geopaok Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, εχω την Gigabyte Z-170 hd3p. Την αγορασα πριν 3 μηνες, οταν πηρα καινουριο pc. Εχω ενα θεμα, χωρις καποια συχνοτητα μου εμφανιζει μυνημα οτι αποσυνδεθηκε και αμεσως (1-2 δευτερολεπτα) μετα οτι συνδεθηκε νεα συσκευη ηχου (τα ηχεια μου, στα οποια εχω βαλει τα ακουστικα στη θυρα που εχουν), χωρις ομως να σταματαει ο ηχος οταν ακουω τραγουδια/παιζω παιχνιδια κτλ. Εχετε ιδεα τι μπορει να φταιει? Δοκιμασα να βαλω και τα ακουστικα κατευθειαν πανω στη μητρικη μηπως φταινε τα ηχεια αλλα παλι τα ιδια. Ευχαριστω εκ των προτερων.
life is music Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δοκιμασες να δεις από μπροστά από το κουτί να συνδεσεις τα ακουστικά και να δεις αν παίζουν ..και δεύτερον αν παίζουν δοκίμασε να δεις μηπως κάποια ενημέρωση από τα windows δεν έχει γίνει και γ αυτό δν ακούς δν είμαι και σχετικός όμως αλλά σαν μέτριος χρίστης αυτό θα κοίταζα!!
GPOWERR Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Aκριβως τα ιδια μου κανει και η δικη μου μητρικη της υπογραφης...μαλλον καποιο bug ειναι γιατι δεν παρατηρειται καποιο προβλημα στον ηχο.Και μου το κανει απο την πρωτη στιγμη που εστησα το pc.Αυτο που εχω κανει και στο προτεινω,ειναι να απενεργοποιησεις στις ρυθμισεις ηχου Realtek την "αναδυση πλαισιου κατα τη συνδεση επαφης" και ξεμπερδευεις με τα παραθυρα.Μπορει να ειναι αξιοπιστες οι gigabyte,αλλα ακομη να φτιαξουν μια καλη υλοποιηση για τον ηχο,καθως εχω παρατηρησει και αλλα bugs σε παλιοτερες μητρικες μου.
geopaok Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δηλαδη εχουν θεμα γενικα η MoBo της GB ? Αν τη στειλω στο μαγαζι που την αγορασα δεν θα το παρουν ως προβλημα για αντικατασταση η επισκευη? Τα ακουστικα παιζουν κανονικα και απο μπροστα, αν θυμαμι καλα χωρις να μου κανει αυτο το προβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα