Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα pc που ενα απο τα 2 καικε ... δεν ξερω ποιο ομως , πως μπορω να μαθω χωρις να το παω σε πλαισιο κτλ ;

Δημοσ.

δεν εχω δυνατοτητα να δοκιμασω αλλου η νεα μητρικη κτλ ρε γμτ και θελω αυτο που δεν εχει καει να το πουλησω γιατι σιγουρα κατι αξιζει

ο επεξεργαστης ειναι amd a10-6800 και η μητρικη asus f2a55-m

Δημοσ.

δεν εχω δυνατοτητα να δοκιμασω αλλου η νεα μητρικη κτλ ρε γμτ και θελω αυτο που δεν εχει καει να το πουλησω γιατι σιγουρα κατι αξιζει

ο επεξεργαστης ειναι amd a10-6800 και η μητρικη asus f2a55-m

δε ξερω πως εισαι τοσο σιγουρος οτι εχει καει ενα απο τα δυο και δεν ειναι καπου αλλου το προβλημα σου

αλλα αν το στοιχιμα ειναι αναμεσα στα δυο τοτε ειναι η μητρικη καμμενη...επεξεργαστης χλωμο εκτος αν τον ελιωσες στο οβερκλοκ...

• Like 1
Δημοσ.

δε ξερω πως εισαι τοσο σιγουρος οτι εχει καει ενα απο τα δυο και δεν ειναι καπου αλλου το προβλημα σου

αλλα αν το στοιχιμα ειναι αναμεσα στα δυο τοτε ειναι η μητρικη καμμενη...επεξεργαστης χλωμο εκτος αν τον ελιωσες στο οβερκλοκ...

οχι δεν το εχω πειραξει overclock κτλ , τελοσπαντων αν καταφερω και μαθω τοτε θα βαλω αγγελια για να πουλησω αλλιως θα το φαει το σκοταδι μεσα στο κουτι

Δημοσ.

αν ειναι η μητρικη σου τοτε ολο το συστημα λογικα δεν θα ανοιγει αν ειναι ο επεξεργαστης σου το συστημα θα παει να ανοιξει και θα κλινει

Δημοσ.

τροφοδοτικο το δοκιμασα δεν ειναι , οταν παταω να ανοιξει το Pc  κανει κανονικα σαν να ανοιγει αλλα δεν δινει σημα στην οθονη (δοκιμασα κ σε αλλες οθονες) 

Δημοσ.

τροφοδοτικο το δοκιμασα δεν ειναι , οταν παταω να ανοιξει το Pc  κανει κανονικα σαν να ανοιγει αλλα δεν δινει σημα στην οθονη (δοκιμασα κ σε αλλες οθονες) 

Δεν ειναι σιγουρο οτι λειτουργει σωστα. Συνεχιζει μετα η κλεινει?

Χωρίς άλλα ανταλλακτικά μπορείς  να τσεκάρεις :

1.Αν ξεκινάει το τροφοδοτικό 

και αν υπάρχει πολυμετρο , μέτρα τις τάσεις με φορτίο.

2. Αν η μητρικη εχει φουσκωμένους πυκνωτές,  μηπως βρεις οπτικα τον ενοχο

Δημοσ.

Στατιστικά, πάντως, ο επεξεργαστής είναι το τελευταίο εξάρτημα ενός υπολογιστή που καίγεται...

• Like 1
Δημοσ.

αυτο μπορει να ειναι και απο καρτα γραφικων που λες...

Δημοσ.

Αν δεν δίνει σήμα στην οθόνη είναι η κάρτα γραφικών.Αν δεν ανοίγει καθόλου είναι ή μητρική ή τροφοδοτικό.Στην περίπτωση σου λογικά κάρτα γραφικών.Οι επεξεργαστές δεν καίγονται εύκολα.

Δημοσ.

δεν ειναι η καρτα γραφικων , τωρα αυτη τη καρτα γραφικων την εχω σε αλλο Pc και δουλευει μια χαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...