Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα εγκατασταση τα windows 10 μολις τωρα και ειχα σωσει τον φακελο Profiles του firefox ωστε να εχω ξανα κωδικους και ιστορικο πριν κανω φορματ.

Τωρα τα περναω στον ιδιο φακελο των windows 10 αλλα δεν τα διαβαζει.Αν καταλαβα καλα παιζει θεμα ασυμβατοτητας, am i right??

Υπαρχει καποια δυνατοτητα να διαβαστουν στα windows 10 η να παω παλι στα 7αρια? Κριμα και μου αρεσε σαν λειτουργικο αρχικα.

Δημοσ.

εγω τον φακελο profiles του mozilla thunderbird τον κουβαλαω 5-6 χρονια απο format σε format και απο λειτουργικο σε άλλο λειτουργικό (linux <---> windows) και παντα μου αναγνωριζεται.

μηπως δεν μπαινει στην ιδια τοποθεσια στα Windows 10;

Δημοσ.

Το λειτουργικό δεν εχεις σχέση με το προφιλ του φφ, έπρεπε να ειχες κάνει backup ή να είχες συγχρονίσει

Εχω την εντύπωση οτι το path αλλάζει σε καθε εγκατάσταση, εσυ πρέπει να τα βαλεις μεσα στο path που εχει φτιαχτεί απο τον φφ στα win10

px

...\Mozilla\Firefox\Profiles\k0jbfime.default

Δημοσ.

Το path νομιζω ειναι το ιδιο (C:\users\appdata\local\firefox\profiles) και το εκανα με αυτο τον τροπο καθε φορα που εκανα φορματ στο παρελθον.

Τωρα τα περναω και δεν αλλαζει τιποτα..

Στο google chrome επιασε, μαλλον κατι δεν κανω σωστα. :mad:   Τι ομως? Εφοσον περναω ολα τα προφιλ μεσα στον φακελο Profiles...

Δημοσ.

δεν μπαινει μεσα στο users αλλα μεσα στο users / ονομα χρηστη. ξεχασες να μπεις μεσα στον φακελο του χρηστη σου, αλλιως δεν θα ειχε και νοημα να λεγεται profiles ο φακελος αν δεν απευθυνεται σε συγκεκριμενο χρηστη :P

δηλαδη:

C:\Users\ονομα χρηστη\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles

Δημοσ.

δεν μπαινει μεσα στο users αλλα μεσα στο users / ονομα χρηστη. ξεχασες να μπεις μεσα στον φακελο του χρηστη σου, αλλιως δεν θα ειχε και νοημα να λεγεται profiles ο φακελος αν δεν απευθυνεται σε συγκεκριμενο χρηστη :P

δηλαδη:

C:\Users\ονομα χρηστη\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles

Ναι, λαθος δικο μου, μεσα στο ονομα του χρηστη μπαινω ξεχασα να το γραψω :)

Δημοσ.

στο Roaming μεσα? 

αν δεν κανει ουτε εκει δεν ξερω τι μπορει να φταιει, δεν μου εχει τυχει ποτέ. (εχω και χρονια να ασχοληθω με firefox αλλα πιστευω η φιλοσοφια του profiles φακελου ειναι ιδια με του thunderbird)

Δημοσ.

Τελικα εσωσα μονο του Appdata\local και οχι του Roaming..νομιζα μονο αυτο ηθελε.

Ειχα ομως ενα παλιο απο το προηγουμενο φορματ οποτε δεν εχασα και πολλα passwords και bookmarks.Εχασα ομως αρκετα τραγουδια απο history :(

Anyway, πιο προσεκτικος την επομενη φορα.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Δημοσ.

Τελικα εσωσα μονο του Appdata\local και οχι του Roaming..νομιζα μονο αυτο ηθελε.

Ειχα ομως ενα παλιο απο το προηγουμενο φορματ οποτε δεν εχασα και πολλα passwords και bookmarks.Εχασα ομως αρκετα τραγουδια απο history :(

Anyway, πιο προσεκτικος την επομενη φορα.Σας ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Aλλη φορά ή συγχρόνισε ή κανε backup

http://mozbackup.jasnapaka.com/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...