drdedus Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν ξαναλέω καλο για κανένα κατάστημα. Ακόμα preadviced το tracking και απο το gear λένε οτι εχει φύγει αλλά δεν εχει κανει ενημέρωση η ταχυδρομική εταιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
proklos Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ο Dolphin Browser κρασάρει, συμβαινει και σε 'σας ρε παιδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Chrome δουλεύω και όλα καλά.... Βάζεις και add block αφού root υπάρχει και είσαι jet.. Το εχω παραδώσει στον ιδιοκτήτη του, αν το είχα θα δοκίμαζα τον dolphin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 O dolphin γενικότερα ενώ μαμαγε εδω και ενα χρόνο δεν ανοίγει καν το google στα 2/3 απο τα κινητά που δοκιμάζω. (Κινεζικα κινητά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsints Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Έχετε να προτείνετε κάποιο bluetooth σετ (πληκτρολόγιο - ποντίκι) που να δουλεύει καλά με το συγκεκριμένο TV Box; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nodas_21greek Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Μπορείς να πάρεις κανένα air mouse για να γλιτώσεις όγκο και να μην έχεις 2 περιφερειακά. πχ http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_275286.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Από εικόνα/ήχο τι λένε αυτά τα μηχανάκια ? (χρήστης Popcorn Hour A300) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bubu Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μπορείς να πάρεις κανένα air mouse για να γλιτώσεις όγκο και να μην έχεις 2 περιφερειακά. πχ http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_275286.html Πήρα το συγκεκριμένο σε crazy Sundays http://www.e-shop.gr/trust-19863-gesto-smart-tv-wireless-keyboard-with-air-mouse-pointer-p-PER.591411 Είναι το ίδιο με αυτό που παραθέτεις με άλλο όνομα. Νομίζω οτι είναι η καλύτερη λύση για tvbox και πολύ οικονομικό στα 8,50 ευρώ. Καλή ποιότητα κατασκευής και ενσωματωμένη μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiappas Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Ήρθε και σε μένα. Πραγματκά άριστο για τα λεφτά του. Καλή κατασκευή εκτός από το χειριστήριο. Έτσι κι αλλιώς δεν το χρησιμοποιώ γιατί έχω air mouse που βολεύει απίστευτα. KOdi, you tube, όλα μια χαρά Μοναδικά θεματάκια: 1) Έκανα 3 αναβαθμίσεις που έδειχνε και έχασε το playstore. Δεν είχα παρόμοια εμπειρία. Το έβαλα σαν apk αλλά κάτι δεν μου άρεσε και έκανα factory reset. Κράτησε τις αναβαθμίσεις και όσες εφαρμογές είχε out of the box 2) Το miracast έχει θεματάκι. Ενώ βλέπω οθόνη κινητού κολλάει και αποσυνδέεται συνέχεια. Μπορεί να φταίει το κινητό Overall για τα λεφτά του άπαιχτο! πως γινεται το factory reset? αντιμετωπίζει κανείςτο παρακάτω θέμα? Μετα από 4-5 λεπτά λειτουργίας εμφανίζεται μπλέ ή κιτρινη οθόνη και κολλάει. Ανοίγει μόνο μετα απο αφαίρεση τροφοδοσίας και ξανακάνει το ίδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Τσέκαρε τι προγράμματα έχεις βάλει. Δοκίμασε να βάλεις μόνο τα βασικά, αυτα που θα χρησιμοποιήσεις οχι τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiappas Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 δεν εχω βαλει τιποτα, το kodi οτι και να βαλω να παιξει κολαει, εχω κανει και update αλλα τα ιδια. θελω να δοκιμασω factory reset αλλα δεν ξερω πως γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Οταν λες κολλάει τι εννοείς? Κολλάει το βίντεο στο kodi η κολλάει το κουτί γενικότερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiappas Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 στο kodi κολλάει σιγουρα (δεν έχω δει τιποτα ακομα) αλλα κολλάει γενικότερα μετα απο λιγα λεπτα, βγαζει οθονη ποτε γκρι ποτε μαυρη ποτε μπλε και δεν λειτουργει το τηλεχειριστηριο οποτε αναγκαζομαι να το βγαζω απο την μπρίζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σε σχέση με το MXQ Pro+ υπάρχουν διαφορές, ή να προτιμήσω το οικονομικότερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εννοείται αυτό γιατι έχει 16gb rom, 1000αρη lan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις