Age4Greeks Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έλα παιδιά ο τύπος μας τρολάρει άσχημα. Και όχι μόνο αυτό αλλά νομίζω είναι το ίδιο άτομο με αυτό το νήμα : http://www.insomnia.gr/topic/550073-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9/?hl=+%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%82%20+%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82 Όπως και να χει πάντως εγώ έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας
21cm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έλα παιδιά ο τύπος μας τρολάρει άσχημα. Και όχι μόνο αυτό αλλά νομίζω είναι το ίδιο άτομο με αυτό το νήμα : http://www.insomnia.gr/topic/550073-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%87%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9/?hl=+%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%82%20+%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82 Όπως και να χει πάντως εγώ έχω ρίξει το γέλιο της αρκούδας Αυτό που ζω εδώ μέσα είναι απερίγραπτο.Δεν ξέρετε καν οτι τα προιόντα που αγοράζετε για κάθε χρόνος που παιρνάει χάνουν ένα κομμάτι της αξίας τους. Αγοράζετε 65αρες νομίζοντας οτι αγοράζετε μετοχές και χρυσό χαχαχαχαχαχαχα Τι χρηματιστήρια και πιπεριές μου λετε τώρα;Αγόραζεις σήμερα μια 65αρα στα 2 χιλιάρικα και σε 5 χρόνια την μοσχοπουλάς 10 χιλιαρικάκια Αυτό δεν είναι για γέλιο της αρκούδας μόνο,αλλά για ανεκδοτο μεταξύ ντάισελμπλουμ και σόιμπλε για το τι τρόπο έχουν σκεφτεί οι Έλληνες να σώσουν τις καταθέσεις τους από το κούρεμα
heavyrain Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ποσο ακυρος εισαι τυπε παλι... ποιος θελει 65αρα; σε απλα ελληνικα ειναι διατυπωμενο το θεμα, δεν ξερεις να διαβαζεις;
kostasbm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 πολλα τα Κ φτασαμε στα 8 κιολας αυτη τη στιγμη κανα 2 δορυφορικα καναλια εκπεμπουν σε 4κ 4κ εμεις δεν θα δουμε εδω τα ψηφιακα και τα δορυφορικα της νοβα απαραδεκτα αν βλεπουμε βιντεοταινιες 4κ πραγματικο οκ παρε ΤΙΒΙ 4κ για μενα μεταμενα χρηματα ειναι αυτη τη στιγμη
21cm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ποσο ακυρος εισαι τυπε παλι... ποιος θελει 65αρα; σε απλα ελληνικα ειναι διατυπωμενο το θεμα, δεν ξερεις να διαβαζεις; μην εκτίθεσαι γιατί πάλι "σφαλιάρες" θα φας όπως συμβαίνει κάθε φορά και θα ζητάς μετά το μπαναρισμά μου. Ο Nimda075 ξεκίνησε την ιστορία λέγοντας οτι αυτοί που παίρνουν 40αρες 4Κ ,πληρώνουν αλλά δεν βλέπουν. Κοινώς ο newtech ζήτησε την γνώμη μας μεταξύ δυο 40αρων και ο άλλος βγήκε και του την είπε παριστάνοντας τον εξυπνούλη. Όταν μαγκάκια σας απέδειξα δια της αριθμητικής του δημοτικού οτι μεγάλες ίντσες είναι ακριβές με αποτέλεσμα να χάνουν πολλά ευρώ από την αξία τους κάθε χρόνο και κατ'επεκταση τα ωραία ευρουλάκια σας να μετατρέπονται σε άκαυστη βενζίνη, καταπιήκατε την γλωσίτσα σας και δεν ξέρατε τι να πείτε. Εγω,λοιπόν δεν μίλησα για 65αρες,απλά "σφαλιάρωσα" αυτόν που απαξίωσε την επιλογή του ts να πάει σε 40αρα. Φίλε heavyrain,τρια τινά συμβαίνουν. Ή έχεις πολύ εγωισμό και παρόλου που "τρως" ξύλο δεν το παραδέχεσαι ή έχεις πρόβλημα ανάγνωσης της ελληνικής γραφής με συνέπεια άλλα να διαβάζεις και άλλα να καταλαβαίνεις ή γουστάρεις σε κάθε σχολιό μου να μαζεύεις απο κανα δυο φάπες. Απο τις τόσες φάπες που εχεις φάει προσεχε στο τέλος μην γίνεις δεύτερος τζεβελέκος
Nimda075 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 εχω 48αρα κ βλεπω απο 4 μετρα ,διαφορα αναμεσα σε 1080p k 720p δεν βλεπω κ οχι μονο εγω αλλα κ εγκτριτα σαιτ του χωρου κ χρηστες κλπ για 40αρα 4κ τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα ,πρεπει να βλεπεις απο αποσταση κατω του ενος μετρου ,τωρα εσυ τραγουδα
graphist83 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Χανεις το χρονο σου φιλε μου. Δεν καταλαβαίνει. Σκεφτομουν και εγω να ανεβάσω τον πινακα της THX αλλα μετα απο τοσα μαργαριταρια και αριθμητικη δημοτικου το θεωρησα ανουσιο. 1
Nimda075 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 μωρε δεν με νοιαζει για τον ιδιο ,στο φιναλε αν ειναι ευχαριστημενος γουστο του κ καπελο του ,ολοι εχουμε δικαιωμα στην αυθυποβολη το ζητημα ειναι οτι διαβαζει κοσμος κ κανει χαλια αγορες 1
21cm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 εχω 48αρα κ βλεπω απο 4 μετρα ,διαφορα αναμεσα σε 1080p k 720p δεν βλεπω κ οχι μονο εγω αλλα κ εγκτριτα σαιτ του χωρου κ χρηστες κλπ για 40αρα 4κ τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα ,πρεπει να βλεπεις απο αποσταση κατω του ενος μετρου ,τωρα εσυ τραγουδα Αν βλέπεις 4Κ βίντεο του λούτσου και στο ένα μέτρο να πας πάλι δεν θα βλέπεις 4Κ Αυτό πότε θα το καταλάβεις,μπορείς να μου πεις; Ρε σεις έχετε πρόβλημα με την ελληνική γραφή; Τι στο καλό είπα σε προηγούμενο σχόλιο; Του λουτσου τα 4Κ βίντεο και στην μύτη σου να την κολλήσεις την τηλεόραση,δεν θα βλέπεται η εικόνα Αντίθετα το βαρβάτο 4Κ βγάζει μάτι απο μακριά.Το βλέπεις απο την άλλη άκρη του γηπέδου(τροπος του λέγειν ) και κάνει μπαμ. Σταματήστε να βλέπετε 4Κ του λούτσου. Έλεος,πια! Πάρε το πινακάκι σου,παρε τις κατάλληλες αποστάσεις για το 1080 και βάλε να παίζει το 1080 της digea. Νομίζεις οτι θα δεις 1080;
graphist83 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Χαχαχα στα ελεγα..... Ακομα και η THX κανει λαθος.....Αυτος ξερει. που να του πουμε και για το human visual acuity.. Θα καούμε. ΥΓ. Για να κλείσει το θέμα, ποιος σου ειπε ρε μεγαλε οτι δεν ξέρουμε να ξεχωρίζουμε το σωστο 1080 απο την digea. Σου ειπε κανεις το αντιθετο??? Και ποιος σου ειπε οτι μονο εσυ εχεις πρόσβαση σε σωστο υλικο ενω εμεις οχι.... Και δεν υπάρχει άγραφος νομος για την απαξίωση μιας TV στα 5 χρονια. (μου αρεσει που μηδενίζεις την αξια της στο τέλος). Κανεις δεν ειναι υποχρεωμένος να ακολουθεί την τελευταία τεχνολογια, εφόσον τον καλύπτει η παρούσα. Στα 5 μετρα η 40αρα οσο ευκρινείς και να ειναι ειναι ανερπακης σε ψυχαγωγικό επιπεδο. Ενω η 65αρα που κραζεις ειναι μεγαλειώδης και εντυπωσιακή. Οπως και το σινεμα. Ακομα και με μετρια ανάλυση (1080) το αποτέλεσμα ειναι εντυπωσιακό. Οχι τέλειο Άλλα εντυπωσιακό. Τελος καποιος που αγοραζει 65αρα 3000€ χέστηκε για την Digea. Εννοειται οτι προκειται για ατομο που ειναι cinefil. Τελος αμα εμας ετσι μας αρεσει (οπως και στο 80% του λαου αυτου του πλανητη) ασε μας στην μοίρα μας. 1
21cm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 δεν την παλευεις πιτσιρικο μάλλον τα ματάκια σου δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό που σου λέω. έχετε στο σπίτι σας τηλεοράσεις UHD και ακόμη το ματάκι σας δεν έχει μάθει να ξεχωρίζει τα ποιοτικά UHD βίντεο απο εκείνα του λούτσου,για να δείτε οτι τα ποιοτικά κάνουν μπαμ ακόμη και πέρα από τις αποστάσεις που λέει το πινακάκι. Τελικά βλέπετε καθόλου 2160 βίντεο ή απο το πολύ 1080 τα μάτια σας έχουν γίνει αναίσθητα και δεν μπορούν να δουν τις διαφορές. Υ.Γ.: Πρέπει να είμαι πολύ μεγάλο αλάνι ώστε ως παιδί του δημοτικού εν έτη 2005 έβλεπα 1080p απο τον δορυφόρο. χαχαχαχαχαχαχα
graphist83 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μονο εσυ εβλεπες..... Καθως για να βάλει κάποιος ενα πιάτο και ενα δεκτη στην TV του ηθελε πτυχίο απο ΜΙΤ....... Ασε μας ρε φιλαράκο. Τα πινακακια ειναι της ΤΗΧ. Τους ξερεις??? Τα μεγεθη αφορουν αναλυσεις και bitrate που ειναι certified με την βιομηχανία του cinema. http://www.thx.com/test-bench-blog/when-does-4k-matter/
