Προς το περιεχόμενο

Τριποδα

pvpx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Έχω την ΝΙΚΟΝ d7100 με φακό dx 18-140 και θέλω να αγοράσω τρίποδα.

Ποιον μου προτείνεται?

Το ανώτερο ποσό που μπορώ να δώσω είναι  μέχρι 100 Ε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερο τρίποδο που μπορεις να παρεις σε αυτη την κατηγορία.....με εχει συντροφεψει σε απειρα ταξιδια.... δεν θα το αποχωρηστεις ποτε.

http://www.skroutz.gr/c/721/tripoda-aksesouar.html?from=most-popular&keyphrase=manfrotto+compact+light

ή

http://www.skroutz.gr/c/721/tripoda-aksesouar.html?from=autocomplete&keyphrase=manfrotto+compact+action (αυτό εχω εγω - εγγυηση)

Εγω προσφατα το εβαλα στην ακρη για ενα 190 που ειναι σε αλλη κατηγορια

Επεξ/σία από blu3_orion

Το καλύτερο τρίποδο που μπορεις να παρεις σε αυτη την κατηγορία.....με εχει συντροφεψει σε απειρα ταξιδια.... δεν θα το αποχωρηστεις ποτε.

http://www.skroutz.gr/c/721/tripoda-aksesouar.html?from=most-popular&keyphrase=manfrotto+compact+light

ή

http://www.skroutz.gr/c/721/tripoda-aksesouar.html?from=autocomplete&keyphrase=manfrotto+compact+action (αυτό εχω εγω - εγγυηση)

Εγω προσφατα το εβαλα στην ακρη για ενα 190 που ειναι σε αλλη κατηγορια

Δεν ξερω τι μηχανη εχεις αλλα κανενα απο τα δυο manfrotto δεν κανουν για την d7x00 και 18-140.

Οριακα ανεπαρκες αυτες οι κεφαλες της manfrotto (πλαστικες 1.5kg max) για d5100 και 18-105.Το ειχα,το δουλεψα, τελικα αλλαξα κεφαλη με πατεντα.

Για κομπακτ/και μικρες mirrorless μπορει να ειναι καλα αλλα για οτιδηποτε μεγαλυτερο δεν κανουν...

Δεν ξερω τι μηχανη εχεις αλλα κανενα απο τα δυο manfrotto δεν κανουν για την d7x00 και 18-140.

Οριακα ανεπαρκες αυτες οι κεφαλες της manfrotto (πλαστικες 1.5kg max) για d5100 και 18-105.Το ειχα,το δουλεψα, τελικα αλλαξα κεφαλη με πατεντα.

Για κομπακτ/και μικρες mirrorless μπορει να ειναι καλα αλλα για οτιδηποτε μεγαλυτερο δεν κανουν...

Εγω μεχρι τωρα παντως με αυτο την εβγαζα χωρις απολυτως κανενα προβλημα.....βαρος δεν ξερω, D7200 με τοκινα 11-16 (δεν τον λες ελαφρυ φακο επ ουδενη), σε παραλιες, σε βραχια, σε γκρεμια, οπου θες..... ενταξη η κεφαλη δεν ειναι και για βραβειο αλλα με αυτα τα χρηματα ηταν κατι που το καταευχαριστηθικα, και το εχω κρατησει πλεον καβαντζα για τπτ ταξιδια που ειμαι με την 450AW που ειναι ειναι τιγκα και εχει σεβαστο βαρος

Σκεφτομαι να παρω αυτο φαινεται καλυτερο απο αυτα που παιζουν 100-120 στην Ελλαδα, απο την αλλη ειναι κινεζικο και μπορει να βγει και μουφα, εχει κανεις αποψη πανω σε αυτα τα τριποδα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτομαι να παρω αυτο φαινεται καλυτερο απο αυτα που παιζουν 100-120 στην Ελλαδα, απο την αλλη ειναι κινεζικο και μπορει να βγει και μουφα, εχει κανεις αποψη πανω σε αυτα τα τριποδα;

Κανε υπομονη να παρεις κατι καλο....πολλες φορες το φτηνο καταλληγει πιο ακριβο

Εγω πηρα με 200 ευρω το Manfrotto MK190XPRO3-BH με κεφαλη 496RC2

Εξαιρετικο τριποδο....

Επεξ/σία από blu3_orion

Κανε υπομονη να παρεις κατι καλο....πολλες φορες το φτηνο καταλληγει πιο ακριβο

Εγω πηρα με 200 ευρω το Manfrotto MK190XPRO3-BH με κεφαλη 496RC2

Εξαιρετικο τριποδο....

Δεν καταλαβες, κανω υπομονη να μου περισσευσουν 100€, οπως ειναι τα πραγματα!  :P

Κορυφη το manfrotto και το πηρες πολυ καλα, τωρα βλεπω παιζει στα 250€ με την κεφαλη.

Κατα τα αλλα ειχα για πολυ καιρο ενα cullman primax 190 της πλακας των 50€ και εβαζα πανω την d5200 με τον σχετικα βαρυ 17-50 f2.8 και δεν ειχα προβλημα, περα απο την κεφαλη που ηταν video και εκνευριστικη για φωτογραφια, ποτε δεν μου εκανε το παραμικρο και τουλαχιστον με την μεσαια κολονα κατω ηταν αρκετα σταθερο. Μεγαλο ομως και με τρια μερη, ψαχνω κατι πιο compact με τεσσαρα μερη να μαζευει κατω απο τα 50cm χωρις την κεφαλη.

Υπάρχει και το Zomei Q666C. Διαβάζω πολύ καλές κριτικές. Είναι και από carbon, άρα πολύ ελαφρύ.

Και αυτο που εβαλα της QZSD ειναι, απλα ειναι πιο ενισχυμενο, εχει πιο μεγαλη διαμετρο στα ποδια, 1 section λιγοτερο (αλλα μεγαλυτερο συνολικο υψος) και εχει μεγαλυτερη κεφαλη απο το Q666C, απο την αλλη ειναι σαφως μεγαλυτερο οταν ειναι μαζεμενο. Γενικα διαβαζω καλα λογια για τα προιοντα της zomei/qzsd και ενα nd που ειχα παρει 1/2 της τιμης απο hoya μια χαρα ειναι.

• Like 1

Αν εχεις την δυνατοτητα αγορας απο εξωτερικο,μολις βγηκε σε προσφορα αυτο.

http://www.amazon.com/AmazonBasics-52-Inch-Carbon-Travel-Tripod/dp/B00DHPCSA0?sr=1-4&qid=1459741170&keywords=carbon%2520tripod&ref_=sr_1_4&tag=dealsoftheweek13-20&ie=UTF8&s=photo

Πολυ καλο,ειδικα για την τιμη του,ειναι και απο carbon fiber...καλη ευκαιρια

Αν εχεις την δυνατοτητα αγορας απο εξωτερικο,μολις βγηκε σε προσφορα αυτο.

http://www.amazon.com/AmazonBasics-52-Inch-Carbon-Travel-Tripod/dp/B00DHPCSA0?sr=1-4&qid=1459741170&keywords=carbon%2520tripod&ref_=sr_1_4&tag=dealsoftheweek13-20&ie=UTF8&s=photo

Πολυ καλο,ειδικα για την τιμη του,ειναι και απο carbon fiber...καλη ευκαιρια

Απο αμερικη μαλλον θα περασει τελωνειο, οποτε δεν συμφερει, επισης κραταω μικρο καλαθι αν τα κινεζικα ειναι οντως carbon fiber ή απλα βαζουν αυτοκολλητο, αυτο δεν με απασχολει ιδιαιτερα και αλουμινιο καλης ποιοτητας να ειναι μου φτανει. Ειδα ακομα ενα που μου αρεσε, zomei z988, παρα ειναι τσιμπημενο για κινεζικο, εχει καλη κεφαλη ομως και φτανει αρκετα ψηλα, περιπου 1.80 και μαζευει κατω απο 50cm αν γυρισεις τα ποδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ έχω αυτόν εδώ
https://www.skroutz.gr/c/721/tripoda-aksesouar.html?keyphrase=velbon+videomate+638
Πολύ αξιόλογος τρίποδας έχει τα 3 πόδια τα όποια επεκτίνονται και στην κεφαλή έχει και άλλο ενα ματζαφλάρι για να το ψηλώνεις κι άλλο άμα θες ( πολύ χρήσιμο για βίντεο ή για ψηλούς ) (είναι 1,70 χωρίς αυτό, αλλά τι να κάνουμε που είμαι πιο κοντή απο 1,70  :rolleyes:  :lol:  :lol: )
Είναι πολύ σταθερός, εγώ προσωπικά δεν έχω παράπονο πατάει τέλεια στα πόδια του και είναι εύκολος να τον προσαρμόσεις στο έδαφος με την βοήθεια του "αλφαδιου" που έχει η κάμερα.Στην κεφαλή του έχει ρυθμίσεις να πηγαίνει αριστερά δεξιά και πάνω κάτω , έχει τις βίδες για το σφύξιμο που αν τις σφίξεις καλά δεν πάει πουθενά η μηχανή.'Ερχεται με θήκη, και δέχεται πάνω μέχρι 4 κιλα λέει.Γενικά το προτίνω !! 

Επεξ/σία από elenit24

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...