voltmod Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Πριν από λίγο καιρό, η εταιρεία AT&T στις ΗΠΑ, παρέλαβε μία μυστηριώδης συσκευή της Samsung, με την ονομασία SM-G891A. Από ότι φαίνεται, η συγκεκριμένη συσκευή που έχει κωδικό όνομα Poseidon, είναι το νέο Galaxy S7 Active (το Galaxy S6 Active είναι το SM-G890A), σύμφωνα τουλάχιστον με τον γνωστό leakster Evan Blass (@evleaks). Όπως είναι γνωστό, τόσο το Galaxy S7 όσο και το Galaxy S7 edge είναι δύο αδιάβροχες συσκευές που αντέχουν επιπλέον στην σκόνη (IP68-certified, dust-proof και water resistant έως στο 1,5 μέτρο για 30 λεπτά) οπότε το ερώτημα είναι τι περισσότερο θα προσφέρει το Galaxy S7 Active σε σχέση με το “απλό” Galaxy S7; Καταρχήν θα διαθέτει ανθεκτική –rugged- κατασκευή για να αντέχει στις πτώσεις. Επιπλέον θα είναι κατά πάσα πιθανότητα αδιάβροχο και στο αλμυρό νερό (Poseidon) ενώ υπάρχει περίπτωση να εξοπλίζεται και με μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία. Site: GSMArena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deneb Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 active ε..? χμμ.. but will it blend ? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σχετικό-άσχετο αλλά εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα...Έχουμε φτάσει αισίως στο Gorilla Glass 4 και ακόμα πουλάνε tempered glass τρίτοι κατασκευαστές και με το δίκιο τους οι αγοραστές τα βάζουν μιας και τις γρατζουνιές στην οθόνη δεν τις γλυτώνεις όσο προσεκτικός και να είσαι. Τι σκ@τα τεχνολογία πουλάνε μη χ@σω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stfaros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 αυτο ελειπε .... καθε 2 μηνες νεο μοντελο .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σχετικό-άσχετο αλλά εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα...Έχουμε φτάσει αισίως στο Gorilla Glass 4 και ακόμα πουλάνε tempered glass τρίτοι κατασκευαστές και με το δίκιο τους οι αγοραστές τα βάζουν μιας και τις γρατζουνιές στην οθόνη δεν τις γλυτώνεις όσο προσεκτικός και να είσαι. Τι σκ@τα τεχνολογία πουλάνε μη χ@σω; Όταν δεις πως συμπεριφέρεται μια οθόνη χωρίς gorilla glass θα καταλάβεις. αυτο ελειπε .... καθε 2 μηνες νεο μοντελο .... Άσχετο ποστ για κάτι που δεν είναι νέο μοντέλο αλλά έκδοση της σειράς S που βγαίνει κάθε χρόνο για μεγαλύτερη αντοχή για ένα πολύ συγκεκριμένο target group. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Όταν δεις πως συμπεριφέρεται μια οθόνη χωρίς gorilla glass θα καταλάβεις. Έχω δει και πάρα πολλά video ΜΕ gorilla glass και είδα πως τα πήγαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Έχω δει και πάρα πολλά video ΜΕ gorilla glass και είδα πως τα πήγαν... Και το gorilla glass σπάει και χαράσεται. Γυαλί είναι. Όχι άθραυστο τζάμι για στρατιωτική χρήση. Αλλά έχει πολύ μεγαλύτερη αντοχή για καθημερινή χρήση και όχι για να γίνει video στο youtube από κάποιο που δεν φοράει gorilla glass. Τόσο απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pro2015 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σχετικό-άσχετο αλλά εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει μέχρι τώρα...Έχουμε φτάσει αισίως στο Gorilla Glass 4 και ακόμα πουλάνε tempered glass τρίτοι κατασκευαστές και με το δίκιο τους οι αγοραστές τα βάζουν μιας και τις γρατζουνιές στην οθόνη δεν τις γλυτώνεις όσο προσεκτικός και να είσαι. Τι σκ@τα τεχνολογία πουλάνε μη χ@σω; Έχουν την δυνατοτητα να βάζουν παρα πολυ γερο γυαλι ετσι ωστε να μην σπαει ακομα και σε υπερβολικα ύψη αλλα δεν τους συμφέρει οικονομικα γτ εσενα που θα σου σπαει η οθόνη σε ποιον θα δώσεις τα λεφτά? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Και το gorilla glass σπάει και χαράσεται. Γυαλί είναι. Όχι άθραυστο τζάμι για στρατιωτική χρήση. Αλλά έχει πολύ μεγαλύτερη αντοχή για καθημερινή χρήση και όχι για να γίνει video στο youtube από κάποιο που δεν φοράει gorilla glass. Τόσο απλά. Μάλον δεν γνωρίζεις οτι και με απλή καθημερινή χρήση η οθόνη αφήνει γραμμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 καμια ονομασια διαφορετικη δεν ξερουν εκει στην sam? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinko Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 καμια ονομασια διαφορετικη δεν ξερουν εκει στην sam? όχι είναι άχρηστοι. το σωστό είναι Samsung 1, 2, 3, 4, 4s, 5, 5s κλπ... βλέπε apple, ηγέτης στο marketing! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
allure_boy Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 αυτο ελειπε .... καθε 2 μηνες νεο μοντελο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μάλον δεν γνωρίζεις οτι και με απλή καθημερινή χρήση η οθόνη αφήνει γραμμές Ναι, δεν το γνωρίζω γιατί βάζω μεμβράνη προστασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsakias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αφου βαζουμε μεβρανη για προστασια του τζαμιου, γιατι οι κατασκευαστες δεν χρησιμοποιουν μεβρανη για προστασια της οθονης και αντι για τζαμι? καινποιο ανθεκτικα θα ειναι τα κινητα και ποιο φτηνα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tragic! Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δεν ξέρω στο μυαλό σας πως το έχετε ορισμένοι, αλλα τα κινητά ιδίως τα smartphone είναι υπερευαίσθητες ηλεκτρονικες συσκευές πολύ περιορισμένων αντοχών. Ένα ελαφρώς πιο ανθεκτικό, δε συστήνεται ούτε ως ΣΦΥΡΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ούτε ως ΜΙΣΤΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΕΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ. Έχω glass 3, και 1 χρόνο είναι αγρατζουνιστο. Μονη του ταλαιπωρία η συγκατοίκηση στο ίδιο τσαντάκι με 2kg κλειδιά, τιποτα λιγότερο τιποτα περισσότερο. Και είναι η μεγαλύτερη απαίτηση που μπορώ να έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα