livefreeordie Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 ποιοι ειναι fan του tichu? παιζετε online κι αν ναι σε ποιες σελιδες? εκτος απο dod.
livefreeordie Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Τι ειναι αυτο το tichu;; καταλαβα κανεις δε το ξερει ειναι ομαδικο παιχνιδι στρατηγικης με καρτες.
Bayern Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Έχω καιρό να παίξω. Όταν έπαιζα έμπαινα μονο dod.
Anastazio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Χαρτια μετρας,οχι και "στρατηγικης"...Ενα παιχνιδι με τραπουλα ειναι απλα οχι την κλασσικη.
hliastsek Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Οσοι παίζετε στο dod μπαίνετε με φιλους σας στην ιδια ομαδα και μιλάτε μεσα απο το chat για τι φύλλα θα ανταλλάξετε? Η μονο εγω το εκανα?
christakos07 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Οσοι παίζετε στο dod μπαίνετε με φιλους σας στην ιδια ομαδα και μιλάτε μεσα απο το chat για τι φύλλα θα ανταλλάξετε? Η μονο εγω το εκανα? Λογικά αν παίζαμε στο ίδιο τραπέζι dod έφαγες τα μπινελίκια σου
The Spirit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Παρακμή εντελώς το tichu. Βλέπω τους φοιτητές που κάθονται με τις ώρες σε μία καφετέρεια και παίζουν χωρίς να ασχολούνται με τίποτα άλλο. Και το χειρότερο είναι ότι καθόμαστε πάντα και τους περιμένουμε με τις ώρες να τελειώσουν ενώ δεν υπάρχει άλλη παρέα στο μαγαζί. Τι βρισίδια τρώνε κάθε βράδυ...
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 ^Έχω δει κι εγώ να παίζουν σε διάφορα μαγαζιά, γίνονται και πρωταθλήματα κλπ. Παίζει πολύς κόσμος πιστεύω. Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ...
Pa0ki Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Έπαιζα ως φοιτητής, άπειρες ώρες Μετά που ξενοικιασα δεν ξαναετυχε να παίξω Με online δεν ασχολήθηκα, δεν έχει και πολύ φάση μέσω pc και με αγνώστους
defacer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Χαρτια μετρας,οχι και "στρατηγικης"...Ενα παιχνιδι με τραπουλα ειναι απλα οχι την κλασσικη. Δε θα το κάνουμε και σκάκι αλλά έχει πολύ περισσότερη στρατηγική απ' ότι φαίνεται. Εννοείται η στρατηγική είναι στο να μεγιστοποιείς πόντους ανα παιχνίδι, το οποίο περιλαμβάνει να κόβεις τα tichu των αντιπάλων και να κάνεις το 1-2 όποτε μπορείς. Για παράδειγμα μία από τις βασικότερες στρατηγικές του παιχνιδιού: ενώ θα μπορούσα να βγω, μένω μέσα στο παιχνίδι για να κάνω πλάτες στο συμπαίκτη. Χαλαρά ένα 50% των παικτών που έχω δει δε φαίνονται να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει αυτό το πράγμα, πόσο μάλλον πώς γίνεται σωστά. Έπαιζα πριν από πολύ καιρό στο bsw και πριν ακόμα περισσότερο καιρό με φίλους. Να πω την αλήθεια άνετα θα ξανάπαιζα με καλή παρέα που το έχει. 1
Anastazio Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δε θα το κάνουμε και σκάκι αλλά έχει πολύ περισσότερη στρατηγική απ' ότι φαίνεται. Εννοείται η στρατηγική είναι στο να μεγιστοποιείς πόντους ανα παιχνίδι, το οποίο περιλαμβάνει να κόβεις τα tichu των αντιπάλων και να κάνεις το 1-2 όποτε μπορείς. Για παράδειγμα μία από τις βασικότερες στρατηγικές του παιχνιδιού: ενώ θα μπορούσα να βγω, μένω μέσα στο παιχνίδι για να κάνω πλάτες στο συμπαίκτη. Χαλαρά ένα 50% των παικτών που έχω δει δε φαίνονται να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει αυτό το πράγμα, πόσο μάλλον πώς γίνεται σωστά. Έπαιζα πριν από πολύ καιρό στο bsw και πριν ακόμα περισσότερο καιρό με φίλους. Να πω την αλήθεια άνετα θα ξανάπαιζα με καλή παρέα που το έχει. Εχω παιξει,ολα τα παιχνιδια φυσικα εμπεριέχουν την έννοια τής στρατηγικής\τακτικής,απλα στο δικο μου μυαλό ενα παιχνιδι στρατηγικής ειναι πιο συνθετο,anyway! 1
d_gkal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 νταξει, εγω παιζω για να περασει η ωρα... με την παρεα φυσικα ειναι καλυτερα. στο ονλινε, οταν παιζω με δικο μου συμπαικτη, δε μιλαμε (για το τιτσου). ΑΛΛΑ αν βρεθουμε σε τραπεζι με τους αντιπαλους να κανουν παρτυ στις ανταλλαγες, το κανονιζουμε και μεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα