Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με προβληματιζει πάντως και η θερμοκρασία σε τόσο μικρό κουτί ειδικά όταν ειναιθστο σαλόνι που έχει πλατηθτο σύνθετο

Το prodijy αν και διπλάσιο από το metisδείχνει καλύτερο

Τα reviews εχουν δειξει οτι τουλαχιστον το Styx εχει παρα πολυ καλη ψυξη. Και τo Metis παρ ολο που ειναι πιο στριμωγμενο μια χαρα τα παει.

Ωστοσο το Prodigy ηταν απο τοτε που βγηκε το standard recommendation για mini ITX κουτια.

Απλα εγω το θεωρω ξεπερασμενο πια (ισως να το θεωρω εγω ξεπερασμενο και να μην ειναι, φταιει και το γεγονος οτι ποτε δεν το χωνεψα γιατι εχει αντιγραψει την αισθητικη του Mac Pro)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφου δεν εχεις τρελες απαιτησεις γιατι δεν βαζεις εναν ssd sto xbox μην νομιζεις οτι εαν στησεις ενα τετοιο pc θα δεις καμια διαφορα ειδικα σε τηλεοραση full HD εξαλλου τα περισσοτερα games ειναι console port. Και την διαφορα κρατα την για τα δηθεν ακριβοτερα παιχνιδια αν και νομιζω οι ιδιες τιμρς ειναι παντου.

Καταλαβαινεις οτι εαν πεις στεινω ενα game pc εχεις μπλεξει.......θα πρεπει να ασχοληθεις με ψυξη οδηγους Windows προγράμματα χώρο θορυβο στήσιμο ....και πολλα διλήμματα Intel vs AMD ......Nvidia vs AMD ....ram ddr3 4 h 5? Μην νομιζεις πως θα εχεις την ευκολια της κονσολας.

Ολα αυτα τα γραφω επειδη εχεις ειδη κονσολα και τοbudget για το pc που θελεις ποστευω οτι δεν θα δεις καμια διαφορα σε παιχνιδια σε full HD.

Γιαυτο φιλε μου φιαξε ενα απλο pc μονο για την δουλεια σου game pc και σαλονι ειναι λιγο δυσκολο.

Δημοσ.

Αρκετά σωστή σκέψη φίλε sils το δούλεψα και αυτό το σενάριο στο μυαλό μου.

Για να βάλω SSD στο xbox μόνο εξωτερικό και κερδίζεις περίπου 40 με 50 % διαφορά σε ταχύτητα. Ότι η κονσόλα είναι απλά βάζεις το παιχνίδι και παίζεις χωρίς να σε απασχολεί κάτι άλλο ισχύει για αυτό μετά απο 20 χρονια games σε pc είπα να πάω σε κονσόλα γιατί πλέων και λόγω παιδιών δεν έχω και την πολυτέλεια του γραφείου οπότε παίζω τα παιχνιδάκια μου απο τον καναπέ και παρέα με την μεγάλη μου κόρη (4 χρονών).

Απλά κάποια παιχνίδια που θέλω να παίξω δεν μπορώ (π.χ. MOBA) , τα FPS δεν συγκρίνονται αν τα παίζεις με χειριστήριο και επειδή μπορώ να κάθομαι μία μέρα την εβδομάδα να δουλεύω απο το σπίτι είπα μήπως φτιάξω ένα pc και για τα δύο και να πουλήσω το xbox.

Τα γραφικά του xbox με καλύπτούν δεν θέλω κάτι περισσότερο , με το steam παίζουν αρκετές προσφορές , ότι παιχνίδι αγοράζεις θα το έχεις για μία ζωή και θα είναι προσβάσιμο απο παντού (κάτι που δεν ισχύει με τις κονσόλες).

Γενικά τα θετικά είναι περισσότερα απο τις κονσόλες αν εξαιρέσεις την ευκολία της κονσόλας.

Επειδή δεν είμαι αρχάριος δεν έχω θέμα με το στήσιμο αρκεί να φτιάξω κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες μου και σε βάθος χρόνου, ούτως η άλλως αν φτιάξω ένα μηχάνημα για την δουλειά δεν θα πέσω κάτω απο τα 500ε , οπότε το να επενδύσω και σε μία κάρτα και κουτί για να βολέψω όλα τα άλλα δεν μου φένεται τραγική διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Παντως λογω της ιδιεταιροτητας της περιπτωσης (σαλονι - φορητοτητα) θα σου προτεινα να βρεις εσυ το κουτι που σε καλυπτει σε θεμα διαστασεων, εμφανισης και δυνατοτητας μεταφορας και μετα να σου προτεινουμε τα υπολοιπα.
Ο καλυτερος τροπος για να βρεις το κουτι που θες, (αφου βεβαια εχεις μετρησει το χωρο σου για να ξερεις τι ψαχνεις) ειναι να δεις βιντεο στο Youtube 

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λές, ήθελα και μία γενική ιδέα για το κόστος και αφού μιλάμε για mini atx , ότι κουτί και να επιλέξω πιθανολογώ δεν θα αλλάξει κάτι στα υπόλοιπα parts.

Κάνω και την ερευνά μου αυτή τη στιγμή για την κάρτα γραφικών γιατί όσα χρόνια έχω υπολογιστές πάντα έπαιζα με μέσου κόστους κάρτες και τουλάχιστον για μία 3ετία δεν είχα θέμα για αλλαγή, είναι κάπως σχετικό και με τι ανάγκες έχει ο καθένας.

π.χ. Το τελευταίο pc που πούλησα πριν 1 χρόνο το είχα φτιάξει πριν 2 χρόνια με τα παρακάτω με το οποίο τα έπαιζα όλα σε ultra settings και υποθέτω ακόμη και σήμερα ή και για κανα 2 χρόνια ακόμη δεν θα είχα πρόβλημα :

CPU Inter Core i5-4670

Motherboard Gigabyte GA-H87-HD3

PSU Corsair GS700

Graphics MSI GeForce GTX 770 GAMING

Cooling
CORSAIR Hydro Series H55 Quiet Edition Water / Liquid CPU Cooler. 120mm

RAM 8GB 
2 x 4GB DDR3Crucial Balistix Elite 1600Mhz 8-8-8-24 1.5v

Case Coolermaster Storm Scout

HDD
SSD OCZ-AGILITY3 120GB
SATA2 WD5000AAKS 500GB
Δημοσ.

Fulgore φιλος σου ο console peasant απο δω? Χαχαχαχα

Αφου δεν εχεις τρελες απαιτησεις γιατι δεν βαζεις εναν ssd sto xbox μην νομιζεις οτι εαν στησεις ενα τετοιο pc θα δεις καμια διαφορα ειδικα σε τηλεοραση full HD εξαλλου τα περισσοτερα games ειναι console port. Και την διαφορα κρατα την για τα δηθεν ακριβοτερα παιχνιδια αν και νομιζω οι ιδιες τιμρς ειναι παντου.

Καταλαβαινεις οτι εαν πεις στεινω ενα game pc εχεις μπλεξει.......θα πρεπει να ασχοληθεις με ψυξη οδηγους Windows προγράμματα χώρο θορυβο στήσιμο ....και πολλα διλήμματα Intel vs AMD ......Nvidia vs AMD ....ram ddr3 4 h 5? Μην νομιζεις πως θα εχεις την ευκολια της κονσολας.

Ολα αυτα τα γραφω επειδη εχεις ειδη κονσολα και τοbudget για το pc που θελεις ποστευω οτι δεν θα δεις καμια διαφορα σε παιχνιδια σε full HD.

Γιαυτο φιλε μου φιαξε ενα απλο pc μονο για την δουλεια σου game pc και σαλονι ειναι λιγο δυσκολο.

Δημοσ.

Fulgore φιλος σου ο console peasant απο δω? Χαχαχαχα

Δεν καταλαβα το σχόλιο σου καθολου ειναι ειρωνικο? ειναι ?τι θελεις να πεις τελος πάντων.

Αρκετά σωστή σκέψη φίλε sils το δούλεψα και αυτό το σενάριο στο μυαλό μου.

Για να βάλω SSD στο xbox μόνο εξωτερικό και κερδίζεις περίπου 40 με 50 % διαφορά σε ταχύτητα. Ότι η κονσόλα είναι απλά βάζεις το παιχνίδι και παίζεις χωρίς να σε απασχολεί κάτι άλλο ισχύει για αυτό μετά απο 20 χρονια games σε pc είπα να πάω σε κονσόλα γιατί πλέων και λόγω παιδιών δεν έχω και την πολυτέλεια του γραφείου οπότε παίζω τα παιχνιδάκια μου απο τον καναπέ και παρέα με την μεγάλη μου κόρη (4 χρονών).

Απλά κάποια παιχνίδια που θέλω να παίξω δεν μπορώ (π.χ. MOBA) , τα FPS δεν συγκρίνονται αν τα παίζεις με χειριστήριο και επειδή μπορώ να κάθομαι μία μέρα την εβδομάδα να δουλεύω απο το σπίτι είπα μήπως φτιάξω ένα pc και για τα δύο και να πουλήσω το xbox.

Τα γραφικά του xbox με καλύπτούν δεν θέλω κάτι περισσότερο , με το steam παίζουν αρκετές προσφορές , ότι παιχνίδι αγοράζεις θα το έχεις για μία ζωή και θα είναι προσβάσιμο απο παντού (κάτι που δεν ισχύει με τις κονσόλες).

Γενικά τα θετικά είναι περισσότερα απο τις κονσόλες αν εξαιρέσεις την ευκολία της κονσόλας.

Επειδή δεν είμαι αρχάριος δεν έχω θέμα με το στήσιμο αρκεί να φτιάξω κάτι που να καλύπτει τις ανάγκες μου και σε βάθος χρόνου, ούτως η άλλως αν φτιάξω ένα μηχάνημα για την δουλειά δεν θα πέσω κάτω απο τα 500ε , οπότε το να επενδύσω και σε μία κάρτα και κουτί για να βολέψω όλα τα άλλα δεν μου φένεται τραγική διαφορά.

Καλα σίγουρα απλα επιμενω οτι δεν θα δεις καμια διαφορα δυστυχώς. ......τωρα επειδη ειμαστε στην ιδια φαση παιδια μικρα λιγος χρονος κτλ ειμαι σιγουρος οτι το pc gaming στο σαλονι δεν θα το ευχαριστηθεις αντε βγαλε τωρα μπροστα στα μικρα ποντικι και πληκτρολόγιο. ......αν ειχες καποιο γραφειο να κλειδωνεσαι ☺☺☺☺☺αλλαζει το θεμα.

Τωρα οσο για το store που εχουν οι κονσόλες νομιζω πως δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα απο το steam ισα ισα που πολες φορες οι τιμες ειναι πιο φτηνες απο το steam .

Αλλα φιλε μου ειμαι καθετος στο παιδια σαλονι πληκτρολογιο ποντικι και gaming απλα δεν γινεται......ακου και τον παλιο.....

Επισης για καποιους πιτσιρικαδες που βιαζονται να κρινουν καποιον οχι δεν εχω καμια μετοχη σε καμια εταιρεια λεω απλα ελευθερα την γνωμη μου με την πείρα ενος σαρανταρη που εχει χρονια στο gaming απο εποχη spectrum 48 που ρυθμιζες την κεφαλι στο εξωτερικο κασετοφωνο.....

Δημοσ.

Για να είμαι πιο ξεκάθαρος όταν τον έχω στο σαλόνι θα είναι για gaming με χειριστήριο και όταντον πηγαίνω στο γραφείο στο δωμάτιο τότε για ποντίκι πληκτρολόγιο , γι αυτό με απασχολεί η ευκολη μεταφορά.

Τώρα για το store συμφωνώ αλλά και διαφωνώ γιατί αρκετές απο τις προσφορές ή τα τσάμπα παιχνίδια που έχουν δεν με ενδιαφέρουν τις περισσότερες φορές.

Όσο για την ηλικία και εγώ 33 είμαι και παίζω σε pc απο τα 12

Δημοσ.

Για να είμαι πιο ξεκάθαρος όταν τον έχω στο σαλόνι θα είναι για gaming με χειριστήριο και όταντον πηγαίνω στο γραφείο στο δωμάτιο τότε για ποντίκι πληκτρολόγιο , γι αυτό με απασχολεί η ευκολη μεταφορά.

Τώρα για το store συμφωνώ αλλά και διαφωνώ γιατί αρκετές απο τις προσφορές ή τα τσάμπα παιχνίδια που έχουν δεν με ενδιαφέρουν τις περισσότερες φορές.

Όσο για την ηλικία και εγώ 33 είμαι και παίζω σε pc απο τα 12

υπαρχει και αυτη η λυση ..

http://s3.praktiker.gr/myPraktiker.Images/Products/511/gallery/22254/511_1_L.jpg

:P

περα απο την πλακα απο οτι ειδα επειδη θες να πεξεις witcher επεξεργαστη θα πας σε 6500 το λιγοτερο και οχι τον 6400 που ειδα ποιο πανω δεν αξιζει για 20 ευρω διαφορα πολυ λιγα hz..

και ssd δεν το εχω ψαξει και παρα πολυ αλλα δεν εχω ακουσει πολυ καλα πραγματα για αυτους τους ocz

μαλλον κατι σε crucial η φισικα τον samsung απλα ειναι λιγο ποιο τσιμπημενος ο τελευταιος..αλλα ειναι ποιο ποιοτικος και με 5 χρονια εγγυηση...

Δημοσ.

Πήρα στην δουλειά τον evo και τα σπάει οπότε τον ίδιο και για το σπιτι

Χαχαχα τώρα είδα και την εικονα, το απόγευμα θα μετρήσω τον χώρο και επανέρχομαι για βοήθεια για το κουτί

• Like 1
Δημοσ.

Στα steam machines μπαινουν windows?

ηθελα να παρω 2 παιχνιδια και ειπα να τα παρω για το pc αλλα τελικα ειναι πιο ακριβα αποτι στις κονσολες psn το unravel και το trine 3 .....ειπα να τα κατεβασω δοκιμαστικα....... αλλα δεν εχουν βγαλει τα κρακ τι εγινε καταφεραν να τα κλειδωδουν τοσο καλα και στα pc.

Δημοσ.

τα steam machines έρχονται με linux, αλλά ουσιαστικά τρέχουν απλά το steam και παίζουν ότι παιχνίδι υποστηρίζεται σε linux.

Λοιπόν έχω το μέγεθος : 

45x30x47 , έχω ένα ραφάκι για το κεντρικο ηχείο αν το θυσιάσω τότε πάω στα 45x40x47

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...