Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι τις γνώσεις σας και τη βοήθεια σας επειγόντως. Είμαι ναυτικός. Πρωτόμπαρκος σε λίγες μέρες. Και το ίντερνετ που θα χρησιμοποιώ στ βαπόρι θα είναι πανάκριβο, αργό και τα mb ελάχιστα. Ψάχνω μια εφαρμογή για να στέλνω μηνύματα με τους δικούς μου η οποία θέλω να χαλάει όσο το δυνατόν λιγότερα δεδομένα. Κάποιες όπως τ messenger (fb) whatsup viber τα ξέρω. Αλλά καταναλώνουν πολλά. Θέλω κάτι απλό χωρίς πολλά πολλά. Μόνο να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

το viber δεν χαλαει πολλα.

εγω με Q καρτα των 10 ευρω παιρνω 500mb δωρο και το εχω τον μισο μηνα ανοικτο. (και οχι οτι μου χαλαει τα 500mb, απλα τον αλλο μισο ειμαι σπιτι! :P )

το προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να μπλοκαρεις το internet για ολα τα αλλα προγραμματα που εχεις περασμενα γιατι εκεινα ειναι που κανουν την ζημια στο παρασκηνιο, οποιο προγραμμα επικοινωνιας και να περασεις δεν θα αλλαξει κατι.

(αν εχεις android δηλαδη, πρεπει να το κανεις root και να χρησιμοποιησεις αυτο)

Δημοσ.

το viber δεν χαλαει πολλα.

εγω με Q καρτα των 10 ευρω παιρνω 500mb δωρο και το εχω τον μισο μηνα ανοικτο. (και οχι οτι μου χαλαει τα 500mb, απλα τον αλλο μισο ειμαι σπιτι! :P )

το προβλημα ειναι οτι θα πρεπει να μπλοκαρεις το internet για ολα τα αλλα προγραμματα που εχεις περασμενα γιατι εκεινα ειναι που κανουν την ζημια στο παρασκηνιο, οποιο προγραμμα επικοινωνιας και να περασεις δεν θα αλλαξει κατι.

(αν εχεις android δηλαδη, πρεπει να το κανεις root και να χρησιμοποιησεις αυτο)

30-50 mb θα έχω διαθέσιμα. Και μη σου πω πόσο θα τα πληρώνω γιατί θα μείνεις. Μιλάμε για ινδικό και ατλαντικό ωκαιανό

• Moderators
Δημοσ.

Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr:

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

• Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα

Παρακαλώ υποβάλετε εκ νέου το θέμα σας, δίνοντάς του αυτήν την φορά έναν περιγραφικό τίτλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...