VasKag Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τελικά το παράγγειλα από ebay.. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το εμπιστεύομαι περισσότερο από το gearbest με όσα διαβάζω γιαυτό.. Το σημαντικο ειναι να πληρωνεις με paypal.
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Υπαρχει και το MXQ Pro 4K Ultimate σε προσφορα απο το banggood στα 23,94 ευρω http://www.banggood.com/MXQ-Pro-4K-Ultimate-KODI-Android-5_1-Lollipop-Amlogic-S905-Quad-Core-1GB8GB-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1015008.html
anikologr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Υπαρχει και το MXQ Pro 4K Ultimate σε προσφορα απο το banggood στα 23,94 ευρω http://www.banggood.com/MXQ-Pro-4K-Ultimate-KODI-Android-5_1-Lollipop-Amlogic-S905-Quad-Core-1GB8GB-TV-Box-Android-Mini-PC-p-1015008.html Δεν θυμάμαι που αλλά είχα διαβάσει πολύ αρνητικά σχόλια.. Πάντα πληρωμή με PayPal... Update... Σφαίρα ο Κινέζος.. Μου έστειλε ήδη tracking number με nl post.. Πόσες μέρες να υπολογίζω στο περίπου αυτή την περίοδο η nl post; Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2016 από anikologr
katcos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σε μένα παραγγελια 21\5 με post NL χθες φανηκε στο Βενιζελος , περιπου 25-35 μέρες να υπολογιζεις
powerup Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν θυμάμαι που αλλά είχα διαβάσει πολύ αρνητικά σχόλια.. Πάντα πληρωμή με PayPal... Update... Σφαίρα ο Κινέζος.. Μου έστειλε ήδη tracking number με nl post.. Πόσες μέρες να υπολογίζω στο περίπου αυτή την περίοδο η nl post; Αν το πηρες απο ebay αναφερει απο ποτε μεχρι ποτε να το περιμενεις
anikologr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Μεγάλη η αναμονή.. Ελπίζω Να αξίζει. Τουλάχιστον έχω χρόνο να σκεφτώ τι θα κάνω το raspberry pi 2 που έχω σκοπό να αντικαταστησει...
stavag Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 το μονο προβλημα που βλεπω εγω μετα απο χρηση 2 μηνων ειναι το οτι 1 στις 5 φορες που το ανοίγεις δεν δουλεύει το wifi.ενώ δείχνει οτι το βλεπει δεν δουλευει.αυτο που ελεγαν και οι προηγούμενοι πισω με συγχρονισμο ωρας κλπ.η μονη λυση ειναι να το βγαλεις απο την πριζα και να το συνδέσεις παλι.κατα τα αλλα ειναι οκ
dendenden Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2016 Τα notifications πως τα σβήνουμε από την πάνω μπάρα? Με το default remote είμαι. Δεν δουλεύει με το android tv remote app του iOS, δεν βρίσκει το mini m8s. Επίσης για kodi και acestream είναι τέλειο. Απλά πρέπει να κάνεις force stop το aceplayer που και που γιατί τρώει κολλήματα. Spotify δουλεύει τέλεια. Apple music όχι. Καλό θα ήταν να αναφέρουμε και Top εφαρμογές που μπορεί να είναι χρήσιμες και σε άλλους και δεν τις ξέρουν ( reboot, clean memory...)
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 παιδια καθε φορα που το ανοιγω δεν ρυθμιζει αυτοματα την ωρα , και το manually . ενω ειναι συνδεμενο στο ιντερνετ και δουλευει σωστα. Τι μπορω να κανω ? εχει τυχει σε κανενα σας? Σε μενα Αλλα το κανει κι στο mxiii g που εχει κι αυτο 5.1 android .Αν μπορει να μας πει καποιος λυση. Και σε μένα το ίδιο.. Καμία ιδέα?? Αν είναι λάθος ρυθμισμένη η ώρα δεν σε αφήνει να μπεις ιντερνετ ουτε απο browser ούτε οι εφαρμογές που το χρειάζονται δουλέυουν, πχ playstore...
VasKag Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εμενα παντως κανει το εξης. Οταν μπαινει για πρωτη φορα, η ωρα ειναι λαθος. Αλλα μετα απο 1 sec, επειδη ειναι στο ιντερνετ, αυτοματα παιρνει τη σωστη. Εχω βαλει την ωρα στο αυτοματο. Συνηθως οταν δεν το κανει δεν εχει συνδεθει στο ιντερνετ. Κατι ασχετο. Οταν παραγγελνετε απο gearbest, insurance βαζετε?
leros2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Κατι ασχετο. Οταν παραγγελνετε απο gearbest, insurance βαζετε? Αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται, αν πληρώνεις απευθείας με πιστωτική ίσως είναι χρήσιμη... Για τα της ημερομηνίας: Αν κάνεις αλλαγή από αυτόματο σε χειροκίνητο και μετά το ξαναγυρίσεις σε αυτόματο, η ώρα στρώνει αμέσως..... Και σε μένα πάντως τις φορές που δεν δείχνει σωστή ώρα/ημερομηνία, μετα απο μαξ 5-6 δευτερόλεπτα φτιάχνει.. 1
drdedus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μήπως τρώει κάνα κόλλημα αν είναι static η dhcp? Και σε εμένα το κάνει μερικές φορές και θέλει restart η αυτό που λέει ο leros2004.
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αν πληρώνεις με paypal δεν χρειάζεται, αν πληρώνεις απευθείας με πιστωτική ίσως είναι χρήσιμη... Για τα της ημερομηνίας: Αν κάνεις αλλαγή από αυτόματο σε χειροκίνητο και μετά το ξαναγυρίσεις σε αυτόματο, η ώρα στρώνει αμέσως..... Και σε μένα πάντως τις φορές που δεν δείχνει σωστή ώρα/ημερομηνία, μετα απο μαξ 5-6 δευτερόλεπτα φτιάχνει.. Μήπως τρώει κάνα κόλλημα αν είναι static η dhcp? Και σε εμένα το κάνει μερικές φορές και θέλει restart η αυτό που λέει ο leros2004. Είχα δοκιμάσει τα πάντα και δεν έφτιαχνε η ώρα... το γύρισα πριν λίγο σε wifi και έφτιαξε αμέσως. Κάτι με το ethernet ίσως...
VasKag Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Οσα βιντεο εχω προσπαθησει να δω σε 1080 μεσω ιντερνετ (kodi-exodus), δεν υπαρχει συγχρονισμος εικονας-φωνης-υποτιτλων. Τα 720p δεν εχουν προβλημα. Ειναι θεμα συνδεσης ή καποια ρυθμιση απο το kodi? Το εχω συνδεσει ενσυρματα και στο speedtest μου δινει 15mbps down/1,31up.
JimGer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Παιδιά σε σχέση με τον mxq pro + τι λέει αυτό? Προτιμώ λίγο το άλλο λόγω av..
Προτεινόμενες αναρτήσεις