thomasvlax Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Παιδιά χρειάζομαι τις γνώσεις σας και τη βοήθεια σας επειγόντως. Είμαι ναυτικός. Πρωτόμπαρκος σε λίγες μέρες. Και το ίντερνετ που θα χρησιμοποιώ στ βαπόρι θα είναι πανάκριβο, αργό και τα mb ελάχιστα. Ψάχνω μια εφαρμογή για να στέλνω μηνύματα με τους δικούς μου η οποία θέλω να χαλάει όσο το δυνατόν λιγότερα δεδομένα. Κάποιες όπως τ messenger (fb) whatsup viber τα ξέρω. Αλλά καταναλώνουν πολλά. Θέλω κάτι απλό χωρίς πολλά πολλά. Μόνο να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
xaerialtwistx Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 δεν προλαβα να απαντησω πριν :Ρ την εταιρεια την ανεφερα για παραδειγμα. αλλα τα mb που σου δινουν ειναι οντως πολυ λιγα και οσο και να το ζορισεις θα καταναλωθουν. το κυριοτερο που πρεπει να κανεις ειναι να μπλοκαρεις τα mb για ολες τις αλλες εφαρμογες γιατι θα κοιτανε ολες για update και θα στα φανε σε μια μερα. αλλη λυση που εγγυημενα δεν θα βρεις καλυτερη σε καταναλωση mb για επικοινωνια, ειναι να προμηθευτεις ενα παλιο nokia τηλεφωνο οπως το 6600 (γενικά ενα symbian s60v2) που εχουν MIRC client (μπορω να στο στειλω σε email το προγραμμα). ειναι αστεια τα mb που καταναλωνουν, εχοντας το στο παρασκηνιο σου τρωει 1-2mb για ολοκληρη την ημερα! (αν αρχισεις να μιλας τρωει λιγο περισσοτερο αλλα μιλαμε και παλι για 5-10kb η προταση. εχουν και τα συγχρονα κινητα mirc client αλλα τα παλια δεν καταναλωνουν τιποτα γιατι δεν εχουν εφαρμογες στο παρασκηνιο που τρωνε τα δεδομενα. αλλα θα πρεπει να μαθουν να χειριζονται τον client οι/η φιλοι/οικογενεια σου το οποιο δεν ειναι δυσκολο βεβαια. EDIT: στο mirc αν και μπορεις να μιλησεις με συγκεκριμενο ατομο, τα μηνυματα συνηθως παρακολουθουνται οποτε δεν ειναι για πολυ προσωπικες συζητησεις. και το να φτιαξεις ιδιωτικο room ειναι λιγο μπελας.
thomasvlax Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 δεν προλαβα να απαντησω πριν :Ρ την εταιρεια την ανεφερα για παραδειγμα. αλλα τα mb που σου δινουν ειναι οντως πολυ λιγα και οσο και να το ζορισεις θα καταναλωθουν. το κυριοτερο που πρεπει να κανεις ειναι να μπλοκαρεις τα mb για ολες τις αλλες εφαρμογες γιατι θα κοιτανε ολες για update και θα στα φανε σε μια μερα. αλλη λυση που εγγυημενα δεν θα βρεις καλυτερη σε καταναλωση mb για επικοινωνια, ειναι να προμηθευτεις ενα παλιο nokia τηλεφωνο οπως το 6600 (γενικά ενα symbian s60v2) που εχουν MIRC client (μπορω να στο στειλω σε email το προγραμμα). ειναι αστεια τα mb που καταναλωνουν, εχοντας το στο παρασκηνιο σου τρωει 1-2mb για ολοκληρη την ημερα! (αν αρχισεις να μιλας τρωει λιγο περισσοτερο αλλα μιλαμε και παλι για 5-10kb η προταση. εχουν και τα συγχρονα κινητα mirc client αλλα τα παλια δεν καταναλωνουν τιποτα γιατι δεν εχουν εφαρμογες στο παρασκηνιο που τρωνε τα δεδομενα. χρειάζομαι wifi για να συνδεθώ όμως mIRC στ λάπτοπ δε συμφέρει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα