Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από λίγες μέρες, η Apple ανακοίνωσε ένα νέο iPad Pro με διαγώνιο 9,7 ιντσών, και κατά την διάρκεια της παρουσίασης έγινε λόγος για ακριβώς το ίδιο chipset με αυτό που “φοράει” το μεγαλύτερο αδερφάκι του, iPad Pro 12,9 ιντσών.

Πράγματι, το A9X με ενσωματωμένο τον συνεπεξεργαστή κίνησης M9 βρίσκεται στο μικρό iPad Pro των 9,7 ιντσών, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, έρχεται με χαμηλότερης συχνότητας λειτουργίας CPU καθώς και GPU.

Η Apple δεν ανακοινώνει τις πραγματικές συχνότητες λειτουργίας των chips, ωστόσο αποκάλυψε ότι την ώρα που το A9X που βρίσκεται στο iPad Pro 12,9 ιντσών είναι 2.5x ταχύτερο από το A7 chip, το A9X που βρίσκεται στο εσωτερικό του μικρότερου iPad Pro των 9,7 ιντσών είναι 2,4x ταχύτερο.

Το ίδιο συμπέρασμα βγαίνει και για την απόδοση της GPU, η οποία στην περίπτωση του iPad Pro 12,9 ιντσών είναι 5x ταχύτερη σε σχέση με εκείνη του A7 SoC, ενώ του iPad Pro 9,9 ιντσών είναι 4.3x ταχύτερη.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Λίγο αργότερα, κυκλοφόρησαν και μετρήσεις χρησιμοποιώντας το γνωστό πρόγραμμα benchmarking, Geekbench τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ενδεχομένως, αυτό να έγινε για να κρατηθεί η θερμοκρασία λειτουργίας στα κανονικά επίπεδα στο μικρότερο σασί του νέου iPad Pro, του οποίου η θερμοαπαγωγική ικανότητα λογικά είναι μικρότερη.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τα screenshots που κυκλοφόρησαν, το νέο iPad Pro 9,7 ιντσών διαθέτει 2GB RAM, όταν το iPad Pro των 12,9 ιντσών διαθέτει 4GB RAM.

Επίσης, το μοντέλο με τις 12,9 ίντσες διαθέτει Lightning port που βασίζεται στις προδιαγραφές USB3.0, όταν το iPad Pro 9,7 ιντσών διαθέτει θύρα Lightning που βασίζεται στις προδιαγραφές USB2.0. Παρόλα αυτά, το μικρότερο iPad Pro διαθέτει κύρια κάμερα 12MP με LED flash καθώς και οθόνη True Tone.

Link.png Site: GSMArena
Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Ουσιαστικά ξέρουμε ότι πλεόν η μνήμη ράμ αξιοποιείται διαφορετικά στο λειτουργικό του μήλου αλλά η αξία φαίνεται στα τάμπλετ....νομίζω ότι πρέπει να δούμε και την ουσία για τις επιδόσεις σε παιχνίδια...

Δημοσ.

Μπορει οι haters(μαζι και εγω) να κράζουν,σιγουρα ομως στην Apple κατι κανουν καλυτερα απο τους αλλους και πουλανε.δεν μπορώ να πω οτι ειναι η καινοτομια,αλλα οτι και να ειναι αυτο που κανουν καλα,φτάνει για να υπερκερασει τον ανταγωνισμο σε τομεις που σιγουρα δεν εχει κατι μεγαλο να δειξει

Δημοσ.

Σκετη απογοητευση. Το καινουριο προ ειναι χειροτερο του μεγαλου προ και ιδιο με το σχεδον 2 ετων air 2...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει οι haters(μαζι και εγω) να κράζουν,σιγουρα ομως στην Apple κατι κανουν καλυτερα απο τους αλλους και πουλανε.δεν μπορώ να πω οτι ειναι η καινοτομια,αλλα οτι και να ειναι αυτο που κανουν καλα,φτάνει για να υπερκερασει τον ανταγωνισμο σε τομεις που σιγουρα δεν εχει κατι μεγαλο να δειξει

Marketing 

• Like 8
Δημοσ.

Marketing 

Να προσθεσω, οτι το μηλο προσφερει image + επιμηκυνση του πεους.Ειναι αλλιως βρε παιδι μου να  αυτοφωτογραφιζεσαι στον καθρεπτη και να κρατας μηλο, και αλλιως μια παρακατιανη μαρκα.Ειναι κοινωνικο συμβολο ανωτεροτητας, οπως η bmw-mercedes,  τα σηματα στα ρουχα κ.α.

• Like 3
Δημοσ.

Έχει καλύτερο OS για καθημερινή χρήση, είναι τόσο απλό. Επίσης καλή ποιότητα κατασκευής (όπως και άλλα brands εννοείται).

Αυτά,κατά τ άλλα 

raw

• Like 1
Δημοσ.

Να προσθεσω, οτι το μηλο προσφερει image + επιμηκυνση του πεους.Ειναι αλλιως βρε παιδι μου να  αυτοφωτογραφιζεσαι στον καθρεπτη και να κρατας μηλο, και αλλιως μια παρακατιανη μαρκα.Ειναι κοινωνικο συμβολο ανωτεροτητας, οπως η bmw-mercedes,  τα σηματα στα ρουχα κ.α.

Σίγουρα υπάρχει και αυτή η κατηγορία αγοραστών, υπάρχουν όμως και άτομα που προτιμούν την Apple για πολλούς άλλους και σημαντικότερους λόγους όπως η υποστήριξη (updates), απλότητα και ευχρηστία του λογισμικού, design, απουσία lag.

Καλό λοιπόν είναι να μην τα τσουβαλιάζουμε. Δεν είναι όποιος επιλέγει κάτι διαφορετικό από εμάς είτε επιδειξίας είτε πρόβατο. 

• Like 6
Δημοσ.

Σχετικά με τη RAM (γιατί αυτό είναι το θέμα μας) έπρεπε να βάλουν 3gb. Όσο καλή RAM management και να έχεις, αφού το ονομάζεις Pro και όχι ας πούμε ipad air 3, γιατί αυτό είναι, βάλε και hardware pro. 

Αλλά είπαμε εκεί στην Apple μπορεί να έχουν άλλα καλά, αλλά είναι και γνωστοί τσίπιδες :P. Δεν πειράζει, περιμένουμε για next generation :P

Δημοσ.

Έχει καλύτερο OS για καθημερινή χρήση, είναι τόσο απλό. Επίσης καλή ποιότητα κατασκευής (όπως και άλλα brands εννοείται).

Αυτά,κατά τ άλλα 

raw

Εγω που το χρησιμοποιησα για λιγο, μου ειχε φανει πιο δυσχρηστο.

Δημοσ.

Υπάρχει και κατι αλλο που δινει αξια στο pro. Διαβασα οτι θα εχει ενσωματωμένη τη σουίτα microsost  office, οχι το office 365 με συνδρομες και μλκιες, full για editing κλπ. Οχι απλως για ανοιγμα αρχείων οπως ισχυει τωρα.

Αυτο ειναι ενα μεγαλο + 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...