Dimitris_13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Γεια σας παιδιά έχω το εξής πρόβλημα.Είχα αγοράσει το switch TL-SF1005D (http://www.tp-link.com/lk/products/details/cat-4763_TL-SF1005D.html). Το σύνδεσα ως εξής.Το καλώδιο του ρούτερ στο 1 και υπολογιστή playstation αντίστοιχα 2-3.Ενώ δούλευε νορμάλ ξαφνικά μου βγάζει στον υπολογιστή ότι φαίνεται σαν δημόσιο δίκτυο και δεν το αναγνωρίζει.Το έστειλα πίσω μου έστειλαν καινούργιο και πάλι τα ίδια.Μόνο στον υπολογιστή το play παίζει νορμάλ.Δοκίμασα να βγάλω και το play και τίποτα.Τι μπορεί να φταίει?
Lolarikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Τί εννοείς φαίνεται σαν δημόσιο δίκτυο; Στα Network Settings του PS3 θα πατήσεις την επιλογή Easy Install και θα το αφήσεις να κάνει όλες τις ρυθμίσεις μόνο του. Μήπως σου είχε ρυθμίσει κάποιος PPPoE Connection στο PS3; Αν ναι δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, πρόκειται για δύο διαφορετικά δίκτυα, δεν πρόκειται ποτέ να δεις το Playstation με αυτόν τον τρόπο. Οπότε κάνε αυτό που σου είπα, δηλαδή Easy και άστα όλα στο auto και πες αν δούλεψε.
Dimitris_13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 το δοκίμασα φίλε μου αλλά δε βλέπω διαφορά.Αυτό που με παραξένεψε είναι στην παρακάτω εικόνα κάτω κάτω που γράφει. http://prntscr.com/ak9jod
Lolarikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Αυτό δεν είναι τίποτα. Πάνω σε αυτό έχω φάει αμέτρητες ώρες. Μπορείς να δεις αναλυτικά εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/595435-pms-nat-type-2/ Στο τέλος όπως μπορείς να δεις, ότι ακόμα και με δικιά του Public IP συνεχίζει να λέει τα δικά του. Ή bug του firmware της Sony ή κάποια ρύθμιση σε επίπεδο Router που ακόμα δεν έχει βρει κανείς. Λένε κάποιοι ότι είναι θέμα MTU, αλλά κανείς δεν το έχει διορθώσει το σχόλιο αυτό που είναι στο κάτω μέρος. Μην του δίνεις σημασία πραγματικά δεν είναι τίποτα. Το πρόβλημα που έχεις, ποιο ακριβώς είναι; Δηλαδή τί εννοούμε όταν λέμε ότι δεν μπορείς να δεις το PS3 μέσω PC;
Dimitris_13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δεν προσπαθώ να δω το ps3 μέσω του pc.Απλά μόλις συνδέω πάνω στο switch τον υπολογιστή δεν αναγνωρίζει το δίκτυο και δε με συνδέει στο ίντερνετ
Lolarikos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Στα ipv4 settings επιβεβαίωσε ότι είναι όλα στο Auto. Επίσης κάνε update τους drivers του ethernet controller.
Dimitris_13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Όλα κομπλέ είναι και ο driver ειναι ενημερωμένος δεν έχει κανένα θέμα
Dimitris_13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δοκίμασα το εξής.πήρα το switch και το σύνδεσα διπλα στο ρουτερ.και το καλώδιο μετά που έρχεται στο δωμάτιό μου και δουλεύει κανονικά.Ενώ αν το έχω στο δωμάτιο και το συνδέω δε δουλεύει.Πως εξηγείται αυτό?Τι μπορεί να συμβαίνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα