Προς το περιεχόμενο

DVD Decrypter & NEC 1300A Dvd R

Thresher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw to NEC 1300A dvd r kai xrisimopoio to dvd decrypter v3.1.7. Otan omws pernaw tin tainia dvd ston disko mou tin pernaei me 2.2x megisto (apo oti exw dei).

Auto einai fisiologiko? Mipws exei kamia epilogi pou den exw vrei pou epilegeis tin taxytita?

Δημοσ.

Einai fusiologikh h taxuthta, ta dvdr den riparoun grhgora gia na se apotharinoun na antigrafeis apo dvd. To idio kanoun kai ta polu kainourgia dvd-rom. Pare kapoio dvd-rom kai kane me auto riping. H taxuthta exei sxesh kai me to diskaki, ti encryption exei kai an einai dual-layer, xrhso, ashmi, klp.

Egw exw ena pionner 120S kai riparei me 4-7X analoga me to diskaki kai pio meros tou diskou(aktina apo to kentro) diavazei.

To decrypter einai to pio grhgoro, alla dokimase kai to smartripper

Δημοσ.

Περνα ενα firmware στην αρχικη εκδοση ειναι κλειδωμενο στο 2.2

με ενα search θα βρεις πολλα για το nec

http://www.rpc1.com για firmware

Eμενα πρεσσαριστες ταινιες ριππαρει με μεσο ορο 6x

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@n0_NaiviE

Εχω και εγω το ιδιο dvd rom και με upgrade το firmware σε s3e3 η ταχυτητα ξεκιναει απο 2- 2,5 και επιταχυνει στην διαρκεια της αναγνωσης μεχρι και 9x!!!!

Το s3e3 firmware ξεκλειδωνει και το region.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

....s3e3 η ταχυτητα ξεκιναει απο 2- 2,5 και επιταχυνει στην διαρκεια της αναγνωσης μεχρι και 9x!!!!......

Εγώ πάλι, η μεγαλύτερη ταχ. που έχω δεί - με το S3E5 - είναι 5.9x

Τι έγεινε?

Το S3E3 του "πάει" καλύτερα?

Ευχαριστώ,

Δημοσ.

Το 9x το ειχα πετυχει σε ενα δισκακι ολοκαινουριο και με το dvd decrypter σε file mode (συνολο δεδομενων περιπου 7,5-8Gb νομιζω) οπου την ταχυτητα την πετυχα στο τελος του rip.

Σε ifo mode (οπου ειναι λιγοτερο το μεγεθος) και εγω φτανω περιπου σε αυτες τις ταχυτητες (6x-7x).

Aλλα ΠΑΝΤΑ εξαρταται και απο το δισκακι και την κατασταση του. Πχ σε ενα ριπαρα σε ολη την διαρκεια με 1.5χ :shock: :shock: :shock:

Συγνωμη αν εγινα λιγο παραπλανητικος στο προηγουμενο ποστ.

Δημοσ.

Με το NEC έχω φτάσει και πάνω από 10x αλλά μόνο μιά φορά και με ιδανικές συνθήκες (single-layer δισκάκι σε πολύ καλή κατάσταση). Συνήθως η ταχύτητα φτάνει το 6-7x max.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

απ΄οτι φαίνεται το s3e5 ΔΕΝ κάνει το dvd region free.

Είδα στο rpc1, το dvd region free, αλλά είναι για 30 ημέρες μόνο.

Μετά τι γίνεται??

PS Υπάρχει περίπτωση να περάσω το s3e3 πάνω απο το s3e5??

Ευχαριστώ,

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...