bonorov Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν ανεμιστηρακια για τις pci θέσεις του κουτιού στην ελληνική αγορά όπως αυτόhttp://m.newegg.com/Product/index?itemnumber=N82E16835200019 Και αν ναι προτείνετε κάποιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 http://www.e-shop.gr/titan-ttc-003-blower-fan-p-PER.911659 Αυτό αλλά κάνει σαν τρακτερ μετά απο λίγους μήνες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Αυτό που είπε ο Sheo. Κάνουν φασαρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 http://www.e-shop.gr/titan-ttc-003-blower-fan-p-PER.911659 Αυτό αλλά κάνει σαν τρακτερ μετά απο λίγους μήνες. Το βλέπω σαν εξαντλημενο.Μηπως είναι λάθος το λινκ;Παρεμπιπτόντως δεν είμαι και τόσο noise maniac. Αρκεί να μην κάνουν όντως σαν τρακτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 http://www.skroutz.gr/c/680/diafora-fans/f/403197/Ψύκτρα-Θύρας-PCI.html?order_by=popularity&order_dir=desc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 http://www.skroutz.gr/c/680/diafora-fans/f/403197/Ψύκτρα-Θύρας-PCI.html?order_by=popularity&order_dir=desc Ναι κάτι τέτοιο ψάχνω παιδες.Εχετε να προτείνετε κάποιο από τα παραπάνω όσο το δυνατόν πιο αποδοτικό;Αν είναι και αθόρυβο ακόμα καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ναι κάτι τέτοιο ψάχνω παιδες.Εχετε να προτείνετε κάποιο από τα παραπάνω όσο το δυνατόν πιο αποδοτικό;Αν είναι και αθόρυβο ακόμα καλύτερα. Μεχρι να δω το thread δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοιο πραγμα. Τι ποιοτικο, ολα μαρκα μεκαψες ειναι. Φανταζομαι ο μονος λογος που θες τετοιο πραγμα ειναι οτι εχεις σαπιο κουτι με κακο airflow και μονο ενα σλοτ για ανεμιστηρα και μεσα βραζουν τα παντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Αυτά τα coolers είναι συνήθως για να φυσάνε βοηθούν την κάρτα γραφικών. Γι αυτό το θες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μεχρι να δω το thread δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοιο πραγμα. Τι ποιοτικο, ολα μαρκα μεκαψες ειναι. Φανταζομαι ο μονος λογος που θες τετοιο πραγμα ειναι οτι εχεις σαπιο κουτι με κακο airflow και μονο ενα σλοτ για ανεμιστηρα και μεσα βραζουν τα πανταΜε έπιασες Έχω τον ένα από τα δύο σύστηματα μου μέσα σε ένα raijintek arcadia και η Asus 280x δεν αναπνέει όσο θα ήθελα.Ελεγα πριν πάω σε καινούργιο κουτί να δοκιμάσω κάτι τέτοιο να δω τι αποτέλεσματα θα έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Αυτά τα coolers είναι συνήθως για να φυσάνε την κάρτα γραφικών. Γι αυτό το θες? Φυσανε?ετσι οπως τα βλεπω τραβανε ζεστο αερα,αρα μπαινουν στο τερμα πανω slot και τον πετανε απο το exhaust πισω απο το case Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Φυσανε?ετσι οπως τα βλεπω τραβανε ζεστο αερα,αρα μπαινουν στο τερμα πανω slot και τον πετανε απο το exhaust πισω απο το case Ναι ακριβώς έτσι είναι. Το διατύπωσα λάθος. Αυτός είναι ο σκοπός τους αλλά λίγα πράγματα κάνουν. Κυρίως χρησιμοποιούνται σε gpu με παθητική ψύξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Φυσανε?ετσι οπως τα βλεπω τραβανε ζεστο αερα,αρα μπαινουν στο τερμα πανω slot και τον πετανε απο το exhaust πισω απο το caseΚαι εγώ νομίζω ότι απλά τραβανε τον ζεστό αέρα από το κουτί.Ψάχνω μήπως υπάρχει κάποιο που φέρνει κρύο αέρα από έξω και τον φυσάει κατευθείαν πάνω στην κάρτα γραφικών. Δεν νομίζω ότι κάνουν ιδιαίτερα καλή δουλειά αν απλά τραβανε τον αέρα από το κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το κουτί σου δέχεται ένα 120άρι fan μπροστά, 1 πίσω και 2 πάνω. Βάλε λοιπόν 1 πάνω, 1 πίσω και ένα μπροστά μπας και ισιωσει η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το κουτί σου δέχεται ένα 120άρι fan μπροστά, 1 πίσω και 2 πάνω. Βάλε λοιπόν 1 πάνω, 1 πίσω και ένα μπροστά μπας και ισιωσει η κατάσταση.Αυτό το setup έχω ήδη Το συγκεκριμένο κουτί είναι μικρό και έχει το τροφοδοτικό κάτω και μαζεύει υψηλή θερμότητα ανάμεσα από την κάρτα και το τροφοδοτικό. Αν δεν βρω κάποιο ανεμιστήρακι να τραβάει αέρα από τον εξωτερικό χώρο και να τον φυσάει απευθείας πάνω στην κάρτα γραφικών μάλλον θα γυρίσω ανάποδα το τροφοδοτικό να τραβάει το ζεστό αέρα προς τα έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα