Vasilis 07 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Όσον αφορά τις δυνατότητες αναπαραγωγής πως τα πάει ? Περνάει ήχο κανονικά πχ True HD ή έστω DTS 5.1 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmisk1974 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 πηρα και γω 2 mini M8S , πρωτη εντυπωση η συσκευη τα σπαει ! Επιτελους εχω 1080p στο youtube που παλια που ειχα το m8s ειχα μεχρι 720p Τρομερα γρηγορο γενικος τελειο σε ολα , η σχεδον ολα ... το niracast μου κολαει πολυ , πιξελιαζει πολυ η οθονη και αργει παρα πολυ !! Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavag Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 παρελαβα και εγω χτες σε χρονο ρεκορ 10 ημερες απο την παραγγελια. Το μηχανημα ειναι αψογο ,δυνατο wifi πολυ καλες ταχυτητες στον στοκ browser προεγκατεστημενο το kodi που παιζει μια χαρα youtube 1080 ολα οκ update δεν μου εβγαλε προφανως το στελνουν με το νεο firmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 παρελαβα και εγω χτες σε χρονο ρεκορ 10 ημερες απο την παραγγελια. Το μηχανημα ειναι αψογο ,δυνατο wifi πολυ καλες ταχυτητες στον στοκ browser προεγκατεστημενο το kodi που παιζει μια χαρα youtube 1080 ολα οκ update δεν μου εβγαλε προφανως το στελνουν με το νεο firmware Τσεκαρε μόνος σου για update μεσα απο το μενού του... Επίσης καλο θα ήταν να βγάλεις το Kodi που εχουν βάλει (σε μενα ήταν beta εκδοση) και να το περάσεις απο το Playstore για να παίρνει ενημερώσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Παρέλαβα και εγω και μου φαίνεται αρκετά γρήγορο. Εχω την εντύπωση οτι παει αρκετα καλύτερα απο το m18. Θα δοκιμάσω και το kodi να σας πω. Σκέφτομαι για air mouse. Σίγουρα όχι mele f10 deluxe γιατί δεν δουλεύει με denon και Panasonic που είναι η τηλεόραση μου. Μάλλον κάποιο απο τα 2 παρακάτω.. http://m.gearbest.com/mice-keyboards/pp_272918.html http://m.gearbest.com/mice-keyboards/pp_104418.html Τα έχει κανείς να μας πει γνώμες? Διάβαζα οτι τα μοντέλα που εχουν ακουστικά και μικρόφωνο δημιουργούν προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavag Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Τσεκαρε μόνος σου για update μεσα απο το μενού του... Επίσης καλο θα ήταν να βγάλεις το Kodi που εχουν βάλει (σε μενα ήταν beta εκδοση) και να το περάσεις απο το Playstore για να παίρνει ενημερώσεις.. τσεκαρα για update απο το μενου.οσο για το kodi ειχαν ηδη περασμενη την τελευταια εκδοση απο play store.Αρα πρεπει να χουν φερει νεα φουρνια στο gearbst με αυτες τις αλαγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bubu Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Και μένα μου ήρθε με v16 το kodi, έκανα update από google store και όλα καλά. Απλά σε tutorial βιντεάκια που είδα κάποιος έλεγε να προτιμήσουμε την έκδοση 15 γιατί είναι πιο σταθερή από την 16. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demolition23 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ψάχνοντας λίγο είδα ένα νήμα στο xda http://forum.xda-developers.com/android-tv/android-sticks/mini-m8s-tv-box-review-amlogic-s905-2gb-t3347587 Γενικά φαίνονται δραστήριοι και εμφανίστηκαν και οι πρώτες custom Roms. Ανέβασαν το wifi στα 33mbps και εγκατάσταση εφαρμογών στην κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Και μένα μου ήρθε με v16 το kodi, έκανα update από google store και όλα καλά. Απλά σε tutorial βιντεάκια που είδα κάποιος έλεγε να προτιμήσουμε την έκδοση 15 γιατί είναι πιο σταθερή από την 16. Ο φίλος που έχει το κουτί και το έχει λιώσει στο kodi δεν έχει κανενα θέμα με την 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το location στο google earth/maps σας δουλεύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 ΟΤΕ tv go app παίζει? Usb sim stick dongle παίρνει (στην περίπτωση που παίζει το otetv app και ζητάει sms) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npil Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Παιδια , επειδη ενδιαφερομε για ενα box και δεν εχω ξανααγορασει, το συγκεριμενο αξιζει? Το θελω αποκλειστικα για το kodi , που σημαινει να εχω και καλη εικονα και οχι κολληματα σε streaming ταινιων . Δεν με ενδιαφερει να σηκωνει αλλες βαριες εφαρμογες . Μονο kodi και συν δεση με εξωτερικο σκληρο , για να βλεπω και τις ταινιες μου . Αυτα!!!!!! ps. εχω το xtreamer sidewinder , απο το 2008 που ειναι player περισσοτερο , και η αναλυση της εικονας στις ταινιες μου που βγαζει ειναι πολυ καλη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bubu Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Είναι ότι καλύτερο έχουμε βρει μέχρι τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinezos69 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 το gearbest δεχεται paypal ή θέλει paypal balance κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Ξέρεις κάποιος πως μπορούμε να έχουμε κοινόχρηστους φακέλους, δηλαδή να μπορώ από ένα άλλο media player που έχω στο δίκτυο, να βλέπω υλικό που έχω αποθηκεύσει στο m8s? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις