arma1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Βρηκα μια παλια καρτα που την ειχα πριν 10 χρονια, αυτην εδω https://www.google.gr/search?q=wintv+hvr+1100&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiS7LyzgvXLAhUFfhoKHeSoCt0QsAQIJg&biw=1600&bih=775#imgrc=FEyy9WrUyWoEBM%3A ,την εγκατεστησα κανονικα και σε 10αρια και σε xp αλλα για να δω φως θελει το προγραμμα wintv v7 ,τωρα εγω το cd δεν το εχω ,υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα free για να κανω την δουλεια μου ; τελος να πω πως η εξοδος της καμερας δουλευει κανονικα με τα τρια καλωδια(ασπρο - κιτρινο-κοκκινο) ,για δοκιμη την συνδεσα στην tv
Pokemon640 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 για ποια κάμερα μιλάμε; btw ο παρόν controller που έχω VIA έχει και αυτός αλλά είναι σε PCI-e από κάρτες θα έλεγα να πάρεις μια από αυτές. Η XIO22χχ υποστηρίζει iLink (η PCI που έχεις μάλλον όχι). Πρώτα όμως δοκίμασε σε άλλο PC που να έχει firewire αν αναγνωρίζεται. Μήπως η κάμερα έχει θέμα. Αν τη ripάρεις με composite δεν θα πάρεις καλή ποιότητα, έχει χαμηλή ανάλυση. 1
arma1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Καλησπερα φιλε ,τελικα μεχρι και τωρα που γραφω δεν βρηκα λυση, θα κοιταξω να το δω σε αλλο pc με firewire, αν δουλεψει θα παρω μια απο τις καρτες που αναφερεις (χρειαζεται ρευμα για την συνδεση); Η καμερα που εχω ειναι η SONY DCR-TRV235E digital 8 , εχω βρει το προγραμμα wintv αλλα παλι δεν βλεπω εικονα, ακομα και με composite, τι να πω δεν ξερω ευχαριστω για τις πληροφοριες
Pokemon640 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ναι θέλει ρεύμα. Το firewire είναι bus powered. 1
arma1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 αφου θελει ρευμα ισως να σημαινει κατι αυτο ,ισως να ειναι η αιτια του προβλήματός μου, η υπαρχον καρτα που εχω δε θελει ρευμα
Pokemon640 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Το τροφοδοτικό σου έχει συνδεθεί με αυτόν το κονέκτορα ; αν όχι σύνδεσε τον, πρόσεχε τις πλευρές μη τη πατήσεις ! αυτο που εχω σημαδεψει τι δουλεια κανει ; όλες αυτές οι κάρτες θέλουν ρεύμα από τροφοδοτικό για να δουλέψουν.
arma1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 οχι δεν το συνδεσα, ο φιλος πιο πισω λεει οτι δεν χρειαζεται ρευμα, να το δοκιμασω; Επισης πες μου λιγο τι καλωδιο να παρω διοτι δεν βλεπω να εχω τετοιο, ευχαριστω εχω δυο καλωδια αλλα δεν συνδεεται, ποιο πρεπει να παρω;
arma1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τελικά θέλει ρεύμα η όχι; μη καψουμε και καμιά μητρική όχι τίποτε άλλο
afterhours Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Εγω οπως σου εγραψα με την καρτα startech που σου ειχα προτεινει εξαρχης να αγορασεις δεν συνδεσα ρευμα παντως και ολα δουλευουν τελεια... Τωρα με αλλες καρτες τι συμβαινει δεν μπορω να ξερω
Pokemon640 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Τελικά θέλει ρεύμα η όχι; μη καψουμε και καμιά μητρική όχι τίποτε άλλοναι θέλει ρεύμα για να δουλέψει (όπως τις κάρτες γραφικών), το δεξιά μαύρο καλώδιο βάλε με τις 2 άκρες (Χρησιμοποιείς τη μια)
arma1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Το σημαδακι ειναι για να συνδεσεις εσωτερικα καλωδιο firewire για το κουτι σε front pannel κλπ εδω μου αναφερεις τι κανει το σημαδακι που σημειωσα ,και στο ποστ 4 μου λες οτι αυτς οι καρτες δεν θελουν ρευμα τωρα μου λες για την συγκεκριμενη καρτα οτι δεν γνωριζεις ,δεν σε κατηγορω και ουτε σου την λεω ,απλα αν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι να μην επιμενουμε, παιδευομαι τοσες μερες , φιλικα παντα και ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου ναι θέλει ρεύμα για να δουλέψει (όπως τις κάρτες γραφικών), το δεξιά μαύρο καλώδιο βάλε με τις 2 άκρες (Χρησιμοποιείς τη μια) ευχαριστω φιλε αλλα το συγκεκριμενο καλωδιο δεν κανει, δεν συνδεεται ,αν δεν κανω λαθος χρειαζομαι καλωδιο σαν αυτο που βαζαμε απο το τροφοδοτικο στις δισκετες , εχω καινουριο τροφοδοτικο και δεν βρισκω καποιο καλωδιο που να ταιριαζει 1
afterhours Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 εδω μου αναφερεις τι κανει το σημαδακι που σημειωσα ,και στο ποστ 4 μου λες οτι αυτς οι καρτες δεν θελουν ρευμα τωρα μου λες για την συγκεκριμενη καρτα οτι δεν γνωριζεις ,δεν σε κατηγορω και ουτε σου την λεω ,απλα αν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι να μην επιμενουμε, παιδευομαι τοσες μερες , φιλικα παντα και ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου ευχαριστω φιλε αλλα το συγκεκριμενο καλωδιο δεν κανει, δεν συνδεεται ,αν δεν κανω λαθος χρειαζομαι καλωδιο σαν αυτο που βαζαμε απο το τροφοδοτικο στις δισκετες , εχω καινουριο τροφοδοτικο και δεν βρισκω καποιο καλωδιο που να ταιριαζει Eχεις δικιο αυτο που γραφεις ....εκτιμησα οτι εκεινο το πινακι ηταν για front pannel αλλα ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε 100% σιγουροι για κατι αν δεν το εχουμε στη κατοχη μας Για την καρτα που εχω στη κατοχη μου μπορω να σου πω με βεβαιοτητα 100% πως δεν θελει ρευμα...γι αυτο παντα ρωταμε αν δεν ξερουμε οπως και εσυ σωστα εκανες και προσπαθουμε να βγαλουμε μια ακρη απο διαφορες γνωμες ατομων. 1
arma1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Alex κατσε, περιμενε , ισως να κανει λαθος και ο @pokemon640 ,δεν ειναι σιγουρο , το κακο ειναι πως μονο δυο ειστε εσεις που δωσατε μια απαντηση - λυση , μαλλον με τετοιο πραγμα δεν ασχοληθηκαν και πολλοι
Pokemon640 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εμένα πάντως χωρίς ρεύμα στον firewire controller δεν ξεκινάει καν η κάρτα ήχου, ούτε δουλεύει η HDV καμερά μου. Just saying..
arma1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 δεν μπορω να βρω καλωδιο ρευματος για να το δοκιμασω φιλε ,οτι και να δοκιμασα δεν συνδεεται, τετοια εισοδο ρευματος εχει και η δικια σου καρτα; αν μπορεις βγαλε μια φωτο να δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα