MAFIA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Εχω ενα pc που ενα απο τα 2 καικε ... δεν ξερω ποιο ομως , πως μπορω να μαθω χωρις να το παω σε πλαισιο κτλ ;
~Palpatin~ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δοκιμάζεις με νέα μητρική. Αν δουλεύει, είναι η παλιά σου. Αλλά πες τι σύστημα έχεις αρχικά.
MAFIA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 δεν εχω δυνατοτητα να δοκιμασω αλλου η νεα μητρικη κτλ ρε γμτ και θελω αυτο που δεν εχει καει να το πουλησω γιατι σιγουρα κατι αξιζει ο επεξεργαστης ειναι amd a10-6800 και η μητρικη asus f2a55-m
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 δεν εχω δυνατοτητα να δοκιμασω αλλου η νεα μητρικη κτλ ρε γμτ και θελω αυτο που δεν εχει καει να το πουλησω γιατι σιγουρα κατι αξιζει ο επεξεργαστης ειναι amd a10-6800 και η μητρικη asus f2a55-m δε ξερω πως εισαι τοσο σιγουρος οτι εχει καει ενα απο τα δυο και δεν ειναι καπου αλλου το προβλημα σου αλλα αν το στοιχιμα ειναι αναμεσα στα δυο τοτε ειναι η μητρικη καμμενη...επεξεργαστης χλωμο εκτος αν τον ελιωσες στο οβερκλοκ... 1
MAFIA Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 δε ξερω πως εισαι τοσο σιγουρος οτι εχει καει ενα απο τα δυο και δεν ειναι καπου αλλου το προβλημα σου αλλα αν το στοιχιμα ειναι αναμεσα στα δυο τοτε ειναι η μητρικη καμμενη...επεξεργαστης χλωμο εκτος αν τον ελιωσες στο οβερκλοκ... οχι δεν το εχω πειραξει overclock κτλ , τελοσπαντων αν καταφερω και μαθω τοτε θα βαλω αγγελια για να πουλησω αλλιως θα το φαει το σκοταδι μεσα στο κουτι
virus33 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 αν ειναι η μητρικη σου τοτε ολο το συστημα λογικα δεν θα ανοιγει αν ειναι ο επεξεργαστης σου το συστημα θα παει να ανοιξει και θα κλινει
dimpa16 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Και αν ειναι το τροφοδοτικο,τοτε τιποτα απο τα δυο δεν εχει καει... 1
MAFIA Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 τροφοδοτικο το δοκιμασα δεν ειναι , οταν παταω να ανοιξει το Pc κανει κανονικα σαν να ανοιγει αλλα δεν δινει σημα στην οθονη (δοκιμασα κ σε αλλες οθονες)
Pegasus54 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 τροφοδοτικο το δοκιμασα δεν ειναι , οταν παταω να ανοιξει το Pc κανει κανονικα σαν να ανοιγει αλλα δεν δινει σημα στην οθονη (δοκιμασα κ σε αλλες οθονες) Δεν ειναι σιγουρο οτι λειτουργει σωστα. Συνεχιζει μετα η κλεινει? Χωρίς άλλα ανταλλακτικά μπορείς να τσεκάρεις : 1.Αν ξεκινάει το τροφοδοτικό και αν υπάρχει πολυμετρο , μέτρα τις τάσεις με φορτίο. 2. Αν η μητρικη εχει φουσκωμένους πυκνωτές, μηπως βρεις οπτικα τον ενοχο
blitzNikos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Στατιστικά, πάντως, ο επεξεργαστής είναι το τελευταίο εξάρτημα ενός υπολογιστή που καίγεται... 1
Ghost007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 τροφοδοτικο το δοκιμασα δεν ειναι , οταν παταω να ανοιξει το Pc κανει κανονικα σαν να ανοιγει αλλα δεν δινει σημα στην οθονη (δοκιμασα κ σε αλλες οθονες) αυτο μπορει να ειναι και απο καρτα γραφικων που λες...
bonorov Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αν δεν δίνει σήμα στην οθόνη είναι η κάρτα γραφικών.Αν δεν ανοίγει καθόλου είναι ή μητρική ή τροφοδοτικό.Στην περίπτωση σου λογικά κάρτα γραφικών.Οι επεξεργαστές δεν καίγονται εύκολα.
~Palpatin~ Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Και μητρική αν φταίει, μπορεί να μην δίνει σήμα αλλά να ανάβει. 1
MAFIA Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 δεν ειναι η καρτα γραφικων , τωρα αυτη τη καρτα γραφικων την εχω σε αλλο Pc και δουλευει μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα