Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πως την παλεύατε στον στρατό :)

Στην Γερμανία από την άλλη στις τουαλέτες των καφέ,εστιατορίων και λοιπών δημόσιων χώρων ακούς συνέχεια κονσέρτα. Εκεί δεν έχει ντροπές..

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι πως την παλεύατε στον στρατό :)

Στην Γερμανία από την άλλη στις τουαλέτες των καφέ,εστιατορίων και λοιπών δημόσιων χώρων ακούς συνέχεια κονσέρτα. Εκεί δεν έχει ντροπές..

Ναι σ'αυτά είναι ακομπλεξαριστοι. Πρέπει να ακουσεις επισης διμετρες τυπισσες, "μοντέλα", να φυσανε τη μυτη.

Ο vsl μάλλον το έχει χ#σμενο το θεμα! Δεν εξηγείται αλλιώς!

Δημοσ.

Μπορεί να ποστάρει κάποιος το thread του vsl; Έχω χάσει επεισόδια και θέλω να ενημερωθώ... :)

Ναι σ'αυτά είναι ακομπλεξαριστοι. Πρέπει να ακουσεις επισης διμετρες τυπισσες, "μοντέλα", να φυσανε τη μυτη.

Και κλανιές/ρεψίματα σε εστιατόρια είναι αποδεκτά από όσο ξέρω... δείχνει ότι το «ευχαριστήθηκες» το φαγητό σου.

Δημοσ.

Μπορεί να ποστάρει κάποιος το thread του vsl; Έχω χάσει επεισόδια και θέλω να ενημερωθώ... :)

Σε καλή μεριά λοιπόν..  :eek:  :mrgreen:  http://www.insomnia.gr/topic/585316-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-wc/?do=findComment&comment=54339841

Δημοσ.

Και κλανιές/ρεψίματα σε εστιατόρια είναι αποδεκτά από όσο ξέρω... δείχνει ότι το «ευχαριστήθηκες» το φαγητό σου.

Kλάνουν και ρεύονται δημοσίως; Δεν το πιστεύω.

Δημοσ.

Kλάνουν και ρεύονται δημοσίως; Δεν το πιστεύω.

Και εγώ δεν το πίστευα μέχρι που το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά.

Να είσαι σε μπαρ και δίπλα σου να είναι μια παρέα Γερμανών, κάποιας ηλικίας, οι οποίοι να ρίχνουν βροντερά αέρια.

Ένα σοκ το παθαίνεις την πρώτη φορά που το ακούς, αλλά συνηθίζεις εύκολα.

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν φάνε πότε φασολάδα :eek:

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ δεν το πίστευα μέχρι που το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά.

Να είσαι σε μπαρ και δίπλα σου να είναι μια παρέα Γερμανών, κάποιας ηλικίας, οι οποίοι να ρίχνουν βροντερά αέρια.

Ένα σοκ το παθαίνεις την πρώτη φορά που το ακούς, αλλά συνηθίζεις εύκολα.

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν φάνε πότε φασολάδα :eek:

Πυρηνικό ολοκαύτωμα!  :devil:

Δημοσ.

Αν εχεις αρκετα δυνατα ποδια, μπορεις να "κατσεις" στη λεκανη χωρις να την ακουμπας. Απλα να πλησιασεις δηλαδη οσο μπορεις. Σου δινει και ενα κινητρο να μην χρονοτριβεις.

Αν υπαρχει αφθονο χαρτι σε ρολο (σπανιο σε δημοσια τουαλετα) μπορεις να παρεις 2 ρολα, να τα βαλεις αναμεσα στα ποδια σου και τη λεκανη και να κατσεις πανω τους. Και αυτη η λυση βεβαια δεν ειναι ιδανικη γιατι δεν θα κρατησουν παρα πολυ το σχημα τους εκτος αν εισαι πολυ ελαφρυς.

Δημοσ.

Αν εχεις αρκετα δυνατα ποδια, μπορεις να "κατσεις" στη λεκανη χωρις να την ακουμπας. Απλα να πλησιασεις δηλαδη οσο μπορεις. Σου δινει και ενα κινητρο να μην χρονοτριβεις.

Αυτό κάνω πάντα. Τσακ-μπαμ και τέλος.

Αυτό το σύστημα «πάω τουαλέτα και παίρνω μαζί μου εφημερίδα/tablet/PSP/DS/whatever και κάθομαι 30-40 λεπτά» ποτέ δεν το κατάλαβα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...