Προς το περιεχόμενο

firewire pci για Asrock H97m pro4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα μια παλια καρτα που την ειχα πριν 10 χρονια, αυτην εδω https://www.google.gr/search?q=wintv+hvr+1100&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiS7LyzgvXLAhUFfhoKHeSoCt0QsAQIJg&biw=1600&bih=775#imgrc=FEyy9WrUyWoEBM%3A  ,την εγκατεστησα κανονικα και σε 10αρια και σε xp αλλα για να δω φως θελει το προγραμμα wintv v7 ,τωρα εγω το cd δεν το εχω ,υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα free για να κανω την δουλεια μου ;

τελος να πω πως η εξοδος της καμερας δουλευει κανονικα με τα τρια καλωδια(ασπρο - κιτρινο-κοκκινο) ,για δοκιμη την συνδεσα στην tv 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για ποια κάμερα μιλάμε;

btw ο παρόν controller που έχω VIA έχει και αυτός αλλά είναι σε PCI-e

από κάρτες θα έλεγα να πάρεις μια από αυτές. Η XIO22χχ υποστηρίζει iLink (η PCI που έχεις μάλλον όχι).

Πρώτα όμως δοκίμασε σε άλλο PC που να έχει firewire αν αναγνωρίζεται. Μήπως η κάμερα έχει θέμα.

Αν τη ripάρεις με composite δεν θα πάρεις καλή ποιότητα, έχει χαμηλή ανάλυση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα φιλε ,τελικα μεχρι και τωρα που γραφω δεν βρηκα λυση, θα κοιταξω να το δω σε αλλο pc με firewire, αν δουλεψει θα παρω μια απο τις καρτες που αναφερεις (χρειαζεται ρευμα για την συνδεση);

Η καμερα που εχω ειναι η SONY DCR-TRV235E digital 8 , εχω βρει το προγραμμα wintv αλλα παλι δεν βλεπω εικονα, ακομα και με composite, τι να πω δεν ξερω 

ευχαριστω για τις πληροφοριες 

Δημοσ.

αφου θελει ρευμα ισως να σημαινει κατι αυτο ,ισως να ειναι η αιτια του προβλήματός μου, η υπαρχον καρτα που εχω δε θελει ρευμα

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό σου έχει συνδεθεί με αυτόν το κονέκτορα ; αν όχι σύνδεσε τον, πρόσεχε τις πλευρές μη τη πατήσεις !

αυτο που εχω σημαδεψει τι δουλεια κανει ;

vafRi.jpg

όλες αυτές οι κάρτες θέλουν ρεύμα από τροφοδοτικό για να δουλέψουν.

Δημοσ.

οχι δεν το συνδεσα, ο φιλος πιο πισω λεει οτι δεν χρειαζεται ρευμα, να το δοκιμασω;

Επισης πες μου λιγο τι καλωδιο να παρω διοτι δεν βλεπω να εχω τετοιο, ευχαριστω

εχω δυο καλωδια αλλα δεν συνδεεται, ποιο πρεπει να παρω;

Ll6zK.jpg

Δημοσ.

Εγω οπως σου εγραψα με την καρτα startech που σου ειχα προτεινει εξαρχης να αγορασεις δεν συνδεσα ρευμα παντως και ολα δουλευουν τελεια...

Τωρα με αλλες καρτες τι συμβαινει δεν μπορω να ξερω

Δημοσ.

Τελικά θέλει ρεύμα η όχι; μη καψουμε και καμιά μητρική όχι τίποτε άλλο

ναι θέλει ρεύμα για να δουλέψει (όπως τις κάρτες γραφικών), το δεξιά μαύρο καλώδιο βάλε με τις 2 άκρες (Χρησιμοποιείς τη μια)
Δημοσ.

Το σημαδακι ειναι για να συνδεσεις εσωτερικα καλωδιο firewire για το κουτι σε front pannel κλπ

εδω μου αναφερεις τι κανει το σημαδακι που σημειωσα ,και στο ποστ 4 μου λες οτι αυτς οι καρτες δεν θελουν ρευμα

τωρα μου λες για την συγκεκριμενη καρτα οτι δεν γνωριζεις ,δεν σε κατηγορω και ουτε σου την λεω ,απλα αν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι να μην επιμενουμε, παιδευομαι  τοσες μερες , φιλικα παντα και ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου

ναι θέλει ρεύμα για να δουλέψει (όπως τις κάρτες γραφικών), το δεξιά μαύρο καλώδιο βάλε με τις 2 άκρες (Χρησιμοποιείς τη μια)

ευχαριστω φιλε αλλα το συγκεκριμενο καλωδιο δεν κανει, δεν συνδεεται ,αν δεν κανω λαθος χρειαζομαι καλωδιο σαν αυτο που βαζαμε απο το τροφοδοτικο στις δισκετες , εχω καινουριο τροφοδοτικο και δεν βρισκω καποιο καλωδιο που να ταιριαζει 

• Like 1
Δημοσ.

εδω μου αναφερεις τι κανει το σημαδακι που σημειωσα ,και στο ποστ 4 μου λες οτι αυτς οι καρτες δεν θελουν ρευμα

τωρα μου λες για την συγκεκριμενη καρτα οτι δεν γνωριζεις ,δεν σε κατηγορω και ουτε σου την λεω ,απλα αν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι να μην επιμενουμε, παιδευομαι  τοσες μερες , φιλικα παντα και ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου

ευχαριστω φιλε αλλα το συγκεκριμενο καλωδιο δεν κανει, δεν συνδεεται ,αν δεν κανω λαθος χρειαζομαι καλωδιο σαν αυτο που βαζαμε απο το τροφοδοτικο στις δισκετες , εχω καινουριο τροφοδοτικο και δεν βρισκω καποιο καλωδιο που να ταιριαζει 

Eχεις δικιο αυτο που γραφεις ....εκτιμησα οτι εκεινο το πινακι ηταν για front pannel αλλα ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε 100% σιγουροι για κατι αν δεν το εχουμε στη κατοχη μας

Για την καρτα που εχω στη κατοχη μου μπορω να σου πω με βεβαιοτητα 100% πως δεν θελει ρευμα...γι αυτο παντα ρωταμε αν δεν ξερουμε οπως και εσυ σωστα εκανες και προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη απο διαφορες γνωμες ατομων.

• Like 1
Δημοσ.

Alex κατσε, περιμενε , ισως να κανει λαθος και ο @pokemon640 ,δεν ειναι σιγουρο , το κακο ειναι πως μονο δυο ειστε εσεις που δωσατε μια απαντηση - λυση , μαλλον με τετοιο πραγμα δεν ασχοληθηκαν και πολλοι 

Δημοσ.

Εμένα πάντως χωρίς ρεύμα στον firewire controller δεν ξεκινάει καν η κάρτα ήχου, ούτε δουλεύει η HDV καμερά μου. Just saying..

Δημοσ.

δεν μπορω να βρω καλωδιο ρευματος για να το δοκιμασω φιλε ,οτι και να δοκιμασα δεν συνδεεται, τετοια εισοδο ρευματος εχει και η δικια σου καρτα; αν μπορεις βγαλε μια φωτο να δω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...