Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, εχω αγορασει ενα chevrolet aveo 2009 μοντελο και τα εργαστασιακα ηχεια δεν με ικανοποιουν καθολου ουτε σε ενταση αλλα ουτε σε ποιοτητα...Θελω να βαλω ενα ηχοσυστημα και δεν θελω τρυπες στο αυτοκινητο ουτε woofer στο πορτ-παγκαζ γιατι ειναι πολυ μικρο !Τιμη ας πουμε μεχρι 100-200ευρω δεν ξερω τι τιμες παιζουν...

Δημοσ.

και τα 3 :P η ενταση ειναι παρα πολυ χαμηλη το μπασο ξερο και η ποιοτητα μετρια προς κακη σε τερμα ενταση!Θελω να βαλω κατι ωστε να μην χαλασω το αμαξι με τρυπες και ξηλωματα !

Δημοσ.

Μα δεν χρειάζεται να κάνεις τρύπες. Απλά άλλαξε τα μπροστά 8ιντσα και μετά παίρνεις ένα cd player ή αν είναι καλό αυτό που έχεις βάλε ένα μικρό ενυσχητη.

Δημοσ.

εχεις να προτεινεις καποια καλα 8ιντσα ? ο ενισχυτης που μπαινει και ποσο κοστιζει περιπου ? αυτη την κονσολα εχει πανω https://www.google.gr/search?q=chevrolet+aveo+2009+mp3+player+details&espv=2&biw=1920&bih=979&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwitwpKI_ObLAhXGMhoKHS1eD9wQ_AUIBigB&dpr=1#tbm=isch&q=chevrolet+aveo+2009+hatchback+cd+player&imgrc=ojGpB02jHUFa1M%3A

Δημοσ.

Eάν πάς σε κάποιο κατάστημα με ηχοσυστήματα αυτοκίνητου θα σε κατατοπίσει όταν του αναφέρεις τα χρήματα που διαθέτεις.Κοίταξε εφόσον όπως λές για αλλάγη πήγης να διαθέτει Usb & Bluetooth.

Εγω προσωπικά στα 2 αυτοκίνητα έχω πηγές της JVC και της Pioneer.Πές του στη σύνδεση να το φτιάξει έτσι ώστε η πηγή να ανάβει μόνο όταν γυρνάς το κλειδί, ώστε να μήν ξεχάσεις τη πηγή ανοιχτή και ξεμείνεις απο μπαταρία.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι αν παω σε μαξαζι οπως λες το πιο σιγουρο ειναι να με πιασουν κοροιδο γιατι δεν ξερω απο αυτα ...θα καταλαβουν οτι ειμαι ασχετος και μετα θα μου πουλισουν οτι θελουν για αυτο και ανοιξα το θεμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...