newtech Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε ολους Ειμαι αναμεσα απο 2 TV (περιπου στα ιδια χρηματα) LG 40UF695V και SAMSUNG UE40JU6072 Εχω βρει αυτο το compare http://www.czc.cz/porovnat?code=173497&code=178582 Πανω θα βαλω ενα WII και ενα HOME CINEMA. Εχουν ουσιαστικες διαφορες? Ευχαριστω
Nimda075 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 40αρα 4κ? ψαξου λιγο γιατι 4κ θα πληρωσεις κ 4κ δεν θα βλεπεις εκτος κ αν βλεπεις κολλημενος πανω στην τιβι
21cm Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) 40αρα 4κ? ψαξου λιγο γιατι 4κ θα πληρωσεις κ 4κ δεν θα βλεπεις εκτος κ αν βλεπεις κολλημενος πανω στην τιβι αν τα 4Κ βιντεάκια που βλέπεις είναι για τον λούτσο σε ποιότητα (χαμηλά symbol rate και τραβηγμένα από βιντεοκαμερες του κ@λου) και 65αρα να έχεις πάλι τα ίδια πράγματα θα βλέπεις,ίσως και χειρότερα Όταν το 4Κ είναι της προκοπής κάνει μπαμ από μακριά. Το θέμα δεν είναι η απόσταση μόνο αλλά και η ποιότητα. Καλύτερα ένα 1080 στα 40mbps ροή δεδομένων τραβηγμένο από βιντεοκάμερα χιλιάδων ευρώ,παρά ένα 2160 βίντεο στα 10 Mbps ροή δεδομένων τραβηγμένο από το κινητό σας τηλέφωνο. Υπάρχουν κάποια στάνταρ τα οποία αν δεν τα τηρείτε,θα απολαμβάνεται σε θεωρητικό μόνο επίπεδο την ανάλυση. Ελπίζω να έχεις μάθει οτι όσο πιο μεγάλη είναι η οθόνη τόσο πιο ευκολα μπορεί να διακρίνει το μάτι τις ατέλειες ενός βίντεο και όταν το 4Κ δεν θα είναι της προκοπής,τότε στην 65αρα δεν θα βλέπεις 4Κ αλλά 1080 βίντεο. Κατάλαβες τώρα γιατί η 65αρα (ειδικά η χρυσοπληρωμένη) θέλει 4Κ βαρβάτο και η φεράρι δρόμο ποιοτικό; Υ.Γ.:Σε πληροφορώ οτι στα 2,20m έχοντας μια 40αρα μπορείς ανετότατα να ξεχωρίσεις πoιο βίντεο 4Κ είναι κορυφαίο και ποιο για τον λούτσο.Τα χρώματα και η ευκρίνεια όταν είναι κορυφαία βγάζουν μάτι και κάνουν μπαμ από μακριά 1080 από blu-ray και 1080 από τα κανάλια της digea είναι το ίδιο; Το ίδιο συμβαίνει και με το 4Κ κατάλαβες πουλί μου; Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2016 από 21cm
Nimda075 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 πατε να διαβασετε λιγο ,γιατι γραφετε ανοησιες κ με υφακι κιολας
21cm Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 πατε να διαβασετε λιγο ,γιατι γραφετε ανοησιες κ με υφακι κιολας Γειά σου θεωρητικούλη του 4Κ. Μήπως το διάβασμα πρέπει να συνοδεύεται με πράξη; Μάθαμε όλοι τώρα να παπαγαλίζουμε οτι διαβάζουμε από εδώ και εκεί και αυτό είναι όλο. Κάναμε "ευαγγέλιο" τον όρο απόσταση αλλά για την ποιότητα των βίντεο 4Κ ούτε λέξη.
vdeseris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 To πρώτο wii με 480p ανάλυση? Anyway 40 ίντσες τις θεωρώ λίγες. Πάρε 46-47 και δεν θα το μετανιώσεις
21cm Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) To πρώτο wii με 480p ανάλυση? Anyway 40 ίντσες τις θεωρώ λίγες. Πάρε 46-47 και δεν θα το μετανιώσεις Ότι και να πάρει,πρέπει να ειναι πλήρως εξοπλισμένη και κάτω από 1000 ευρώ. Τηλεόραση uhd πάνω από χιλιάρικο=πεταμένα λεφτά. Σε 5 χρόνια γενικά μια τηλεόραση πάει για αλλαγή λόγω τεχνολογικών εξελίξεων 2000 ευρώ για μια 65αρα σημαίνει 2000/5=400 ευρώ. Δηλαδή σε 5 χρόνια θα έρθει η στιγμή που θα αλλάξουμε την 4Κ 65αρα με την αντίστοιχη 8Κ .Επομένως η τηλεορασούλα μας χάνει κάθε χρόνο 400 ευρώ. Με ποιο τρόπο λοιπόν τα βγάζει τα λεφτά της; Βλέποντας 1080 από την Nova και τον οτε; Ενώ μια UHD στα 600 ευρώ χάνει 600/5=120 ευρω το χρόνο. Καταλάβατε τώρα κύριοι γιατί πρέπει να βλέπετε στην χρυσοπληρωμένη 65αρας σας αποκλειστικά ποιοτικό 4Κ υλικό; Γιατί το μηχανακι σας χάνει τρελά λεφτά σε αξία κάθε χρόνο και αυτά τα λεφτά πρέπει να αξιοποιούνται στο μέγιστο βαθμό. Διαφορετικά μοιάζουν σαν την άκαυστη βενζίνη που μπαίνει μέσα στον κύλινδρο δεν φλέγεται και πετάγεται χωρίς να μας προσφέρει τίποτα στην εξάτμιση Υ.Γ.: Για να περιορίσετε τις απώλειες και να φτάσετε στο επίπεδο απωλειών της UHD των 600 ευρώ πρέπει να αλλάξετε την 65αρα σας μετά απο 16,6 χρόνια. 2000/120=16,6 Δηλαδή αν η 40αρα των 600 ευρώ αλλαχτεί μετά από 5 χρόνια,η 65αρα για να έχει τις ίδιες χρηματικές απώλειες πρέπει να αλλαχτεί μετά απο 16,5 χρόνια Καταλάβατε πουλιά μου; Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2016 από 21cm
21cm Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Για αλλη μια φορα ασχετος με το θεμα.... φωστηρούλη η δική μου 40αρα χάνει 120 ευρώ το χρόνο απο την αξία της και η δικιά σου 400 Σε 5 χρονάκια που θα έρθει η ώρα να αγοράσουμε 8Κ τηλεόραση έχεις καταλάβει οτι τα λεφτουδάκια σου πήγαν "ακαυστα" σαν την βενζινούλα; Εκτός αν έχεις σκοπό να την αλλάξεις μετά απο 16,5 χρονάκια. Αν δεν ξέρεις από απλή αριθμητική του δημοτικού και από τεχνολογία,είναι λογικό να θεωρείς τον άλλο ως άσχετο επι του θέματος Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά αυτό το παράδειγμα που σου είπα είναι ο κλασικός ορισμός της απόσβεσης Χρειάζεσαι άλλα 11,5 χρόνια παραπάνω χρήσης για να κάνεις απόσβεση την 65αρα σου σε σχέση με την δική μου 40αρα. Υ.Γ.:χαχαχαχαχαχα
graphist83 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Πάει άλλο ένα τοπικ....... Και πάντα εκτός θέματος.Ταλέντο.......... ΥΓ. Σε 3 χρόνια από τώρα η 40αρα σου θα κοστίζει 40€. Δώσε κάποιο στοιχείο επικοινωνίας σου να την αγοράσω τότε 50€ (θα βγάλεις και κέρδος) κανε και μια λίστα από τι tv έχεις να δούμε τι θα πάρουμε. Εσύ είσαι χρυσο ορυχειο. Έτσι γίνονται οι δουλειές.
Nimda075 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 α πες οτι πηρες τηλεοραση γραμματοσημο κ πασχιζεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι δεν εκανες κ γαμω τις μλκες
heavyrain Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 φωστηρούλη η δική μου 40αρα χάνει 120 ευρώ το χρόνο απο την αξία της και η δικιά σου 400 Σε 5 χρονάκια που θα έρθει η ώρα να αγοράσουμε 8Κ τηλεόραση έχεις καταλάβει οτι τα λεφτουδάκια σου πήγαν "ακαυστα" σαν την βενζινούλα; Εκτός αν έχεις σκοπό να την αλλάξεις μετά απο 16,5 χρονάκια. Αν δεν ξέρεις από απλή αριθμητική του δημοτικού και από τεχνολογία,είναι λογικό να θεωρείς τον άλλο ως άσχετο επι του θέματος Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά αυτό το παράδειγμα που σου είπα είναι ο κλασικός ορισμός της απόσβεσης Χρειάζεσαι άλλα 11,5 χρόνια παραπάνω χρήσης για να κάνεις απόσβεση την 65αρα σου σε σχέση με την δική μου 40αρα. Υ.Γ.:χαχαχαχαχαχα Καλα που σε ρωτησαμε κιολας για το ποσο εκανε το κονσερβοκουτι σου... και κυριως που σε ρωτησαμε για τις θεωριες σου περι αποσβεσης και πρασινα αλογα...
21cm Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Πάει άλλο ένα τοπικ....... Και πάντα εκτός θέματος.Ταλέντο.......... ΥΓ. Σε 3 χρόνια από τώρα η 40αρα σου θα κοστίζει 40€. Δώσε κάποιο στοιχείο επικοινωνίας σου να την αγοράσω τότε 50€ (θα βγάλεις και κέρδος) κανε και μια λίστα από τι tv έχεις να δούμε τι θα πάρουμε. Εσύ είσαι χρυσο ορυχειο. Έτσι γίνονται οι δουλειές. Σε 3 χρόνια η 40αρα uhd θα κοστίζει 40 ευρώ; χαχαχαχαχα Τέτοιο επιχείρημα ούτε πιτσιρίκι του δημοτικού δεν λέει Σε 3 χρόνια η δική μου θα έχει χάσει 360 ευρώ από την αξία της και η δικιά σου 1200 ευρώ Αν δεν το καταλαβαίνεις πήγαινε σε ένα μαθητή της τρίτης λυκείου να σου μάθει τι είναι η απόσβεση. Εγώ πάντως ως λυκειόπαιδο την έμαθα Καλα που σε ρωτησαμε κιολας για το ποσο εκανε το κονσερβοκουτι σου... και κυριως που σε ρωτησαμε για τις θεωριες σου περι αποσβεσης και πρασινα αλογα... Πράσινα άλογα οι θεωρίες περί απόσβεση; Τι μου θύμισες τώρα φιλαράκι μου https://www.youtube.com/watch?v=gdvUAsRzkqs χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις