lakis a Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 VGN-FE31M καλημερα σε ολη την παρεα το θεμα που εχει το λαπτοπ ειναι το εξης κανη θορυβο σαν να ειναι απο την ταση δεν ειναι απο τον σκληρο γιατι τον εχω αλλαξει με ssd δεν εινει απο το inverter δεν ακουγεται απο την οθονη ο θορυβος ακουγεται οπως οταν εχει προβλημα ο σκληροσ δισκοσ προβλημα με θερμοκρασια δεν εχει η θερμοκρασια κυμαινεται 37 62 ο θορυβος ειναι πιο εντονοσ οταν αλλαζουν σεληδεσ
nikos903 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Απο τον ανεμιστήρα; Πότε το άνοιξες για καθάρισμα τελευταία φορά; Απο που ακούγεται ο θόρυβος; Μπορείς να τον ανεβάσεις κάπου ή να βρεις έναν ίδιο να δούμε και εμείς τι ακούς; Άμα στρεσάρεις το λάπτοπ ο θόρυβος σταματάει ή γίνεται πιο έντονος; (πχ όταν βάλεις ένα 1080p βίντεο στην Youtube)..
~Palpatin~ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Στατικός στα ηχεία? Επαγωγικά δηλαδή και τσιρίζουν?
Ghost007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 στο laptop δε ξερω πως ειναι ακριβως τα πραγματα αλλα αν ηταν desktop θα σου ελεγα τροφοδοτικο μου μυριζει....
lakis a Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 απο τον ανεμιστηρα δεν ειναι το ανοιξα και τον καθαρισα 1080p βίντεο στην Youtube ο ηχοσ παραμενη ο ιδιος το ανοιξα το κατω μεροσ και μου φενετε οτι ακουγεται απο τον επεξεργαστη η την καρτα καρτα γραφικων ακουγεται οπως οταν εχει προβλημα ο σκληροσ δισκοσ
nikos903 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ή κανένα πηνίο. Δες πως κάνει το coil whine στην youtube και πες μας αν είναι το ίδιο. Βάλε ένα prime95 ή occt και δες αν μεταβάλλεται ο θόρυβος όταν τα τρέχεις.
lakis a Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 coil whine στην youtube δεν ειναι ιδιοσ θόρυβος ετρεξα το occt δεν μεταβάλλεται ο θόρυβος παραμενη ο ιδιοσ ο θορυβος ακουγεται οπως στο σκληρο δισκο που εχει ο κατεστραμμένους τομείς
nikos903 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μηχανικό δίσκος δεν έχεις άρα το μόνο που γυρίζει μέσα στο λάπτοπ είναι το ανεμιστηράκι. Λες δεν είναι αυτό. Και το CD ROM βέβαια μπορεί να έχει κάπου θέμα, βγάλε το μια να δεις αν συνεχίζει ο θόρυβος (βγάζεις την βίδα που το κρατάει και τραβάς σιγά σιγά (κλειστό το λάπτοπ)). Μετά πας σε θορύβους απο ηλεκτρονικά, κανένα πηνίο ή δεν ξέρω τι άλλο... Σε πρώτη φάση γράψε μια ηχογράφηση και ανέβασε την κάπου να ακούσουμε τι σου κάνει και βλέπουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα