Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Γνωρίζει κανείς ή έχει δοκιμάσει κάποια εταιρεία hosting που να μπορεί εκτός από απλά  site να μπορεί να φιλοξενήσει και εφαρμογές ή site φτιαγμένα σε meteor?Σκοπεύω να πάρω το deluxe ή το platinum της tophost με φιλοξενία στην amazon άλλα προφανώς δεν κάνει κάτι τέτοιο.

Μπορώ να διαθέσω μέχρι 200-300 ευρώ για 2-3 χρόνια ς αν υπάρχει κάποιο πακέτο που θα έχει και meteor δε θα είναι άσχημο.Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μμμμ ωστε vps δεν το χα σκεφτει και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ για φιλοξενία .Iσως λειτουργεί καλύτερα και με τα site που ήδη έχω σε shared hosting.Μάλλον για εκεί πάω και ας δώσω και παραπάνω λεφτά δεν με πειράζει.Ευχαριστώ αν έχεις πρόταση μου λες predator γιατί η tophost δεν έχει κάτι.

Δημοσ.

To έψαξα λίγο και λέω να πάω σε αυτήν την εταιρεία https://www.digitalocean.com/ .Μπορείς εύκολα να κάνεις deploy meteor apps ,υποστηρίζει wordpress που κάποια site μου έχουν και πολύ καλή τιμή.Γνώμες?

Εχεις γνωσεις Linux και ειδικοτερα στην ασφαλεια; Στο λεω γιατι εκει ειναι ολα out of the box στο 0. Ξεκινας με ασφαλεια, μετα πρεπει να εγκαταστησεις δικα σου πακετα κτλ κτλ. Αν δεν εχεις ιδεα απο ολα αυτα τοτε πας σε VPS που και εκει θελει γνωσεις Linux, αν και το WHM panel (αν πας σε αυτο) σου προσφερει πολλες ευκολιες.

Τα δικα μου τα sites τα εχω στη futurehosting.com, εχει servers στην Αγγλια και στην Ολλανδια για να εχω οσο χαμηλο ping γινεται (με otenet εχω ping 82ms μεσο ορο), δεν εχω συναντησει ποτε downtime εδω και 2 χρονια, τρεχω pingdom πανω του. Δινω 60€ το μηνα SSD 3 πακετο https://www.futurehosting.com/virtual-servers/managed-vps-hosting/#managed. Εχουν αμεση και αριστη ανταποκριση 24/7 γραπτως στα αγγλικα σε οτιδηποτε χρειαστεις, ακομα και να σου εγκαταστησουν πραγματα που εσυ ισως να μην μπορεις ή να αποτυγχανεις.

Επισης, η digital ocean αυτοδιαφημιζεται για developers και οχι για ευρυ κοινο. Καποιοι λενε οτι μερικες φορες τα downtimes κρατανε πολυ χρονο και δεν επανερχονται γρηγορα.

srXm1yK.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Predatorkill μπορώ να δω κάποιο "βαρύ" σου site να κάνω  μετρήσεις για το hosting σου;Αν και μάλλον digitalocean ή linode θα καταλήξω αλλά βλέπουμε.Έχεις φοβερή τιμή για managed hosting.

Επεξ/σία από wizard1983
Δημοσ.

Για digitalocean, επειδή έχω σηκώσει 2 vm's εκεί τον τελευταίο μήνα, μέχρι τώρα είχα μόνο ένα downtime λίγων λεπτών. Γενικά είναι αρκετά βολική εταιρεία και με καλές τιμές, σιγουρα όχι για scaling όμως. 

Αλλά γενικά αν πας σε vps σίγουρα πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα για security και πως να σετάρεις το vm στις ανάγκες σου. Εγώ προσωπικά το συστήνω βέβαια, γιατί θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις γνώσεις από αυτό.

Τέλος, ρίξε μια ματιά και σε αυτό: https://www.quora.com/What-are-currently-the-best-hosting-providers-for-a-Meteor-app-Why

Δημοσ.

Την Πέμπτη το απόγευμα η  DO είχε πρόβλημα για 1.5 ώρα με τους nameservers και είναι το μόνο γεγονός που αφορά datacenter της που θυμάμαι τους τελευταίους 3-4 μήνες (δεν έχω pingdom ή κάτι αντίστοιχο οπότε μιλάω για ότι έπεσε στην αντίληψή μου προφανώς).

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως θα κοίταγα και heroku. Με μια μικρή εξοικίωση με git και το CLI τους, είναι πολύ πιο εύκολα τα πράγματα και έχεις πολύ λιγότερους μπελάδες, ώστε να ασχοληθείς με την εφαρμογή σου περισσότερο και με τον server λιγότερο. Μετά, το ξαναβλέπεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...