αν βγαινει κοντα στο βαρος του DA που το εχω πιασει λιγο μου φανηκε σχετικα ενταξει σε θεμα βαρους και μπορει να μπει στις επιλογες.

τωρα για το DA δεν ξερω γιατι εχω δει πολλους να λενε για προβλημα με double click κτλ. αυτα τα zowie που λες ειναι καλα και μπορεις να εξηγησεις λιγο τι εννοεις swamp feeling που εχει ο 3310? ευχαριστω

Δημοσ.

Ειναι καπου 105 και αυτο νομιζω, απλα ειναι μεγαλο και μακρυ και βαρος του δεν ειναι προβλημα, εμενα τουλαχιστον δεν μου φάνηκε ιδιαιτερα βαρυ για τις διαστασεις του ισα ισα, να ξερεις επισης οτι τα switches του ειναι λιγο mushy δεν εχουν καλο feedback αλλα δεν ειναι προβλημα. Η razer εχει QC issues αυτη ειναι η αληθεια αλλα τα double clicks νομιζω ηταν θεμα software στο 2013 και εφτιαξε, επισης σε αναγκαζει να βαλεις μια φορα το synapse ετσι και αλλιως, στο δικο μου αν αποσυνδεσω το mouse χανει το LOD setting και πρεπει να ξαναπερασω synapse για να το ριξω, οποτε σκεψου και αυτο.

Swamp cursor ειναι σαν να ειναι smooth ο cursor και οχι raw οπως θα επρεπε δεν το νιωθεις snappy το mouse ειναι σαν να εχει κατι αλλα δεν μπορω να το εξηγησω καλα πρεπει να το δεις. Εμενα προσωπικα με ενοχλουσε στα zowie αρκετα δεν θεωρω οτι εχουν καλο implementation του 3310 γιατι στο rival δεν ηταν τοσο αισθητό, ο καλυτερος sensor ειναι μακραν στο DA για εμενα ειναι τοσο quick και responsive αρκει να πεταξεις το synapse. Ο 3366 ειναι επισης πολυ καλος αλλα και παλι του DA τουλαχιστον σε εμενα φαινεται λιγο καλυτερος, το πλεονέκτημα του 3366 ειναι οτι σε χαμηλο sens και πολυ μικρα movements φαινεται ελαχιστα πιο accurate απο το DA το οποιο καπως δυσκολεύεται καπως να κανει straight line.

To shape ειναι το βασικο παντως με οποιονδηποτε συγχρονο optical sensor δεν θα εχεις προβλημα εκτος αν εισαι "περιεργος" σαν εμενα. :P

Δημοσ.

αν ειναι γυρω στα 105 και αυτο οπως το da τοτε λογικα καλο θα ειναι απο θεμα βαρους αλλα ναι ειναι μεγαλο οπως λες οποτε δεν ξερω. επισης αυτο που λες για τα switches του δεν μου αρεσει. τωρα σχετικα με το da δεν ξερω αν θελω να το διακυνδυνεψω μηπως και δεν μου βγαλει προβλημα. δηλαδη στα zowie ο 3310 αν και ειναι ο ιδιος με αυτον που εχει το rival 300 δεν ειναι τοσο καλος? ο 3366 ειναι αυτος που εχουν τα logitech? και ειναι λιγο χειροτερος απο τον sensor του da ως προς την ακριβεια? το shape τωρα που λες μονο αν μπορουσα να τα βρω καπου να τα πιασω στο χερι αλλα ειναι αδυνατον δυστυχως. ευχαριστω για την απαντηση

Δημοσ.

Ρε παιδιά το ποσό καλό είναι ένα ποντίκι είναι τελείως υποκειμενικο.Μπορει το παιδιά να πάρει ποντίκι με 100 ευρώ και να θελει να το σπάσει στο τοίχο και μπορεί επίσης να πάρει ένα ποντίκι 30-40 ευρώ και να τον βολέψει απίστευτα.Αν δεν δοκιμάσεις το ποντίκι καλύτερα να μην το αγοράσεις για μένα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...