21cm Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Χαχαχα στα ελεγα..... Ακομα και η THX κανει λαθος.....Αυτος ξερει. που να του πουμε και για το human visual acuity.. Θα καούμε. ΥΓ. Για να κλείσει το θέμα, ποιος σου ειπε ρε μεγαλε οτι δεν ξέρουμε να ξεχωρίζουμε το σωστο 1080 απο την digea. Σου ειπε κανεις το αντιθετο??? Και ποιος σου ειπε οτι μονο εσυ εχεις πρόσβαση σε σωστο υλικο ενω εμεις οχι.... Και δεν υπάρχει άγραφος νομος για την απαξίωση μιας TV στα 5 χρονια. (μου αρεσει που μηδενίζεις την αξια της στο τέλος). Κανεις δεν ειναι υποχρεωμένος να ακολουθεί την τελευταία τεχνολογια, εφόσον τον καλύπτει η παρούσα. Στα 5 μετρα η 40αρα οσο ευκρινείς και να ειναι ειναι ανερπακης σε ψυχαγωγικό επιπεδο. Ενω η 65αρα που κραζεις ειναι μεγαλειώδης και εντυπωσιακή. Οπως και το σινεμα. Ακομα και με μετρια ανάλυση (1080) το αποτέλεσμα ειναι εντυπωσιακό. Οχι τέλειο Άλλα εντυπωσιακό. Τελος καποιος που αγοραζει 65αρα 3000€ χέστηκε για την Digea. Εννοειται οτι προκειται για ατομο που ειναι cinefil. Τελος αμα εμας ετσι μας αρεσει (οπως και στο 80% του λαου αυτου του πλανητη) ασε μας στην μοίρα μας. Χαχαχα στα ελεγα..... Ακομα και η THX κανει λαθος.....Αυτος ξερει. που να του πουμε και για το human visual acuity.. Θα καούμε. ΥΓ. Για να κλείσει το θέμα, ποιος σου ειπε ρε μεγαλε οτι δεν ξέρουμε να ξεχωρίζουμε το σωστο 1080 απο την digea. Σου ειπε κανεις το αντιθετο??? Και ποιος σου ειπε οτι μονο εσυ εχεις πρόσβαση σε σωστο υλικο ενω εμεις οχι.... Και δεν υπάρχει άγραφος νομος για την απαξίωση μιας TV στα 5 χρονια. (μου αρεσει που μηδενίζεις την αξια της στο τέλος). Κανεις δεν ειναι υποχρεωμένος να ακολουθεί την τελευταία τεχνολογια, εφόσον τον καλύπτει η παρούσα. Στα 5 μετρα η 40αρα οσο ευκρινείς και να ειναι ειναι ανερπακης σε ψυχαγωγικό επιπεδο. Ενω η 65αρα που κραζεις ειναι μεγαλειώδης και εντυπωσιακή. Οπως και το σινεμα. Ακομα και με μετρια ανάλυση (1080) το αποτέλεσμα ειναι εντυπωσιακό. Οχι τέλειο Άλλα εντυπωσιακό. Τελος καποιος που αγοραζει 65αρα 3000€ χέστηκε για την Digea. Εννοειται οτι προκειται για ατομο που ειναι cinefil. Τελος αμα εμας ετσι μας αρεσει (οπως και στο 80% του λαου αυτου του πλανητη) ασε μας στην μοίρα μας. Είπα σε άλλό σχόλιο οτι απο τα 2,20 δηλαδή πολύ πιο μακριά από οτι λεει το πινακάκι μπορώ να δω την διαφορά. Κοινώς σου λέω οτι οι αποστασεις του πίνακα είναι θεωρητικές και όταν έχεις ποιοτικό 4Κ η απόσταση μπορεί να μεγαλώσει. Αυτό προφανώς δεν μπορείς να το διαπιστώσεις για δυο λόγους. Ή τα μάτια σου έχουν πρόβλημα ή δεν βλέπεις ποιοτικό 4Κ. Cinefil με 3 χιλιάρικα 65αρα που βλέπει ταινίες από την nova και τον οτε και στην καλύτερη περίπτωση το netflix; χαχαχαχαχαχαχα Όπως λέμε φεράρι στα ζαγοροχώρια; χαχαχαχαχαχα Δεν σου είπα να την αλλάξεις ντε και καλά σε 5 χρόνια την 65αρα σου.Σου είπα οτι έχεις και την επιλογή να την αλλάξεις σε 16,5 χρόνια Δηλαδή λίγο πριν την συνταξή σου τρόπος του λέγειν χαχαχαχαχαχα Εντυπωσιακό το 1080 σε μια 65αρα; Ευτυχώς που δεν έχεις δει και 8Κ γιατί τότε θα μας μιλούσες για εξωγήινες τεχνολογίες χαχαχαχαχαχα
graphist83 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ολοι οι cinefil που ξερω νοικιάζουν blueray και εχουν δορυφορικη 13,19 και 28 στα ''κλασσικά'' πακέτα..... Συζεις μαζι μου και ξερεις τι εχω δει??? Ειπα να προσπαθήσω. αλλα.....δεν εχει νοημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις